Hoe krijg je een Summer body?

Een vraag die bij veel klanten van JUIZS speelt, ‘Hoe krijg je een summer body?’. Wij geven je aan de hand van dit blog tips en ja deze tips zijn voor iedereen haalbaar!

Een lichaam om trots op te zijn

Een summer body is een lichaam waar je trots op bent en je zelfverzekerd in voelt. Bij een summer body zal je misschien snel denken aan een ‘ideaalbeeld’, slank lichaam, platte buik etc. Dit is niet waar we naartoe willen met dit blog. Met dit blog willen wij je tips geven om je een goed gevoel te geven en je zelfverzekerd de zomer in te laten gaan!

Sporten

Niet iedereen heeft dagelijks of een aantal keer per week tijd voor een sportsessie. Toch is het goed om dit te overwegen. Het brengt namelijk een aantal belangrijke voordelen met zich mee op die summer body te creëren. In dit geval is de ideale trainingsvorm: ‘HIIT’. Het kost weinig tijd (10 tot 30 minuten per dag), kan je overal doen en is op korte termijn effectief. Google maar eens op deze trainingsvorm en je zal een heleboel video’s en uitleg vinden op YouTube en internet.

Sporten heeft niet alleen een positief effect op het krijgen van spiermassa en het verliezen van vet. Nee het helpt ook om jezelf een goed gevoel te geven! Dat is misschien nog wel het belangrijkste.

Drink genoeg water

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, water drinken is ontzettend belangrijk voor een heleboel lichaamsprocessen. Je moet dan denken aan het regelen van je lichaamstemperatuur en vervoer van zuurstof en voedingsstoffen naar je spieren. Zonder voldoende vocht gaat dit allemaal minder optimaal. Je moet denken aan 1,5 tot 2 liter water, maar als je sport in de warmte kan dit oplopen tot 3 liter. Drink dus genoeg water voor jouw summer body van 2023!

Detoxen

Veel klanten van JUIZS doen een detox voorafgaand aan de zomer(vakantie). Het is een slimme manier om snel kilo’s te verliezen, maar vooral ook om je mindset te veranderen. Je geeft jezelf een kickstart om helemaal voor die summer body te gaan.

Begin vandaag nog

Het klinkt een beetje cliché, maar elke dag telt. Wil je echt verandering brengen? Begin dan vandaag nog! Al is het maar met een gezonde maaltijd of het bestellen van die detox-sapkuur. Het is nu begin juni, je kunt in een maand tijd veel veranderen, maar je moet zelf wel die eerste stap weten te zetten.

Bekijk hier welke sapkuur bij jou past.

Je krijgt nu 23% korting op een sapkuur naar keuze! Gebruik kortingscode: ZOMER2023  in je winkelmand. Uitgezonderd de abonnementenoptie.

Ga naar alle sapkuren

GERELATEERDE BERICHTEN

 • Detox Sapkuur

  Waarom een detox sapkuur in de lente een heel goed idee is!

  Mijn oma hield ieder voorjaar een grote lente schoonmaak. De dikke wintertruien werden opgeruimd, de ramen werden eens goed gezeemd en de gordijnen goed gewassen. Je voelde letterlijk de schone, frisse lentelucht het huis weer binnenstromen. De Ayurveda raadt ook aan om zo’n lente schoonmaak voor je lichaam te plannen. Ayurveda is misschien wel de […]

 • Geen onderdeel van een categorie

  5 redenen voor een zomer detox

  Door Sylvia van JUIZS Het is zomer! Hét moment om te genieten van het leven en jezelf weer op te laden. Ga jij hartje zomer naar het buitenland of kies je liever voor een verblijf in eigen land? Straks als voor mij de zomervakantie start ga ik met mijn bonus gezin – mijn vriend heeft 2 […]

 • Detox Sapkuur

  Verschil tussen sapkuur All Day & Till Dinner

  Een detox sapkuur is perfect voor mensen die hun lichaam willen reinigen en snel gewicht willen verliezen. Je kiest er bij een detox sapkuur voor om een aantal dagen geen vaste voeding te eten. Het kan lastig zijn om een sapkuur vol te houden als je geen vaste voeding mag eten. Je krijgt namelijk een […]

 • Detox Sapkuur

  Diëten vs Detoxen

  Diëten en detoxen, wat zijn de verschillen? Je leest het in dit blog! HOE SNEL BEREIK IK EEN GEZONDE LEVENSSTIJL? Als je begint met diëten start je met een bepaald eetpatroon en kan je pas over een langere termijn (aantal maanden) bekijken of dit eetpatroon jou helpt met afvallen. De kans dat je na een […]

 • Detox Sapkuur

  Goede Voornemens, hoe houd je ze vol?

  New Year, New Beginnings. Yep, het is de eerste maand van Januari, dus het is weer tijd voor de Goede Voornemens. Vol enthousiasme beginnen we het jaar er mee, maar toch zwak dit gedurende het jaar weer af. Gelukkig zijn er strategieën die je goed kunnen helpen om je goede voornemens vol te houden, we […]