ABONNEMENTEN

Bij JUIZS kan je 2 soorten abonnementen afsluiten: een detox abonnement en een maand abonnement van sappen of shots.

Juizs rode biet

NIEUW! DETOX ABONNEMENT

De ayurvedische voedingsleer geeft aan dat het goed is om ieder kwartaal een detox van een paar dagen te doen, bij voorkeur met de seizoenen mee omdat je dan je lichaam voorbereidt op een ander seizoen. Wil jij ook ieder kwartaal een sapkuur doen, kies dan voor ons detox abonnement. Je ontvangt dan maar liefst 30% korting op de reguliere prijs van jouw favoriete sapkuur.

 • Je neemt het detox abonnement af voor tenminste 1 jaar. Dit betekent dat je dus 4x jouw detox sapkuur naar keuze ontvangt tegen maar liefst 30% korting. Na 4x de sapkuur van jouw keuze te hebben ontvangen, kan je je abonnement altijd opzeggen. Even mailen naar [email protected] is voldoende;
 • De eerste keer betaal je via de website, de overige drie keren betaal je via een automatisch incasso;
 • Voor de eerste keer bepaal je je bezorgdatum en bezorgvenster via de website. Vlak voordat het weer tijd is voor jouw volgende kwartaal pakket, ontvang je een mail van Audrey. In afstemming met jou, stemt Audrey met jou af wanneer jij je volgende kwartaal pakket wenst te ontvangen. Ben je dus net met vakantie, dan verschuiven we de leverdatum gewoon;
 • Wil je wisselen per kwartaal van lengte of type sapkuur (All Day / of Till Dinner)? Dat kan! Het bedrag wat afgeschreven wordt, blijft dan het zelfde maar als de prijs lager wordt dan storten we het verschil terug. Wordt de prijs hoger, dan vragen we je het verschil eenmalig over te maken.

Al onze pakketten worden vers en gekoeld geleverd. Direct na het persen van de sapjes, smoothies en shots HPP-en we de sappen. HPP is een speciale techniek waar door middel van waterdruk de sappen langer houdbaar worden gemaakt. Hierdoor kunnen we supervers uit leveren én toch de sapjes langer houdbaar maken. Heb je toch je kwartaal detox langer moeten uitstellen dan eerder gedacht en red je je de detox niet meer met de meegegeven houdbaarheidsdatum? Vries dan je sapjes, smoothies en shots in. In de vriezer blijft bevroren sap maandenlang goed.

MAAND ABONNEMENT

Wil je niet persé een sapkuur doen, maar wil je wel graag elke maand een pakket sappen (eentje die je zelf samengesteld hebt) of elke maand jouw favoriete shots ontvangen, kies dan voor één voor onze maand abonnementen. Je ontvangt bij het maand abonnement op onze sappen of shots maar liefst 20% korting op de reguliere prijzen.

 • Je neemt het maand abonnement af voor tenminste vier keer. Dit betekent dat je dus vier keer een sappen pakket (eigen samenstelling) of shots pakket naar keuze ontvangt tegen maar liefst 20% korting. Na vier keer jouw maand pakket te hebben ontvangen, kan je je abonnement altijd opzeggen. Even mailen naar [email protected] is voldoende;
 • De eerste keer betaal je via de website; de overige drie keer betaal je via een automatisch incasso;
 • Voor de eerste keer bepaal je je bezorgdatum en bezorgvenster via de website. Vlak voordat het weer tijd is voor jouw volgende maand pakket, ontvang je een mail van Audrey. In afstemming met jou, stemt Audrey met jou af wanneer jij je volgende maand pakket wenst te ontvangen. Ben je dus net met vakantie, dan verschuiven we de leverdatum gewoon. Wil je een maandje overslaan? Ook geen probleem, dan schuiven we de bezorging een maandje op;
 • Wil je wisselen per maand van shots pakket of wil je een keer een sappenpakket zelf samenstellen? Dat kan! De prijs voor alle maand pakketten is hetzelfde. In overleg met Audrey bepaal je welk pakket je deze keer wilt ontvangen.

Al onze pakketten worden vers geleverd. Direct na het persen van de sapjes, smoothies en shots  HPP-en we de sappen. HPP is een speciale techniek waar door middel van waterdruk de sappen langer houdbaar worden gemaakt. Hierdoor kunnen we supervers uit leveren én toch de sapjes langer houdbaar maken. Duurt de maand echter nog langer dan de meegegeven houdbaarheidsdatum? Vries dan je sapjes en shots in. In de vriezer blijft bevroren sap maandenlang goed.

PERSOONLIJKE COACHING

Bij JUIZS doe je een detox sapkuur niet alleen! Wij realiseren ons heel goed dat een aantal dagen niet eten best pittig kan zijn. Daarom zijn Sylvia & Audrey er om je door de detox heen te helpen en hebben we speciale coaching programma’s per sapkuur. Check welk coaching programma bij jouw sapkuur hoort:

COACHING 3 DAGEN :

- Online coaching programma
- WhatsApp support op 06-12929764
MEER INFO

COACHING 5 DAGEN :

- Online coaching programma
- WhatsApp support op 06-12929764
- (video) call voedingsadvies
MEER INFO

COACHING 7 DAGEN :

- Online coaching programma
- WhatsApp support op 06-12929764
- (video) call voedingsadvies
- 21 dagen check
MEER INFO

Ook bij het detox abonnement bieden wij het persoonlijke coaching programma aan!

