JUIZS VEGGIES

ca.100 gram koudgeperste groente per flesje!

 
veggies_JUIZS

WAAROM VEGGIES?

Heb je moeite om aan je dagelijkse hoeveelheid groente te komen? Of heb je een kind die weigert groente te eten? Dan zijn onze veggies echt iets voor jou!

Onze veggies zijn flesjes van 125 ml boordevol groente! Het groente percentage varieert tussen de 99 en de 109 gram, afhankelijk van de smaak. Hiermee kom je met één veggie shot al op de helft van je ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid) groente per dag!

Elk veggie pakket bestaat uit 30 stuks, zo zit je een hele maand goed in je hoeveelheid groente!

DIRECT BESTELLEN

Heb jij je keuze gemaakt? Voeg deze dan direct toe aan je winkelmand!

  CARROT PARSNIP

  30 stuks

  Deze veggie bevat onder andere wortel, pastinaak en pompoen. In totaal maar liefst 109 gram groente per flesje! 

  __

  CUCUMBER SPINACH

  30 stuks

  Deze veggie bevat onder andere koudgeperste komkommer, courgette en spinazie. Totaal 99 gram groente per flesje!

  BEET FENNEL

  30 stuks

  De veggie Beet Fennel bevat onder andere koudgeperste biet, avocado en venkel, in totaal 101 groente per flesje! Lekker toch?

  _

  PROBEERPAKKET

  30 stuks (3 x 10 van elke smaak)

  Kan je niet kiezen tussen de verschillende veggies of wil je alles gewoon proberen? Kies dan voor het probeerpakket!

  Juizs rode biet
  veggies_proefpakket

  VEGGIES ABONNEMENT

  Zou je elke maand wel een veggies pakket in huis willen hebben? Kies dan voor het Veggies abonnement. Hiermee ontvang je maar liefst 20% korting op de reguliere pakket prijs. Het is net als al onze andere abonnementen, een flexibel abonnement. Check voor alle voorwaarden ook even:  Abonnementen

  Juizs venkel

  LET OP:

  Al onze pakketten worden vers en gekoeld geleverd. Direct na het persen van de sapjes en shots  HPP-en we de sappen. Dat is de allernieuwste techniek om zonder conserveringsmiddelen of verhitting door middel van waterdruk voedingsmiddelen langer houdbaar te maken. Hierdoor kunnen we supervers uitleveren én toch de sapjes langer houdbaar maken. Duurt de maand echter nog langer dan de meegegeven houdbaarheidsdatum? Vries dan je veggies in. In de vriezer blijft bevroren sap maandenlang goed.

  Juizs spinazie

  WAAROM KOUDGEPERST

  Net als onze sappen zijn onze shots koudgeperst. Dat betekent dat er geen hitte bij vrij komt en dat het maximum aantal vitaminen, mineralen en enzymen uit de grondstof behouden wordt.
  Probeer eens sap uit een gember of een kurkuma wortel te persen, je zult merken dat dat moeilijk gaat. Dat betekent dat het concentraat van onze gembershots en kurkuma shots echt hoog is. Daardoor zijn ze ook erg pittig - een echte shot dus - Is het voor jou te pittig? Maak er dan thee van: leng een half shotje aan met gekookt water.
  Previous slide
  Next slide

  WAT ZIJN DE INGREDIËNTEN?