sapkuur 7 dagen

Alles wat je moet weten over de zevendaagse sapkuur!

7 dagen sapvasten

De zevendaagse sapkuur is de langste sapkuur die wij aanbieden. Je zult een volledige week gaan sapvasten. Met je af – en opbouw dagen erbij zit je aan een kleine twee weken. 

Bij de zevendaagse sapkuur ontvang je een uitnodiging om een persoonlijk voedingsadvies in te plannen met één van onze orthomoleculaire voedingsadviseurs. Dit is uniek: JUIZS is de enige sapkuur aanbieder die deze service aanbiedt. Tijdens het voedingsadvies kan je niet alleen al je vragen stellen over de sapkuur, maar ook over hoe je nou een gezonde levensstijl kan voortzetten na de sapkuur. De één sport heel veel, de ander wilt misschien heel graag een kindje krijgen of is juist in de overgang. Daar geloven wij in: iedereen is anders en daardoor heeft iedereen andere vragen en behoeften aangaande een gezonde levensstijl!  

GA JIJ ALL DAY OF TILL DINNER?

Bij JUIZS hebben wij de zevendaagse sapkuur in een all day variant en een till dinner variant. Zo is er altijd een sapkuur die past bij jouw wensen en levensstijl!

Juizs granaatappel

Wanneer till dinner

De Till Dinner is onze milde sapkuur, ideaal als je nog tijdens de sapkuur wilt blijven sporten of een zware, fysieke baan hebt. Je mag nog één low carb, vegetarische maaltijd per dag? Inspiratie voor gerechten nodig? We’ve got your back, deze vind je in je pakket. Scan de QR code en maak jouw favoriete recept!

wanneer all day

De All Day is onze volledige sapvasten kuur, dat betekent dat je gedurende de sapkuur dagen volledig vloeibaar gaat leven op de sappen, smoothies en shots van JUIZS. De All Day sapkuur vraagt daarom iets meer doorzettingsvermogen dan de Till Dinner, maar you can do this! 

Wat zeggen onze klanten over de juizs 7 daagse sapkuur?

FAQ

Bijgaand een overzicht van de meest gestelde vragen over de zevendaagse sapkuur. Staat jouw vraag er niet bij, stel hem ons dan gerust!

In principe geldt, hoe langer je een detox sapkuur doet, des te dieper zullen de resultaten zijn. Je geeft tenslotte je verteringsorganen langer de tijd om te werken aan het herstel. Ook zal je naar waarschijnlijkheid meer afvallen bij een zevendaagse detox sapkuur dan bij een drie- of vijfdaagse detox, uit het logischer gevolg dat je langer in een calorie tekort zit.

Een langere detox brengt ook andere voordelen met zich mee: je zult merken dat je lichaam gaat wennen aan het niet-eten en dus minder moeite zal hebben met het vol te houden. Het wordt daarna ook makkelijker om een gezonder levensstijl ritme met minder tussendoortjes aan te leren, je lichaam is al aan veel minder eet momenten per dag gewend geraakt. Houd er alleen wel rekening mee dat hoe langer je een detox sapkuur doet, des te langer je ook de tijd moet nemen om je voeding weer op te bouwen. We begeleiden je daarom ook graag met onze coaching programma’s bij de opbouw.

De meeste mensen die de JUIZS sapkuur deden, vielen gemiddeld 0,5-1 kilo per dag af. Wij zien graag zelf onze sapkuren als een kickstart voor een gezonde levensstijl; het meeste langdurige resultaat behaal je als je na je sapkuur ook  gezond blijft eten en de bewustwording van wat je allemaal op een dag (soms gedachteloos) eet, vasthoudt. Hoeveel jij precies gaat afvallen, dat kunnen wij moeilijk van te voren aangeven.  Er zijn meerdere factoren die invloed kunnen hebben of iemand gewicht verliest of niet, denk bijvoorbeeld aan hormonale schommelingen of medicijngebruik.

Ja dat kan! De ayurvedische voedingsleer adviseert om eens in het kwartaal een detox sapkuur te plannen, bij voorkeur met het wisselen van de seizoenen mee. Lijkt jou dat ook wat? Bekijk dan ook eens onze detox abonnementen en neem een abonnement op je favoriete sapkuur af. Je ontvangt dan maar liefst 30% korting op de prijs!

