JUIZS IS MORE THAN A JUICE

Welkom in het shopgedeelte van JUIZS! Hier vind je al onze producten nog één keer op één rij:

3, 5 OF 7 DAGEN - DETOX - COACHING

ABONNEMENTEN

SAPKUUR/SHOTS

Wil je elk kwartaal wel een sapkuur doen mét korting? Kies dan voor de abonnement optie in je winkelmand. Liever elke maand voor elke dag een shotje in huis? Dat kan ook! Ook hiervoor kan je kiezen voor de abonnementoptie.

NIEUW: JUIZSBOX

SAPPEN VOOR ÉÉN DAG

Vind je een sapkuur van meerdere dagen te heftig of doe je aan intermittent fasting en bouw je iedere week een sapdag in? Of wil je eerst een keer één dag sapvasten proberen? Bestel dan onze juizsbox met sappen voor één dag!

Juizs wortel

ZELF SAMENSTELLEN

Do it yourself! Stel zelf je sappen pakket samen van 20 sappen met je favoriete selectie van koudgeperste sappen en smoothies!

Juizs venkel

WAAROM EEN sapkuur

Review Sanne
Super tevreden over de sapkuur van JUIZS. D.m.v. de nieuwe persoonlijke begeleiding middels video calls, WhatsApp en de mail staan Sylvia en Audrey direct voor je klaar. Ze weten waar ze over praten en hebben mij prima door de vijfdaagse kuur geholpen!
Review Heidi
De sapjes zijn lekker, de sapkuur doet wat het zegt dat het zal doen. Ik ben een tevreden klant. Dank je wel voor de fijne ervaring. Ik kom graag terug.
Review Marjolein
Wat een fijne begeleiding via de site, het boekje maar ook het gesprek. Kuur was heel goed vol te houden. Ik ga hem zeker nog eens doen.
Review Eva
Goede en lekkere sappen. Prettige persoonlijke service en coaching. Sapkuur op deze manier is effectief en goed vol te houden!
Review Judith
Helemaal fan van het abonnement waar ik zelf iedere maand mijn sapjes kan kiezen. Aanlevering is perfect. Deel gaat de vriezer in, deel de koelkast. Top!!
Vorige slide
Volgende slide

BLOG

Juizs rode biet
sapkuur 5 dagen

Boost je vetverbranding! Een extra voordeel van vasten.

Geschreven door Sylvia van JUIZS  (5 minuten lezen) Bij JUIZS zijn we fan van Intermittent Fasting (IF), daar zijn ook onze detox-sapkuren op gebaseerd. Veel mensen bestellen een JUIZS sapkuur omdat ze een paar kilo’s kwijt willen. Het staat eigenlijk als een logisch gevolg met elkaar in verband en je kunt het bijna in een […]

 • sapkuur 3 dagen

  Wat is autofagie ? Cel kannibalisme klinkt heftig maar is supergezond.

  Toen ik de opleiding orthomoleculaire voedingsleer volgde, vertelde de docent de volgende anekdote, die mij altijd is bijgebleven: In een wetenschappelijk onderzoek naar het effect van vasten hebben ze een keer een groep mensen voor een onbekende termijn in een bos gedropt zonder enige vorm van voeding. Iedereen in die groep had wel een of […]

 • JUIZS sappen

  Het verschil tussen HPP en Pasteurisatie

  5 minuten leestijd ‘Hoe lang zijn jullie sappen houdbaar?’ is een vraag die wij regelmatig gesteld krijgen. Hier kunnen wij niet zomaar een antwoord op gegeven omdat dit ieder moment kan verschillen en ook per smaak kan verschillen. Als je sappen van ons ontvangt controleer dan altijd de houdbaarheid, deze vind je op de dop. […]

 • JUIZS sappen

  Say Hi tegen onze milieubewuste fles!

  Regelmatig krijgen wij de vraag waarom wij geen glas gebruiken in plaats van onze plasticflessen. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen glas te gebruiken voor onze flessen. Enerzijds kunnen we niet anders, omdat glas niet samen gaat met de unieke HPP techniek. De flessen worden onder waterdruk behandeld om zoveel mogelijk zuurstof uit de […]

  Juizs venkel