Kortingscode

We love discounts and so do you! Wij willen JUIZS zo toegankelijk mogelijk voor iedereen maken. Daarom doen wij regelmatig kortingsacties en geven we hoge kortingen op onze abonnementen. Bekijk hier onze actuele kortingscode.

KORTINGSCODE JUIZS

Met een kortingscode van JUIZS heb je de ene maand een detox sapkuur en de andere maand onze maandpakket shots net wat voordeliger. Houd dus goed onze Instagram feed of nieuwsbrief in de gaten welke kortingscode momenteel geldt, want we wisselen hier in af!

SHOTSMANIA 20% KORTING

In de maand maart ontvang je op je shots maandpakket maar liefst 20% korting! Je mag zelf kiezen welk shotspakket je wil.

Gebruik de kortingscode:   SHOTSMANIA

Deze kan je verzilveren in je winkelmand. Als je de code invult dan zal je zien dat de 20% korting automatisch wordt berekent.

Veel van onze klanten drinken dagelijks een shotje. Die drinken ze in de ochtend om meteen een power boost te krijgen of in de middag rond 3 a 4 uur om even een boost te krijgen om de rest van de dag aan te kunnen. Benieuwd naar al onze smaken? Bekijk dan deze pagina: www.juizs.nl/shots

Overtuigd? Bestel jouw maandpakket shots hieronder! En vergeet niet om de kortingscode toe te voegen.

   Previous
   Next

   SYLVIA & AUDREY

   DE MEIDEN ACHTER JUIZS - PERSOONLIJK ADVIES & COACHING

   Het kan soms bij JUIZS superdruk zijn, maar de super enthousiaste reacties die wij van onze klanten krijgen, dat is voor ons echt de kers op de (denkbeeldige!) taart!  

   Juizs venkel

   WAAROM EEN DETOX

   Review Sanne
   Super tevreden over de detox kuur van JUIZS. D.m.v. de nieuwe persoonlijke begeleiding middels video calls, WhatsApp en de mail staan Sylvia en Audrey direct voor je klaar. Ze weten waar ze over praten en hebben mij prima door de vijfdaagse kuur geholpen!
   Review Heidi
   De sapjes zijn lekker, de detox doet wat het zegt dat het zal doen. Na 2 weken kuren (incl. op en afbouw) ben ik 6 kg kwijt, voelt mijn lichaam meer in balans. Ik ben een tevreden klant. Dank je wel voor de fijne ervaring. Ik kom graag terug.
   Review Chantal
   Ik heb nu 2x de 5 daagse detox gedaan en voelde mij na beide keren echt zoveel beter. Je merkt gewoon dat je je lijf een reset geeft die dagen. Ook gebruik ik dagelijks de gembershots. Je hebt maar één lijf, wees er lief voor!
   Review Eva
   Goede en lekkere sappen. Prettige persoonlijke service en coaching. Detox op deze manier is effectief en goed vol te houden!
   Previous
   Next