Nee, bij voorkeur niet. Het is wel belangrijk onder een bepaald calorie maximum te blijven om je verteringsorganen echt die rust te geven, zodat ze kunnen focussen op herstel. Trek je het echt niet en moet je smokkelen, neem dan iets van rauwkost. Blijf je sporten tijdens je detox sapkuur, dan mag je altijd een extra eiwttenbron nemen, denk aan een handje ongebrande noten of het eiwit van een gekookt eitje

Wat zijn de ingrediënten?

green day

alleen in de all day sapkuur
alleen in de all day sapkuur

MIx day

alleen in de all day sapkuur
alleen in de all day sapkuur

ONZE THEE

JUIZS Thee

Kruidenmelange

Kruizemunt | Mate | Honeybush | Brandnetel |     Groene thee | Puh Erh

0 kcal , 20 tot 30 porties van 1 tot 1,5 gram (20 g in zak)

IMMUUN SYSTEEM & SUIKERVERSLAVING

Een gewoonte breek je gemiddeld pas na 21 dagen. Met drie afbouwdagen en drie opbouw dagen ben je dan al ruim over de helft. Wij hopen dat jouw detox sapkuur een kickstart kan zijn voor een healthy lifestyle! Met onze 21 dagen check, polsen we even of we je ergens mee kunnen helpen!

Als je continu trek in zoet hebt en je weet niet zo goed waar het vandaan komt, dan kan het met je immuunsysteem te maken hebben. Wil je meer weten hoe dat precies in zijn werk gaat? Je leest het in onderstaande blog!

Aha, is het daarom dat jullie na 21 dagen een check doen in het online coaching programma?

BLOG

Juizs rode biet
 • sapkuur 3 dagen

  Wat is autofagie ? Cel kannibalisme klinkt heftig maar is supergezond.

  Toen ik de opleiding orthomoleculaire voedingsleer volgde, vertelde de docent de volgende anekdote, die mij altijd is bijgebleven: In een wetenschappelijk onderzoek naar het effect van vasten hebben ze een keer een groep mensen voor een onbekende termijn in een bos gedropt zonder enige vorm van voeding. Iedereen in die groep had wel een of […]

 • sapkuur 5 dagen

  Boost je vetverbranding! Een extra voordeel van vasten.

  Geschreven door Sylvia van JUIZS  (5 minuten lezen) Bij JUIZS zijn we fan van Intermittent Fasting (IF), daar zijn ook onze detox-sapkuren op gebaseerd. Veel mensen bestellen een JUIZS sapkuur omdat ze een paar kilo’s kwijt willen. Het staat eigenlijk als een logisch gevolg met elkaar in verband en je kunt het bijna in een […]

 • Detox Sapkuur

  Laaggradige ontstekingen: wat betekent dat voor je stofwisseling?

  Veel mensen hebben last van schildklierklachten door een tekort aan actief schildklierhormoon. Symptomen hiervan zijn kouwelijkheid, droge huid, vermoeidheid, haaruitval, zwakke nagels, depressieve gevoelens, gewichtstoename, obstipatie en hoofdpijn. Schildklierklachten komen veel meer bij vrouwen voor dan bij mannen. Één van de oorzaken is chronische laaggradige ontsteking. Een wat?? Een laaggradige ontsteking. Wat is dat toch, […]

 • Detox Sapkuur

  Het voordeel voor je darmen bij het doen van een detox

  Een 3, 5 of 7 daagse sapkuur kan dan echt een kickstart zijn van een gezonde levensstijl en helpt je vervolgens om even resoluut met minder goede eetgewoontes te breken en een gezonde levensstijl aan te nemen. Maar het doen van een detox sapkuur  heeft nog wel veel meer voordelen. Vooral je darmen hebben heel […]

 • Detox Sapkuur

  Artikel Parool: Waarom vasten goed voor je is

  Periodiek honger lijden is goed voor ons lichaam. Maar de drang om bovenmatig te eten zit diep in onze genen. Minder eten is lastiger dan af en toe niets eten. We hebben altijd geleefd onder omstandigheden waarin voedsel niet continu beschikbaar was. Pas de laatste paar honderd jaar, sinds de industriële revolutie, hebben heel veel […]

  Juizs venkel