ZELF SAMENSTELLEN

Do it yourself! Stel zelf je sappen pakket samen van 20 sappen met je favoriete selectie van koudgeperste sappen en smoothies!

ZELF SAMENSTELLEN IN 360°

Benieuwd naar onze zelf samenstellen pakket? Ontdek dit pakket in 360°.

BEKIJK EN DRAAI°!

arrow-juizs-360

BEKIJK EN DRAAI°!

arrow-juizs-360

HOE WERKT HET

Eigenlijk heel simpel. Je kunt je eigen pakket samenstellen uit al onze cold pressed sappen en smoothies en het kokoswater. 

8 smaken sappen, 2  smaken smoothies en 1 kokoswater om uit te kiezen dus. Hoeveel je van elke smaak kiest, is helemaal aan jou! De enige voorwaarde die wij stellen, is dat er in totaal 20 sappen in jouw pakket zitten!

COLD pRESSED & HPP

Wij persen al onze groente en fruitsoorten koud én rauw. Koudgeperst betekent dat bij het persen van de groente- en fruitsoorten geen hitte gebruikt wordt.  Verhitting heeft als groot nadeel dat het vitaminen, mineralen en enzymen, aantast. Bij koudgeperste sappen is dat niet het geval en behoud je de maximale voedingswaarden in het sap. Hierdoor worden cold pressed juices ook wel ‘levend sap’ genoemd.

Nadat de sappen koud geperst zijn, HPP-en we de sappen. HPP staat voor High Pressure Processing en is de allernieuwste technologie vanuit de Verenigde Staten om voedingswaren langer houdbaar te maken zonder in te boeten op de voedingswaarden. Iets heel anders dan pasteurisatie. Wil je meer over de verschillen weten, je leest het in onderstaande blog!

HPP of High Pressure Processing, dat is helemaal nieuw voor mij. Wat is precies het verschil met pasteurisatie en welke voordelen heeft het?

BLOG

Juizs rode biet
JUIZS sappen

Het verschil tussen HPP en Pasteurisatie

Eigenlijk zou je voor het maximum behoud van vitaminen een sapje gelijk moeten opdrinken direct nadat het geperst is. Maar dat gaat natuurlijk niet, wij staan lang niet altijd naast jou wanneer jij zin hebt in een cold pressed juice. Invriezen is ook niet ideaal, want door de ijskristallen in het sap, krijg je vlok […]

 • JUIZS sappen

  Keep it Cool! Het unieke logistieke proces van JUIZS

  Om jouw sappen gekoeld bij jou thuis te krijgen, werken wij nauw samen met Leen Menken FoodService Logistics. Een pakket versturen naar een JUIZS klant is één. Maar een pakket versturen dat gekoeld moet blijven, is twee. Droog ijs, ice packs of isolerende verpakkingen worden vaak gebruikt om dit soort pakketten te versturen, maar daar mee is […]

 • JUIZS sappen

  Vitaminen & Corona

  Er is nog steeds heel veel onduidelijk over het Corona virus, maar langzaam maar zeker druppelt er beetje bij beetje steeds meer informatie binnen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik zelf ook een beetje Corona-moe word, net als volgens mij de rest van Nederland. Inmiddels is het wel algemeen bekend dat indien je overgewicht hebt, […]

 • JUIZS sappen

  Say Hi tegen onze milieubewuste fles!

  Vaak worden benaderd door onze klanten met de vraag waarom wij geen glas gebruiken voor onze flessen. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen glas te gebruiken voor onze flessen. Enerzijds kunnen we niet anders, omdat glas niet samen gaat met de HPP techniek. De waterdruk zou er voor zorgen dat het glas in duizenden […]

 • JUIZS sappen

  De voordelen van groene bladgroenten

  Groene bladgroenten zijn van alle groenten het meest rijk aan belangrijke voedingsstoffen. Dit betekent niet dat je nu alleen nog maar groene bladgroenten moet eten, maar het betekent wel dat het goed is om dagelijks één of meerdere porties groene bladgroenten te eten. Waarom is dit slim om te doen? En wat maakt groene bladgroenten […]

 • JUIZS sappen

  20 (!) Gezondheidsvoordelen van de Granaatappel

  Oh, eigenlijk zouden we zoveel vaker granaatappel moeten eten. Het is altijd een heel gepeuter om die pitjes uit de schil te krijgen, maar de granaatappel is echt een gezondheid wondertje uit de natuur. De granaatappel is niet een beetje gezond, het is über gezond. Hierbij een overzicht van 20 gezondheidsvoordelen die de granaatappel biedt […]

 • Recepten

  Verhoog je weerstand: Voed i.p.v. vul

  Zeker nu er virussen rondzweven, is het belangrijk om je weerstand te boosten. Voedt je lichaam i.p.v. te voeden is daarom ons advies. Maak het je niet weerstand niet moeilijker en probeer juist nu veel groenten en fruit te eten en zo min mogelijk bewerkt voedsel. Dus zo min mogelijk geur-kleur en smaakstoffen. Dan hoeft […]

  Juizs venkel

  bEZORGING FAQ

  Bijgaand een overzicht van de meest gestelde vragen over de bezorging van onze JUIZS pakketten. Staat jouw vraag er niet bij, stel hem ons dan gerust!

  Wij gebruiken voor de bezorging de speciale, gekoelde koeriersdienst van Food Service Logistics Leen Menken. Al onze pakketten leveren we vers uit. Check daarom bij ontvangst goed de houdbaarheidsdatum op de flesjes. Wil je jouw detox sapkuur verder weg doen of is er iets tussendoor gekomen, vries dan je sapjes in. Bevroren sap blijft maanden goed.

  De avond van te voren voorafgaand aan je bezorging, krijg je een email vanuit Leen Menken. Ook ontvang je een Track & Trace link waarmee je real time je pakketje in de gaten kan houden. Wanneer de bezorger nog een halfuur van je verwijderd is,  ontvang je een smsje met de exacte verwachte aankomst tijdstip. Ben je dan alsnog niet thuis, belt de bezorger jou en zet het pakketje voor je voordeur neer of bij de buren. 

  Wij bezorgen via het fijnmazig distributienetwerk van onze logistieke partner Leen Menken in heel Nederland en Nederlandstalig België, met uitzondering van het waddengebied. Woon je op de waddeneilanden, dan kunnen we eventueel met een speciale koerier bootdienst jouw pakketje alsnog bezorgen. Houd dan wel rekening met extra bezorgkosten en extra levertijd.

  Nee, dat hoeft niet. Je kan bij bestelling al een bezorgvenster selecteren waarin je wilt dat we langskomen met jouw JUIZS pakket. De avond van te voren ontvang je vanuit onze distributeur Leen Menken een email met een live track & trace. Daarop kan je de chauffeur nadat hij zijn rit gestart is precies in de gaten houden. Een half uur voor aankomst ontvang je nog een sms-je van de bezorger met de precieze verwachting op een halfuur nauwkeurig wanneer hij verwacht bij jou voor de deur te staan.

  Tot 12.00 van de werkdag voorafgaand aan je initiële bezorgdatum, kan je nog wisselen van bezorgdatum, bezorgvenster of zelfs bezorgadres. Daarna lukt het niet meer, want dan hebben we de gegevens al doorgegeven aan Leen Menken.  Let op dat het kantoor van Leen Menken in het weekend gesloten is. Dus wijzigingen voor levering op maandag moeten we uiterlijk vrijdag om 12.00 weten. Even mailen naar [email protected] is voldoende om je wijziging door te geven. Appen of bellen mag natuurlijk ook!