JUIZS SHOTS

Ideaal voor iedere dag!

Wat zijn precies de shots van JUIZS?

Juizs granaatappel

De shots van JUIZS zijn kleine flesjes van 60 ml. met daarin een extra hoog concentraat van koudgeperste groente of specerijen als gember en kurkuma. Je drinkt ze als een shotje in de kroeg, dus in één teug.

Met onze maandpakketten shots ontvang je 3 doosjes shots van elk 12 stuks, ruim voldoende dus voor iedere dag een shot voor een hele maand!

DIRECT BESTELLEN

Heb jij je keuze gemaakt? Voeg deze dan direct toe aan je winkelmand!

  ONZE SHOTS

  SHOT GINGER

  60 ml shot van koudgeperste gember. Al jaren dé favoriet van velen! Het pittige gembersap wordt wat verzacht door koudgeperste appel en citroen. Met een scheutje gembershot kan je ook heerlijke gemberthee maken.

  SHOT TURMERIC

  60 ml shot van koudgeperste kurkuma. Deze goudgele shot bestaat onder andere uit koudgeperste kurkuma wortel, gember en zwarte peper. De shot heeft door de kurkuma een krachtige smaak, het is echt een shotje met pit!

  SHOT vitamine C

  60 ml shot boordevol vitamine C. De acerola kers is van nature een bron van vitamine C, net als de granaatappel. In één Vitamine C shot zit 80 mg Vitamine C, dit is 100% van de referentie inname (RI).

  SHOT VITAMINE D

  60 ml shot boordevol vitamine D. Aan deze shot met kurkuma en gember is vitamine D3 toegevoegd. In één Vitamine D shot zit 5mcg Vitamine D, dit is 100% van de referentie inname (RI).

  SHOT antioxidant*

  Onze antioxidant shot bevat maar liefst 66,5% koudgeperste granaatappel. Door de hoge hoeveelheid vitamine C, 40 mg per 60 ml, 50% van de referentie inname (RI) mag ook deze shot de naam shot antioxidant heten.

  SHOT GRAND SELECTION

  Kan je niet kiezen welk shotspakket je wilt? Kies dan voor ons grand selection pakket. In dit pakket ontvang je 3x shot Turmeric, 3x shot Vitamine C, 3x shot Vitamine D en 3x shot Antioxidant*. Zo proef je in één pakket vier verschillende smaken!

  Shots met 20% korting

  Wil je iedere maand voldoende JUIZS shots in huis hebben? Kies dan voor een JUIZS shots abonnement! Hiermee ontvang je maar liefst 20% korting op de reguliere pakket prijs. Het is net als al onze andere abonnementen, een flexibel abonnement. Check voor alle voorwaarden ook even:  Abonnementen

   

  Juizs gember

  LET OP:

  Al onze pakketten worden vers en gekoeld geleverd. Direct na het persen van de sapjes en shots  HPP-en we de sappen. Dat is de allernieuwste techniek om zonder conserveringsmiddelen of verhitting door middel van waterdruk voedingsmiddelen langer houdbaar te maken. Hierdoor kunnen we supervers uitleveren én toch de sapjes langer houdbaar maken. Duurt de maand echter nog langer dan de meegegeven houdbaarheidsdatum? Vries dan je shots in. In de vriezer blijft bevroren sap maandenlang goed.

  Wat zijn de ingrediënten?

  WAAROM KOUDGEPERST

  Net als onze sappen zijn onze shots koudgeperst. Dat betekent dat er geen hitte bij vrij komt en dat het maximum aantal vitaminen, mineralen en enzymen uit de grondstof behouden wordt.
  Probeer eens sap uit een gember of een kurkuma wortel te persen, je zult merken dat dat moeilijk gaat. Dat betekent dat het concentraat van onze gembershots en kurkuma shots echt hoog is. Daardoor zijn ze ook erg pittig - een echte shot dus - Is het voor jou te pittig? Maak er dan thee van: leng een half shotje aan met gekookt water.
  Vorige slide
  Volgende slide