JUIZS VEGGIES

ca.100 gram koudgeperste groente per flesje!

 
veggies_JUIZS

WAAROM VEGGIES?

 

Het is belangrijk om dagelijks voldoende groente te eten. Lukt dat soms niet, dan kunnen de JUIZS veggies een goede aanvulling zijn.

Onze veggies zijn flesjes van 125 ml boordevol groente! De hoeveelheid groente varieert tussen de 99 en de 109 gram, afhankelijk van de smaak. Een klein flesje qua formaat, maar wel eentje boordevol koudgeperste groente!

Elk veggie pakket bestaat uit 30 stuks, ideaal om de hele maand ieder dag één veggie shot te nemen.

DIRECT BESTELLEN

Heb jij je keuze gemaakt? Voeg deze dan direct toe aan je winkelmand!

  CARROT PARSNIP

  30 stuks

  Deze veggie bevat onder andere wortel, pastinaak en pompoen. In totaal maar liefst 109 gram groente per flesje!

   

  __

  CUCUMBER SPINACH

  30 stuks

  Deze veggie bevat onder andere koudgeperste komkommer, courgette en spinazie. Totaal 99 gram groente per flesje!

  BEET FENNEL

  30 stuks

  De veggie Beet Fennel bevat onder andere koudgeperste biet, avocado en venkel, in totaal 101 groente per flesje! Lekker toch?

  _

  PROBEERPAKKET

  30 stuks (3 x 10 van elke smaak)

  Kan je niet kiezen tussen de verschillende veggies of wil je alles gewoon proberen? Kies dan voor het probeerpakket!

  Juizs rode biet
  veggies_proefpakket

  VEGGIES ABONNEMENT

  Zou je elke maand wel een veggies pakket in huis willen hebben? Kies dan voor het Veggies abonnement. Hiermee ontvang je maar liefst 20% korting op de reguliere pakket prijs. Het is net als al onze andere abonnementen, een flexibel abonnement. Check voor alle voorwaarden ook even:  Abonnementen

  Juizs venkel

  LET OP:

  Al onze pakketten worden vers en gekoeld geleverd. Direct na het persen van de sapjes en shots  HPP-en we de sappen. Dat is de allernieuwste techniek om zonder conserveringsmiddelen of verhitting door middel van waterdruk voedingsmiddelen langer houdbaar te maken. Hierdoor kunnen we supervers uitleveren én toch de sapjes langer houdbaar maken. Duurt de maand echter nog langer dan de meegegeven houdbaarheidsdatum? Vries dan je veggies in. In de vriezer blijft bevroren sap maandenlang goed.

  Juizs spinazie

  WAAROM KOUDGEPERST

  Net als onze sappen zijn onze shots koudgeperst. Dat betekent dat er geen hitte bij vrij komt en dat het maximum aantal vitaminen, mineralen en enzymen uit de grondstof behouden wordt.
  Probeer eens sap uit een gember of een kurkuma wortel te persen, je zult merken dat dat moeilijk gaat. Voor één gembershot persen we ongeveer 14 cm gemberwortel. Dat is best een behoorlijke hoeveelheid gember en daardoor zijn de shots ook erg pittig - een echte shot dus ;). Is het voor jou net iets te pittig? Maak er dan thee van: leng een half shotje aan met gekookt water.
  Vorige slide
  Volgende slide

  WAT ZIJN DE INGREDIËNTEN?