Juizs venkel

WAAROM EEN DETOX

Review Sanne
Super tevreden over de detox kuur van JUIZS. D.m.v. de nieuwe persoonlijke begeleiding middels video calls, WhatsApp en de mail staan Sylvia en Audrey direct voor je klaar. Ze weten waar ze over praten en hebben mij prima door de vijfdaagse kuur geholpen!
Review Heidi
De sapjes zijn lekker, de detox doet wat het zegt dat het zal doen. Na 2 weken kuren (incl. op en afbouw) ben ik 6 kg kwijt, voelt mijn lichaam meer in balans. Ik ben een tevreden klant. Dank je wel voor de fijne ervaring. Ik kom graag terug.
Review Chantal
Ik heb nu 2x de 5 daagse detox gedaan en voelde mij na beide keren echt zoveel beter. Je merkt gewoon dat je je lijf een reset geeft die dagen. Ook gebruik ik dagelijks de gembershots. Je hebt maar één lijf, wees er lief voor!
Review Eva
Goede en lekkere sappen. Prettige persoonlijke service en coaching. Detox op deze manier is effectief en goed vol te houden!
Previous
Next

BLOG

Juizs rode biet
sapkuur 5 dagen

Boost je vetverbranding! Een extra voordeel van vasten.

Bij JUIZS zijn we fan van Intermittent Fasting (IF), daar is ook ons hele concept op gebaseerd. Veel mensen bestellen een JUIZS sapkuur omdat ze een paar kilo kwijt willen. Het staat eigenlijk als een logisch gevolg met elkaar in verband en je kunt het bijna in een rekensom gieten:  vasten = minder calorieën tot […]

 • sapkuur 3 dagen

  Wat is autofagie ? Cel kannibalisme klinkt heftig maar is supergezond.

  Toen ik de opleiding orthomoleculaire voedingsleer volgde, vertelde de docent de volgende anekdote, die mij altijd is bijgebleven: In een wetenschappelijk onderzoek naar het effect van vasten hebben ze een keer een groep mensen voor een onbekende termijn in een bos gedropt zonder enige vorm van voeding. Iedereen in die groep had wel een of […]

 • JUIZS sappen

  Het verschil tussen HPP en Pasteurisatie

  Eigenlijk zou je voor het maximum behoud van vitaminen een sapje gelijk moeten opdrinken direct nadat het geperst is. Maar dat gaat natuurlijk niet, wij staan lang niet altijd naast jou wanneer jij zin hebt in een cold pressed juice. Invriezen is ook niet ideaal, want door de ijskristallen in het sap, krijg je vlok […]

 • JUIZS sappen

  Keep it Cool! Het unieke logistieke proces van JUIZS

  Om jouw sappen gekoeld bij jou thuis te krijgen, werken wij nauw samen met Leen Menken FoodService Logistics. Een pakket versturen naar een JUIZS klant is één. Maar een pakket versturen dat gekoeld moet blijven, is twee. Droog ijs, ice packs of isolerende verpakkingen worden vaak gebruikt om dit soort pakketten te versturen, maar daar mee is […]

 • JUIZS sappen

  Vitaminen & Corona

  Er is nog steeds heel veel onduidelijk over het Corona virus, maar langzaam maar zeker druppelt er beetje bij beetje steeds meer informatie binnen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik zelf ook een beetje Corona-moe word, net als volgens mij de rest van Nederland. Inmiddels is het wel algemeen bekend dat indien je overgewicht hebt, […]

 • JUIZS sappen

  Say Hi tegen onze milieubewuste fles!

  Vaak worden benaderd door onze klanten met de vraag waarom wij geen glas gebruiken voor onze flessen. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen glas te gebruiken voor onze flessen. Enerzijds kunnen we niet anders, omdat glas niet samen gaat met de HPP techniek. De waterdruk zou er voor zorgen dat het glas in duizenden […]

  Juizs venkel

  FAQ ABONNEMENTEN

  Bijgaand een overzicht van de meest gestelde vragen over de abonnementen van JUIZS. Staat jouw vraag er niet bij, stel hem ons dan gerust! 

  We geven hoge kortingen op onze abonnementen: op de maand abonnementen 20% korting en op de detox abonnementen maar liefst 30% korting. In ruil voor die hoge korting, vragen we ook wat commitment van jou.

  Het detox abonnement neem je in principe voor een jaar af, je krijgt het eerste pakket bij je aanmelding en daarna committeer je je aan nog drie keer het doen van de detox. Daarna kan je jouw detox abonnement elk moment vrijblijvend opzeggen. Een mailtje naar [email protected] is daarvoor voldoende.

  Het maand abonnement neem je af voor tenminste vier keer: de eerste keer bij je aanmelding en daarna neem je het abonnement nog drie maanden af. Na vier keer het maand abonnement pakket  in ontvangst te hebben genomen, kan je het elk moment vrijblijvend opzeggen. Een mailtje naar [email protected] is voldoende.

  De eerste keer (dus wanneer je abonnee wordt) betaal je via de website. De volgende drie keer wordt het bedrag van jouw gekozen pakket afgeschreven van jouw rekening.

  Nee, dat hoeft niet. Een aantal dagen wanneer het abonnementsgeld afgeschreven gaat worden, krijgen wij een melding. Wij nemen dan contact met jou op om de bezorging in te plannen op een moment dat het jou uitkomt!

  Ja, dat is geen probleem! Alle maand abonnementen hebben dezelfde prijs, dus geef aan ons door welk pakket je deze keer wenst te ontvangen en we maken het in orde voor je. 

  De detox abonnementen hebben per sapkuur wel een andere prijs. Kies je nu voor een langere (en dus duurdere) sapkuur, dan vragen wij jou het verschil bij te betalen. Kies je nu voor een goedkopere (en dus kortere sapkuur), dan storten wij het verschil terug! We houden in deze prijsberekening natuurlijk rekening met de 30% korting die je met het abonnement op de reguliere prijs krijgt!

  Ook dat is geen probleem! Geef het gewoon even door en wij schuiven het pakket een maandje op naar volgende maand.