Hoe krijg je een Summer body?

Een vraag die bij veel klanten van JUIZS speelt, ‘Hoe krijg je een summer body?’. Wij geven je aan de hand van dit blog tips en ja deze tips zijn voor iedereen haalbaar!

Een lichaam om trots op te zijn

Een summer body is een lichaam waar je trots op bent en je zelfverzekerd in voelt. Bij een summer body zal je misschien snel denken aan een ‘ideaalbeeld’, slank lichaam, platte buik etc. Dit is niet waar we naartoe willen met dit blog. Met dit blog willen wij je tips geven om je een goed gevoel te geven en je zelfverzekerd de zomer in te laten gaan!

Sporten

Niet iedereen heeft dagelijks of een aantal keer per week tijd voor een sportsessie. Toch is het goed om dit te overwegen. Het brengt namelijk een aantal belangrijke voordelen met zich mee op die summer body te creëren. In dit geval is de ideale trainingsvorm: ‘HIIT’. Het kost weinig tijd (10 tot 30 minuten per dag), kan je overal doen en is op korte termijn effectief. Google maar eens op deze trainingsvorm en je zal een heleboel video’s en uitleg vinden op YouTube en internet.

Sporten heeft niet alleen een positief effect op het krijgen van spiermassa en het verliezen van vet. Nee het helpt ook om jezelf een goed gevoel te geven! Dat is misschien nog wel het belangrijkste.

Drink genoeg water

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, water drinken is ontzettend belangrijk voor een heleboel lichaamsprocessen. Je moet dan denken aan het regelen van je lichaamstemperatuur en vervoer van zuurstof en voedingsstoffen naar je spieren. Zonder voldoende vocht gaat dit allemaal minder optimaal. Je moet denken aan 1,5 tot 2 liter water, maar als je sport in de warmte kan dit oplopen tot 3 liter. Drink dus genoeg water voor jouw summer body van 2023!

Detoxen

Veel klanten van JUIZS doen een detox voorafgaand aan de zomer(vakantie). Het is een slimme manier om snel kilo’s te verliezen, maar vooral ook om je mindset te veranderen. Je geeft jezelf een kickstart om helemaal voor die summer body te gaan.

Begin vandaag nog

Het klinkt een beetje cliché, maar elke dag telt. Wil je echt verandering brengen? Begin dan vandaag nog! Al is het maar met een gezonde maaltijd of het bestellen van die detox-sapkuur. Het is nu begin juni, je kunt in een maand tijd veel veranderen, maar je moet zelf wel die eerste stap weten te zetten.

Bekijk hier welke sapkuur bij jou past.

Je krijgt nu 23% korting op een sapkuur naar keuze! Gebruik kortingscode: ZOMER2023  in je winkelmand. Uitgezonderd de abonnementenoptie.

Ga naar alle sapkuren

GERELATEERDE BERICHTEN

 • sapkuur 3 dagen

  Wat is autofagie ? Cel kannibalisme klinkt heftig maar is supergezond.

  Toen ik de opleiding orthomoleculaire voedingsleer volgde, vertelde de docent de volgende anekdote, die mij altijd is bijgebleven: In een wetenschappelijk onderzoek naar het effect van vasten hebben ze een keer een groep mensen voor een onbekende termijn in een bos gedropt zonder enige vorm van voeding. Iedereen in die groep had wel een of […]

 • Detox Sapkuur

  De beste sapkuur

  Wil je graag afvallen of je lichaam resetten? Dan kan het interessant zijn om een sapkuur te overwegen. Bij een sapkuur vervang je de dagelijkse voeding door een set aan verschillende sappen. Je stapt voor een paar dagen volledig over op een vloeibaar dieet.  Een detox sapkuur heeft verschillende voordelen voor je lichaam. Je zult […]

 • Detox Sapkuur

  Intermittent fasting

  Een ontzettend populaire gezondheids- en fitnesstrend is intermittent fasting. Hier gaat het om afwisselende cycli van vasten en eten. Veel onderzoeken hebben aangetoond dat dit kan leiden tot gewichtsverlies en een verbeterde metabolisme. Wij leggen je uit wat intermittent fasting is en wat de voordelen ervan zijn. Wat is intermittent fasting? De meesten vasten al […]

 • Detox Sapkuur

  Laaggradige ontstekingen: wat betekent dat voor je stofwisseling?

  Veel mensen hebben last van schildklierklachten door een tekort aan actief schildklierhormoon. Symptomen hiervan zijn kouwelijkheid, droge huid, vermoeidheid, haaruitval, zwakke nagels, depressieve gevoelens, gewichtstoename, obstipatie en hoofdpijn. Schildklierklachten komen veel meer bij vrouwen voor dan bij mannen. Één van de oorzaken is chronische laaggradige ontsteking. Een wat?? Een laaggradige ontsteking. Wat is dat toch, […]

 • Detox Sapkuur

  Artikel Parool: Waarom vasten goed voor je is

  Periodiek honger lijden is goed voor ons lichaam. Maar de drang om bovenmatig te eten zit diep in onze genen. Minder eten is lastiger dan af en toe niets eten. We hebben altijd geleefd onder omstandigheden waarin voedsel niet continu beschikbaar was. Pas de laatste paar honderd jaar, sinds de industriële revolutie, hebben heel veel […]