ZELF SAMENSTELLEN

Do it yourself! Stel zelf je sappen pakket samen van 20 sappen met je favoriete selectie van koudgeperste sappen en smoothies!

  • JUIZS Zelf samenstellen

   Do It Yourself

   Stel je eigen pakket samen

HOE WERKT HET

Eigenlijk heel simpel. Je kunt je eigen pakket samenstellen uit al onze coldpressed juices en smoothies. 

3 smaken juices en 4 smaken smoothies om uit te kiezen dus. Hoeveel je van elke smaak kiest, is helemaal aan jou! De enige voorwaarde die wij stellen, is dat er in totaal 20 sappen in jouw pakket zitten

Wat zijn de ingrediënten?

COLD pRESSED & HPP

Wij persen al onze groente en fruitsoorten koud én rauw. Koudgeperst betekent dat bij het persen van de groente- en fruitsoorten geen hitte gebruikt wordt.  Verhitting heeft als groot nadeel dat het vitaminen, mineralen en enzymen, aantast. Bij koudgeperste sappen is dat niet het geval en behoud je de maximale voedingswaarden in het sap. Hierdoor worden cold pressed juices ook wel ‘levend sap’ genoemd.

Nadat de sappen koud geperst zijn, HPP-en we de sappen. HPP staat voor High Pressure Processing en is de allernieuwste technologie vanuit de Verenigde Staten om voedingswaren langer houdbaar te maken zonder in te boeten op de voedingswaarden. Iets heel anders dan pasteurisatie. Wil je meer over de verschillen weten, je leest het in onderstaande blog!

HPP of High Pressure Processing, dat is helemaal nieuw voor mij. Wat is precies het verschil met pasteurisatie en welke voordelen heeft het?

BLOG

Juizs rode biet
JUIZS sappen

Het verschil tussen HPP en Pasteurisatie

5 minuten leestijd ‘Hoe lang zijn jullie sappen houdbaar?’ is een vraag die wij regelmatig gesteld krijgen. Hier kunnen wij niet zomaar een antwoord op gegeven omdat dit ieder moment kan verschillen en ook per smaak kan verschillen. Als je sappen van ons ontvangt controleer dan altijd de houdbaarheid, deze vind je op de dop. […]

 • JUIZS sappen

  Say Hi tegen onze milieubewuste fles!

  Regelmatig krijgen wij de vraag waarom wij geen glas gebruiken in plaats van onze plasticflessen. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen glas te gebruiken voor onze flessen. Enerzijds kunnen we niet anders, omdat glas niet samen gaat met de unieke HPP techniek. De flessen worden onder waterdruk behandeld om zoveel mogelijk zuurstof uit de […]

 • JUIZS sappen

  De voordelen van groene bladgroenten

  Groene bladgroenten zijn van alle groenten het meest rijk aan belangrijke voedingsstoffen. Dit betekent niet dat je nu alleen nog maar groene bladgroenten moet eten, maar het betekent wel dat het goed is om dagelijks één of meerdere porties groene bladgroenten te eten. Waarom is dit slim om te doen? En wat maakt groene bladgroenten […]

 • Recepten

  Verhoog je weerstand: Voed i.p.v. vul

  Zeker nu er virussen rondzweven, is het belangrijk om je weerstand te boosten. Voedt je lichaam i.p.v. te voeden is daarom ons advies. Maak het je niet weerstand niet moeilijker en probeer juist nu veel groenten en fruit te eten en zo min mogelijk bewerkt voedsel. Dus zo min mogelijk geur-kleur en smaakstoffen. Dan hoeft […]

  Juizs venkel

  bEZORGING FAQ

  Bijgaand een overzicht van de meest gestelde vragen over de bezorging van onze JUIZS pakketten. Staat jouw vraag er niet bij, stel hem ons dan gerust!

  Al onze pakketten worden met de speciale avond bezorgdienst van Trunkrs vers bezorgd. We houden de sapjes koel door het gebruik van icepacks; deze kan je na de levering van je pakket weggooien.

  Check  bij ontvangst goed de houdbaarheidsdatum op de flesjes. Wil je jouw detox sapkuur verder weg doen of is er iets tussendoor gekomen, vries dan je sapjes in. Bevroren sap blijft maanden goed.

  Rond 14:00 op de gekozen leverdag, ontvang je een e-mail van onze bezorgdienst Trunkrs. Daarin ontvang je een track & trace code waarmee je het pakket live kunt volgen. Let op: de email kan ook in je spam folder terecht komen. Check deze dus ook!

  Wil je toch last minute iets wijzigen? Dit kan allemaal in het track&trace portaal van Trunkrs waarvoor je de link hebt ontvangen. Hierin kan je je favoriete buren aangeven of evt. de bezorgdatum of bezorgadres wijzigen. Kom je er niet goed uit? Mail ons dan op [email protected] en we helpen je graag verder.

   

  Wij bezorgen via het fijnmazig distributienetwerk van onze logistieke partner Trunkrs in heel Nederland en Nederlandstalig België, met uitzondering van het waddengebied. 

  Nee, dat hoeft niet. In de track & trace die je op de dag van de bezorging ontvangt kan je heel nauwkeurig je pakket volgen. 

  Wil je toch last minute iets wijzigen? Dit kan allemaal in het track&trace portaal van Trunkrs waarvoor je de link hebt ontvangen. Hierin kan je je favoriete buren aangeven of evt. de bezorgdatum of bezorgadres wijzigen. Kom je er niet goed uit? Mail ons dan op [email protected] en we helpen je graag verder.

  In je eigen track&trace portaal van Trunkrs kan je totdat de bezorger is weggereden nog het bezorgadres wijzigen. Ook kan je aangeven dat je het pakket bij je favoriete buren afgeleverd wenst te krijgen.