Kortingscode

We love discounts and so do you! Wij willen JUIZS zo toegankelijk mogelijk voor iedereen maken. Daarom doen wij regelmatig kortingsacties en geven we hoge kortingen op onze abonnementen. Op deze pagina vind je meer informatie over kortingscodes van Juizs en het verhaal achter Juizs. Bekijk hier onze actuele kortingscode.

KORTINGSCODE JUIZS

Met een kortingscode van JUIZS heb je de ene maand een detox sapkuur en de andere maand onze maandpakket shots net wat voordeliger. Houd dus goed onze instagram feed in de gaten welke kortingscode momenteel geldt, want we wisselen hier in af!

 
GA HEALTHY & VOL ZELFVERTROUWEN DE ZOMER IN MET JUIZS! 
 
Op alle producten op de website ontvang je maar liefst 20% korting! (m.u.v. de abonnementen, want daar zit al maximale korting op). De kortingscode geldt op de shots maand pakketten, de zelf samenstel pakketten én alle varianten sapkuren. Bij de 5daagse en de 7daagse sapkuur ontvang je ook nog eens een gratis persoonlijk voedingsadvies gesprek!  

Juli & Augustus betekent SUMMERDEAL bij JUIZS!

Op alle pakketten in de webshop (m.u.v. de abonnementen) maar liefst 20% korting!

Kortingscode: SUMMERDEAL

(aan elkaar geschreven, zonder spaties of hashtags).

SYLVIA

OPRICHTSTER JUIZS - VOEDINGSADVISEUR - YOGA DOCENT

HI, IK BEN SYLVIA

Inmiddels ben ik al 40 +, ssst !!, en ik ben de oprichtster van JUIZS die destijds JUIZS van een yoga school in Den Haag heeft gekocht toen het merk nog anders heette.

Ik heb altijd al een voorliefde voor een gezonde levensstijl gehad; als kind knipte ik al recepten uit mijn moeders Libelle uit voor ooit mijn eigen gezonde receptenboek en sinds mijn studententijd geef ik al les op sportscholen.

Ik ben gecertificeerd als orthomoleculaire voedingsadviseur, orthomoleculair detox consulent, consulent hormoonfactor, consulent oervoeding en als (power) yoga docente. Zelf ben ik groot fan van intermittent fasting (IF) en probeer ik elk kwartaal wel een detox sapkuur te plannen. Een gezonde levensstijl heb ik weliswaar goed geïntegreerd in mijn levensstijl, maar dat betekent niet dat ik heilig ben. Ik kan echt genieten van een mooi glas wijn of gezellig eten met vrienden en familie.

HI, IK BEN AUDREY

Ik ben sinds 2018 werkzaam voor JUIZS en ik heb eigenlijk een soort van duizendpoot functie: ik beantwoord al de vragen van onze klanten, doe de order verwerking en houd de voorraden goed in de gaten. Daarnaast ben ik mama van 2 kids.

Heel eerlijk; gezond eten vind ik soms best lastig te combineren met een jong gezin. Ik heb in het verleden best wel een struggle met diëten gehad en heb echt van alles geprobeerd. Een detox sapkuur van JUIZS helpt mij om die knop om te draaien en echt even die suiker en chips te laten staan en weer gezond te gaan eten.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te borrelen met vrienden, dansen op festivals, shoppen met vriendinnen, kamperen en leuke dingen met gezin. Mijn guilty pleasure? You name it, zoet en zout, juist niet hetgene wat nou niet bepaald de stempel “‘gezond” draagt.

AUDREY

DUIZENDPOOT - CUSTOMER SERVICE JUIZS -MAMA VAN 2 KIDS
  Previous
  Next

  SYLVIA & AUDREY

  DE MEIDEN ACHTER JUIZS - PERSOONLIJK ADVIES & COACHING

  Het kan soms bij JUIZS superdruk zijn, maar de super enthousiaste reacties die wij van onze klanten krijgen, dat is voor ons echt de kers op de (denkbeeldige!) taart!  

  Juizs venkel

  WAAROM EEN DETOX

  Review Sanne
  Super tevreden over de detox kuur van JUIZS. D.m.v. de nieuwe persoonlijke begeleiding middels video calls, WhatsApp en de mail staan Sylvia en Audrey direct voor je klaar. Ze weten waar ze over praten en hebben mij prima door de vijfdaagse kuur geholpen!
  Review Heidi
  De sapjes zijn lekker, de detox doet wat het zegt dat het zal doen. Na 2 weken kuren (incl. op en afbouw) ben ik 6 kg kwijt, voelt mijn lichaam meer in balans. Ik ben een tevreden klant. Dank je wel voor de fijne ervaring. Ik kom graag terug.
  Review Chantal
  Ik heb nu 2x de 5 daagse detox gedaan en voelde mij na beide keren echt zoveel beter. Je merkt gewoon dat je je lijf een reset geeft die dagen. Ook gebruik ik dagelijks de gembershots. Je hebt maar één lijf, wees er lief voor!
  Review Eva
  Goede en lekkere sappen. Prettige persoonlijke service en coaching. Detox op deze manier is effectief en goed vol te houden!
  Previous
  Next