DETOX SAPKUUR

Bij JUIZS hebben we sapkuren voor 3, 5, of 7 dagen. Aan jou de keuze of je all the way gaat en al je maaltijden vervangt door sappen of kiest voor de till dinner optie en nog één lichte, vegetarische maaltijd per dag eet.

DETOX SAPKUUR IN 360°

Benieuwd naar onze Detox Sapkuur? Ontdek dit pakket in 360°.

BEKIJK EN DRAAI°!

arrow-juizs-360

BEKIJK EN DRAAI°!

arrow-juizs-360

  WELKE DETOX PAST BIJ JOU?:

  JUIZS biedt detox sapkuren van 3, 5 en 7 dagen aan in een volledige detox (All Day) en in een milde detox (Till Dinner) variant. Voor iedere sapkuur geldt, hoe langer de sapkuur duurt, des te groter is de intensiteit & de impact van de sapkuur. 

  • All Day *
   • Instapmodel: ideaal voor de beginnende vaster.
   • Gemiddeld gewichtsverlies van JUIZS klanten*: 2kg-3kg
   Intensiteit
   Impact

   * Alle maaltijden vervangen door sapjes.

   Till Dinner *
   • Instapmodel voor iemand die nog nooit gevast heeft.
   • Ideaal voor als je huiverig bent voor helemaal geen vast voedsel op een dag.
   • Past goed bij een actieve sporter of iemand die een zware fysieke baan heeft.
   • Gemiddeld gewichtsverlies van JUIZS klanten*: 1,5kg-2,5kg
   Intensiteit
   Impact

   * Je mag nog 1 vegetarische maaltijd per dag.

  • All Day *
   • Meest gekozen sapkuur.
   • Gratis persoonlijk voedingsadvies.
   • Gemiddeld gewichtsverlies van JUIZS klanten*: 3,5kg-5kg
   Intensiteit
   Impact

   * Alle maaltijden vervangen door sapjes.

   Till Dinner *
   • Milde detox van 5 dagen (1 vegatarische, low carb maaltijd per dag).
   • Gratis persoonlijk voedingsadvies.
   • Past goed bij een actieve sporter of iemand die een zware fysieke baan heeft.
   • Gemiddeld gewichtsverlies van JUIZS klanten*: 3kg-4,5kg
   Intensiteit
   Impact

   * Je mag nog 1 vegetarische maaltijd per dag.

  • All Day *
   • Langste sapkuur die we aanbieden.
   • Gratis persoonlijk voedingsadvies.
   • Gratis 21 dagen check.
   • Gemiddeld gewichtsverlies van JUIZS klanten*: 4,5kg-6,5kg
   Intensiteit
   Impact

   * Alle maaltijden vervangen door sapjes.

   Till Dinner *
   • Langste sapkuur in de milde variant.
   • Gratis persoonlijk voedingsadvies.
   • Gratis 21 dagen check.
   • Past goed bij een actieve sporter of iemand die een zware, fysieke baan heeft.
   • Gemiddeld gewichtsverlies van JUIZS klanten*: 4kg-5,5kg
   Intensiteit
   Impact

   * Je mag nog 1 vegetarische maaltijd per dag.

  * Gewichtsverlies kan door heel veel factoren worden beïnvloed, denk bijvoorbeeld aan leeftijd, hormonale cyclus, mate van stress en slaapgedrag. Genoemde aantallen zijn gemiddelden van duizenden JUIZS klanten over de jaren heen, maar hier kunnen geen garanties aan verbonden worden.

  Intensiteit: De mate van hoe pittig de detox sapkuur is om vol te houden! Eet je helemaal geen vast voedsel meer (All Day) dan is dat pittiger dan bij de Till Dinner, waar je nog één low-carb, vegetarische maaltijd per dag mag.

  Impact: De mate van gezondheidheidsvoordelen die je ervaart tijdens de detox. Hoe langer je het vasten volhoudt, des te groter zal de impact van de gezondheidheidsvoordelen zijn.

  3 dagen till day groen

  ALL DAY: VOLLEDIGE DETOX 3,5 OF 7 DAGEN

  TILL DINNER: MILDE DETOX 3,5 OF 7 DAGEN

  Bij de All Day sapkuur vervang je alle maaltijden door de sappen, smoothies en shots van JUIZS. Dag 1 begin je met de GREEN DAY, deze dag bestaat vooral uit sappen met groente, dag 2 is je MILD DAY. Dag 3 volg je weer het programma van de GREEN DAY.  Daarnaast ontvang je een receptenboekje met op – en afbouwrecepten en natuurlijk  de persoonlijke coaching die bij de duur van jouw detox past!

  Bij de Till Dinner sapkuur mag je nog één vegetarische maaltijd per dag, de rest vervang je door de sappen, smoothies en shots van JUIZS. Ook hier wissel je om de dag van menu. Naast je sappen, smoothies en shots ontvang je van ons recepten voor je till dinner maaltijd én recepten voor de afbouw en opbouw dagen. Ook ontvang je weer de persoonlijke coaching gedurende jouw detox!

