JUIZS SHOTS

Geef je lichaam iedere dag een boost!

Wat zijn precies de shots van JUIZS?

Juizs granaatappel

De shots van JUIZS zijn kleine flesjes van 60 ml. met daarin een extra hoog concentraat van koudgeperste groente of specerijen als  die hoge gezondheidsvoordelen brengen. Daarom passen de JUIZS shots perfect in een gezonde levensstijl! Je drinkt ze als een shotje in de kroeg, dus in één teug.

Met onze maandpakketten shots ontvang je 3 doosjes shots van elk 12 stuks, ruim voldoende dus voor iedere dag een shot voor een hele maand!

DIRECT BESTELLEN

Heb jij je keuze gemaakt? Voeg deze dan direct toe aan je winkelmand!

  grand_selection_pakket_shots_wit

  ONZE SHOTS

  SHOT GINGER

  Powerboost van koudgeperste gember. Gember staart bekend als een natuurlijke vetverbrander. Van gember is bekend dat het erg goed is voor de maag en darmen. Ook zorgt het ervoor dat voedingsstoffen beter worden opgenomen, tot wel 200%.

  SHOT TURMERIC

  Powerboost van koudgeperste kurkuma. Kurkuma staat bekend als hét geneesmiddel uit de natuur, vooral vanwege haar sterke, ontstekingsremmende werking. Daarom past het perfect in een sapkuur, maar is ook de ideale shot als je ontstekingsklachten hebt.

  NIEUW SHOT OMEGA-3

  Powerboost van groene groente verrijkt met Omega 3. Aan deze groene shot is Omega 3 en Vitamine B12 toegevoegd en daarbij een gezonde aanvulling op een dagelijks voedingspatroon. Deze groene shot bevat verder o.a. broccoli, spinazie en avocado.

  NIEUW SHOT DIGESTION

  De digestion shot bevat probiotica. Probiotica zijn zogenaamde goede bacteriën. Deze goede bacteriën zorgen voor een goede darmflora, wat weer van belang is voor de spijsvertering, stoelgang en het immuunsysteem.

  NIEUW SHOT ANTIOXIDANT

  Boost je weerstand met de antioxidant shot! Onze antioxidant shot zit boordevol koudgeperste granaatappel en acerola kers. Acerola kers ken je misschien niet, maar dit is  één van de sterkste antioxidanten die je in onze voeding terug kan vinden.

  SHOT GRAND SELECTION

  Kan je niet kiezen welk shotspakket je wilt? Kies dan voor ons grand selection pakket. In dit pakket ontvang je 3x shot Turmeric, 3x shot Omega-3, 3x shot Digestion en 3x shot Antioxidant. Zo proef je in één pakket vier verschillende smaken!

  Shots met 20% korting

  Wil je iedere maand voldoende JUIZS shots in huis hebben? Kies dan voor een JUIZS shots abonnement! Hiermee ontvang je maar liefst 20% korting op de reguliere pakket prijs. Het is net als al onze andere abonnementen, een flexibel abonnement. Check voor alle voorwaarden ook even:  Abonnementen

   

  Juizs gember

  LET OP:

  Al onze pakketten worden vers en gekoeld geleverd. Direct na het persen van de sapjes en shots  HPP-en we de sappen. Dat is de allernieuwste techniek om zonder conserveringsmiddelen of verhitting door middel van waterdruk voedingsmiddelen langer houdbaar te maken. Hierdoor kunnen we supervers uitleveren én toch de sapjes langer houdbaar maken. Duurt de maand echter nog langer dan de meegegeven houdbaarheidsdatum? Vries dan je shots in. In de vriezer blijft bevroren sap maandenlang goed.

  Juizs spinazie

  WAAROM KOUDGEPERST

  Net als onze sappen zijn onze shots koudgeperst. Dat betekent dat er geen hitte bij vrij komt en dat het maximum aantal vitaminen, mineralen en enzymen uit de grondstof behouden wordt.
  Probeer eens sap uit een gember of een kurkuma wortel te persen, je zult merken dat dat moeilijk gaat. Dat betekent dat het concentraat van onze gembershots en kurkuma shots echt hoog is. Daardoor zijn ze ook erg pittig - een echte shot dus - Is het voor jou te pittig? Maak er dan thee van: leng een half shotje aan met gekookt water.
  Previous slide
  Next slide

  BLOG

  Juizs rode biet
  shots

  20 voordelen van Gember

  Tegenwoordig is de superfood gember een veel voorkomende ingrediënt. We zien het in sappen en smoothies, maar ook in gerechten. Wat is gember en waar is gember goed voor? In dit artikel zullen we deze vragen voor je beantwoorden. Wat is gember? Gember is een veelzijdige smaakmaker, dat zowel bijdraagt aan de pittigheid van curry, […]

  • shots

   De gezondheidsvoordelen van Kurkuma

   Kurkuma, turmeric of geelwortel, je hebt er vast weleens iets over gehoord. Het is het belangrijkste ingrediënt van onze kurkuma shots. Het schijnt een wondermiddel te zijn dat overal goed voor is. Het helpt bij reuma. Het is goed voor de lever. Het kan je cholesterol verlagen. En het zou zelfs een werende werking op kanker […]

  • shots

   Gember, gezond en een natuurlijke vetverbrander!

   Gember is de laatste jaren steeds bekender geworden en veel cafétjes en lunchrooms hebben inmiddels steevast verse gemberthee op de kaart staan. Heb je wel eens een gember shot van puur gembersap geprobeerd? Het is ontzettend pittig en sterk van smaak, maar wist je dat het ook heel gezond is? WAT ZEGT DE WETENSCHAP OVER […]

  • shots

   20 voordelen van Gember

   Tegenwoordig is de superfood gember een veel voorkomende ingrediënt. We zien het in sappen en smoothies, maar ook in gerechten. Wat is gember en waar is gember goed voor? In dit artikel zullen we deze vragen voor je beantwoorden. Wat is gember? Gember is een veelzijdige smaakmaker, dat zowel bijdraagt aan de pittigheid van curry, […]

  • JUIZS sappen

   Say Hi tegen onze milieubewuste fles!

   Regelmatig krijgen wij de vraag waarom wij geen glas gebruiken in plaats van onze plasticflessen. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen glas te gebruiken voor onze flessen. Enerzijds kunnen we niet anders, omdat glas niet samen gaat met de unieke HPP techniek. De flessen worden onder waterdruk behandeld om zoveel mogelijk zuurstof uit de […]

   Juizs venkel