JUIZS SHOTS

Ideaal voor iedere dag!

Wat zijn precies de shots van JUIZS?

Juizs granaatappel

De shots van JUIZS zijn kleine flesjes van 60 ml. met daarin een extra hoog concentraat van koudgeperste groente of specerijen als gember en kurkuma. Je drinkt ze als een shotje in de kroeg, dus in één teug.

Met onze maandpakketten shots ontvang je 3 doosjes shots van elk 12 stuks, ruim voldoende dus voor iedere dag een shot voor een hele maand!

DIRECT BESTELLEN

Heb jij je keuze gemaakt? Voeg deze dan direct toe aan je winkelmand!

  ONZE SHOTS

  SHOT GINGER

  60 ml shot van koudgeperste gember. Al jaren dé favoriet van velen! Het pittige gembersap wordt wat verzacht door koudgeperste appel en citroen. Met een scheutje gembershot kan je ook heerlijke gemberthee maken.

  SHOT TURMERIC

  60 ml shot van koudgeperste kurkuma. Deze goudgele, krachtige shot bestaat onder andere uit koudgeperste kurkuma wortel en zwarte peper. Zwarte peper is toegevoegd om de werking van curcumine in kurkuma te activeren.

  SHOT green

  60 ml shot van groene groente verrijkt met chlorella. Chlorella is een ééncellig groen algje.  In Japan wordt chlorella ook wel ‘geconcentreerd zonlicht’ genoemd; verder bevat de shot o.a. broccoli, spinazie en avocado.

  SHOT ORANGE

  60 ml shot van o.a. appelazijn met koudgeperste ananassap en meloensap. Dit shot heeft een bijzonder ingrediënt waardoor er een klein bubbeltje in de shot zit, net als bij kombucha.

  SHOT RED

  60 ml shot van rood fruit! Onze Red shot zit boordevol koudgeperste granaatappel en – heel bijzonder – de acerola kers. Een ander bijzonder ingrediënt in deze shot is de toegevoegde guarana poeder.

  SHOT GRAND SELECTION

  Kan je niet kiezen welk shotspakket je wilt? Kies dan voor ons grand selection pakket. In dit pakket ontvang je 3x shot Turmeric, 3x shot Green, 3x shot Orange en 3x shot Red. Zo proef je in één pakket vier verschillende smaken!

  Shots met 20% korting

  Wil je iedere maand voldoende JUIZS shots in huis hebben? Kies dan voor een JUIZS shots abonnement! Hiermee ontvang je maar liefst 20% korting op de reguliere pakket prijs. Het is net als al onze andere abonnementen, een flexibel abonnement. Check voor alle voorwaarden ook even:  Abonnementen

   

  Juizs gember

  LET OP:

  Al onze pakketten worden vers en gekoeld geleverd. Direct na het persen van de sapjes en shots  HPP-en we de sappen. Dat is de allernieuwste techniek om zonder conserveringsmiddelen of verhitting door middel van waterdruk voedingsmiddelen langer houdbaar te maken. Hierdoor kunnen we supervers uitleveren én toch de sapjes langer houdbaar maken. Duurt de maand echter nog langer dan de meegegeven houdbaarheidsdatum? Vries dan je shots in. In de vriezer blijft bevroren sap maandenlang goed.

  Juizs spinazie

  Wat zijn de ingrediënten?

  WAAROM KOUDGEPERST

  Net als onze sappen zijn onze shots koudgeperst. Dat betekent dat er geen hitte bij vrij komt en dat het maximum aantal vitaminen, mineralen en enzymen uit de grondstof behouden wordt.
  Probeer eens sap uit een gember of een kurkuma wortel te persen, je zult merken dat dat moeilijk gaat. Dat betekent dat het concentraat van onze gembershots en kurkuma shots echt hoog is. Daardoor zijn ze ook erg pittig - een echte shot dus - Is het voor jou te pittig? Maak er dan thee van: leng een half shotje aan met gekookt water.
  Previous slide
  Next slide