  PERSOONLIJKE COACHING

  Bij JUIZS doe je een detox sapkuur niet alleen!  Wij realiseren ons heel goed dat een aantal dagen niet eten best pittig kan zijn. Daarom zijn Sylvia & Audrey er om je door de detox heen te helpen en hebben we speciale coaching programma’s per sapkuur. Check welk coaching programma bij jouw sapkuur hoort:

  COACHING 3 DAGEN :

  - Online coaching programma
  - WhatsApp support op 06-12929764
  MEER INFO

  COACHING 5 DAGEN :

  - Online coaching programma
  - WhatsApp support op 06-12929764
  - (video) call voedingsadvies
  MEER INFO

  COACHING 7 DAGEN :

  - Online coaching programma
  - WhatsApp support op 06-12929764
  - (video) call voedingsadvies
  - 21 dagen check
  MEER INFO

  Een detox sapkuur van JUIZS is eigenlijk of je de reset knop van je lichaam in duwt.

  Juizs venkel

  WAAROM EEN DETOX

  Review Sanne
  Super tevreden over de detox kuur van JUIZS. D.m.v. de nieuwe persoonlijke begeleiding middels video calls, WhatsApp en de mail staan Sylvia en Audrey direct voor je klaar. Ze weten waar ze over praten en hebben mij prima door de vijfdaagse kuur geholpen!
  Review Heidi
  De sapjes zijn lekker, de detox doet wat het zegt dat het zal doen. Na 2 weken kuren (incl. op en afbouw) ben ik 6 kg kwijt, voelt mijn lichaam meer in balans. Ik ben een tevreden klant. Dank je wel voor de fijne ervaring. Ik kom graag terug.
  Review Chantal
  Ik heb nu 2x de 5 daagse detox gedaan en voelde mij na beide keren echt zoveel beter. Je merkt gewoon dat je je lijf een reset geeft die dagen. Ook gebruik ik dagelijks de gembershots. Je hebt maar één lijf, wees er lief voor!
  Review Eva
  Goede en lekkere sappen. Prettige persoonlijke service en coaching. Detox op deze manier is effectief en goed vol te houden!
  Previous
  Next

  BLOG

  Juizs rode biet
  sapkuur 5 dagen

  Boost je vetverbranding! Een extra voordeel van vasten.

  Bij JUIZS zijn we fan van Intermittent Fasting (IF), daar is ook ons hele concept op gebaseerd. Veel mensen bestellen een JUIZS sapkuur omdat ze een paar kilo kwijt willen. Het staat eigenlijk als een logisch gevolg met elkaar in verband en je kunt het bijna in een rekensom gieten:  vasten = minder calorieën tot […]

  • sapkuur 3 dagen

   Wat is autofagie ? Cel kannibalisme klinkt heftig maar is supergezond.

   Toen ik de opleiding orthomoleculaire voedingsleer volgde, vertelde de docent de volgende anekdote, die mij altijd is bijgebleven: In een wetenschappelijk onderzoek naar het effect van vasten hebben ze een keer een groep mensen voor een onbekende termijn in een bos gedropt zonder enige vorm van voeding. Iedereen in die groep had wel een of […]

  • JUIZS sappen

   Het verschil tussen HPP en Pasteurisatie

   Eigenlijk zou je voor het maximum behoud van vitaminen een sapje gelijk moeten opdrinken direct nadat het geperst is. Maar dat gaat natuurlijk niet, wij staan lang niet altijd naast jou wanneer jij zin hebt in een cold pressed juice. Invriezen is ook niet ideaal, want door de ijskristallen in het sap, krijg je vlok […]

  • JUIZS sappen

   Keep it Cool! Het unieke logistieke proces van JUIZS

   Om jouw sappen gekoeld bij jou thuis te krijgen, werken wij nauw samen met Leen Menken FoodService Logistics. Een pakket versturen naar een JUIZS klant is één. Maar een pakket versturen dat gekoeld moet blijven, is twee. Droog ijs, ice packs of isolerende verpakkingen worden vaak gebruikt om dit soort pakketten te versturen, maar daar mee is […]

  • JUIZS sappen

   Vitaminen & Corona

   Er is nog steeds heel veel onduidelijk over het Corona virus, maar langzaam maar zeker druppelt er beetje bij beetje steeds meer informatie binnen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik zelf ook een beetje Corona-moe word, net als volgens mij de rest van Nederland. Inmiddels is het wel algemeen bekend dat indien je overgewicht hebt, […]

  • JUIZS sappen

   Say Hi tegen onze milieubewuste fles!

   Vaak worden benaderd door onze klanten met de vraag waarom wij geen glas gebruiken voor onze flessen. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen glas te gebruiken voor onze flessen. Enerzijds kunnen we niet anders, omdat glas niet samen gaat met de HPP techniek. De waterdruk zou er voor zorgen dat het glas in duizenden […]

   Juizs venkel