Kortingscode

We love discounts and so do you! Wij willen JUIZS zo toegankelijk mogelijk voor iedereen maken. Daarom doen wij regelmatig kortingsacties en geven we hoge kortingen op onze abonnementen. Op deze pagina vind je meer informatie over kortingscodes van Juizs en het verhaal achter Juizs. Bekijk hier onze meest recente kortingscodes.

KORTINGSCODE JUIZS

Met Juizs kortingscodes heb je 3, 5 of 7 daagse sapkurenje zelf samenstellen pakket, of je maandpakketten shots net wat voordeliger.

Dit is onze meest recente kortingscode:

#juizs4iedereen

Met kortingscode #juizs4iedereen ontvang JIJ 20% korting op jouw pakket naar keuze én schenken wij GRATIS sappen aan de voedselbank. Let op: de kortingscode is inclusief hashtag en niet geldig i.c.m. andere kortingsacties.

Bij JUIZS doe je een detox sapkuur niet alleen! Wij realiseren ons heel goed dat een aantal dagen niet eten best pittig kan zijn. Daarom biedt Juizs Detox Coaching aan en zijn Sylvia & Audrey er om je door de detox heen te helpen. Per sapkuur hebben we speciale coaching programma’s ontwikkeld.

 

SYLVIA

OPRICHTSTER JUIZS - VOEDINGSADVISEUR - YOGA DOCENT

HI, IK BEN SYLVIA

Inmiddels ben ik al 40 +, ssst !!, en ik ben de oprichtster van JUIZS die destijds JUIZS van een yoga school in Den Haag heeft gekocht toen het merk nog anders heette.

Ik heb altijd al een voorliefde voor een gezonde levensstijl gehad; als kind knipte ik al recepten uit mijn moeders Libelle uit voor ooit mijn eigen gezonde receptenboek en sinds mijn studententijd geef ik al les op sportscholen.

Ik ben gecertificeerd als orthomoleculaire voedingsadviseur, orthomoleculair detox consulent, consulent hormoonfactor, consulent oervoeding en als (power) yoga docente. Zelf ben ik groot fan van intermittent fasting (IF) en probeer ik elk kwartaal wel een detox sapkuur te plannen. Een gezonde levensstijl heb ik weliswaar goed geïntegreerd in mijn levensstijl, maar dat betekent niet dat ik heilig ben. Ik kan echt genieten van een mooi glas wijn of gezellig eten met vrienden en familie.

HI, IK BEN AUDREY

Ik ben sinds 2018 werkzaam voor JUIZS en ik heb eigenlijk een soort van duizendpoot functie: ik beantwoord al de vragen van onze klanten, doe de order verwerking en houd de voorraden goed in de gaten. Daarnaast ben ik mama van 2 kids.

Heel eerlijk; gezond eten vind ik soms best lastig te combineren met een jong gezin. Ik heb in het verleden best wel een struggle met diëten gehad en heb echt van alles geprobeerd. Een detox sapkuur van JUIZS helpt mij om die knop om te draaien en echt even die suiker en chips te laten staan en weer gezond te gaan eten.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te borrelen met vrienden, dansen op festivals, shoppen met vriendinnen, kamperen en leuke dingen met gezin. Mijn guilty pleasure? You name it, zoet en zout, juist niet hetgene wat nou niet bepaald de stempel “‘gezond” draagt.

AUDREY

DUIZENDPOOT - CUSTOMER SERVICE JUIZS -MAMA VAN 2 KIDS
Previous
Next

SYLVIA & AUDREY

DE MEIDEN ACHTER JUIZS - PERSOONLIJK ADVIES & COACHING

Het kan soms bij JUIZS superdruk zijn, maar de super enthousiaste reacties die wij van onze klanten krijgen, dat is voor ons echt de kers op de (denkbeeldige!) taart!  

Juizs venkel

WAAROM EEN DETOX

Review Chantal
Ik heb nu 2x de 5 daagse detox gedaan en voelde mij na beide keren echt zoveel beter. Je merkt gewoon dat je je lijf een reset geeft die dagen. Ook gebruik ik dagelijks de gembershots. Je hebt maar één lijf, wees er lief voor!
Review Jessica
Ik ben niet alleen vier kilo afgevallen, maar mijn huid is ook nog eens enorm opgeknapt.
Review Eshie
Geweldige kuur! Snelle bezorging en de sapjes waren koel geleverd. Heerlijke sapjes, goed om vol te houden. Ik ben zeer tevreden!
Previous
Next