Detox sapkuur 5 dagen

Onze meeste klanten kiezen voor onze detox sapkuur van vijf dagen, hetzij gedurende de werkweek of ze plannen het als een midweek met het weekend erbij.

DETOX SAPKUUR 5 DAGEN IN 360°

Benieuwd naar onze Detox Sapkuur 5 Dagen? Ontdek dit pakket in 360°.

BEKIJK EN DRAAI°!

arrow-juizs-360

BEKIJK EN DRAAI°!

arrow-juizs-360

WELKE DETOX PAST BIJ JOU?:

JUIZS biedt detox sapkuren van 3, 5 en 7 dagen aan in een volledige detox (All Day) en in een milde detox (Till Dinner) variant. Voor iedere sapkuur geldt, hoe langer de sapkuur duurt, des te groter is de intensiteit & de impact van de sapkuur. 

 • All Day *
  • Meest gekozen sapkuur.
  • Gratis persoonlijk voedingsadvies.
  • Gemiddeld gewichtsverlies van JUIZS klanten*: 3,5kg-5kg
  Intensiteit
  Impact

  * Alle maaltijden vervangen door sapjes.

  Till Dinner *
  • Milde detox van 5 dagen (1 vegatarische, low carb maaltijd per dag).
  • Gratis persoonlijk voedingsadvies.
  • Past goed bij een actieve sporter of iemand die een zware fysieke baan heeft.
  • Gemiddeld gewichtsverlies van JUIZS klanten*: 3kg-4,5kg
  Intensiteit
  Impact

  * Je mag nog 1 vegetarische maaltijd per dag.

* Gewichtsverlies kan door heel veel factoren worden beïnvloed, denk bijvoorbeeld aan leeftijd, hormonale cyclus, mate van stress en slaapgedrag. Genoemde aantallen zijn gemiddelden van duizenden JUIZS klanten over de jaren heen, maar hier kunnen geen garanties aan verbonden worden.

Intensiteit: De mate van hoe pittig de detox sapkuur is om vol te houden! Eet je helemaal geen vast voedsel meer (All Day) dan is dat pittiger dan bij de Till Dinner, waar je nog één low-carb, vegetarische maaltijd per dag mag.

Impact: De mate van gezondheidheidsvoordelen die je ervaart tijdens de detox. Hoe langer je het vasten volhoudt, des te groter zal de impact van de gezondheidheidsvoordelen zijn.

Juizs spinazie

ALL DAY : VOLLEDIGE DETOX
5 DAGEN

Bij de vijfdaagse All Day sapkuur vervang je alle maaltijden door de sappen, smoothies en shots van JUIZS. Op de oneven dagen (dag 1,3 en 5) volg je het menu van de GREEN DAY, deze dag bestaat vooral uit sappen met groente, op de even dagen (dag 2 en dag 4) volg je het menu van de  MILD DAY. Daarnaast ontvang je een receptenboekje met op – en afbouwrecepten en natuurlijk het persoonlijke coaching programma. 

TILL DINNER : MILDE DETOX
5 DAGEN

Bij de vijfdaagse Till Dinner sapkuur mag je nog één vegetarische maaltijd per dag. Je ontvangt van ons recepten ter inspiratie. Het programma ziet er hetzelfde uit als bij de All DAY sapkuur, je wisselt om de dag van het GREEN DAY  menu (dag 1,3 en 5) naar het MILD DAY menu (dag 2 en dag 4). Daarnaast ontvang je een receptenboekje met op – en afbouwrecepten en natuurlijk het persoonlijke coaching programma.

INTERMITTENT FASTING (IF)

Hoe langer de periode van Intermittent Fasting (IF) duurt, des te groter is de kans op gezondheidsvoordelen.

Naar de gezondheidsvoordelen van Intermittent Fasting (IF) wordt veel onderzoek gedaan. Één daarvan is het aanzwengelen van de vetverbranding. Wil je daar meer over weten? Je leest het in onderstaand blog!

Dit vind ik heel interessant, hoe zorgt intermittent fasting voor een betere vetverbranding?

BLOG

Juizs rode biet
sapkuur 5 dagen

Boost je vetverbranding! Een extra voordeel van vasten.

Bij JUIZS zijn we fan van Intermittent Fasting (IF), daar is ook ons hele concept op gebaseerd. Veel mensen bestellen een JUIZS sapkuur omdat ze een paar kilo kwijt willen. Het staat eigenlijk als een logisch gevolg met elkaar in verband en je kunt het bijna in een rekensom gieten:  vasten = minder calorieën tot […]

 • sapkuur 3 dagen

  Wat is autofagie ? Cel kannibalisme klinkt heftig maar is supergezond.

  Toen ik de opleiding orthomoleculaire voedingsleer volgde, vertelde de docent de volgende anekdote, die mij altijd is bijgebleven: In een wetenschappelijk onderzoek naar het effect van vasten hebben ze een keer een groep mensen voor een onbekende termijn in een bos gedropt zonder enige vorm van voeding. Iedereen in die groep had wel een of […]

 • Detox Review

  3, 2, 1… de camera loopt: JUIZS op video

  Bijna elke dag wanneer ik het @juizscoldpressed instagram account open, word ik blij verrast met de tags van klanten die bezig zijn met hun JUIZS detox sapkuur of net een maand pakket shots hebben ontvangen. Steeds vaker, ontvangen we ook video’s van jullie! En dat vinden wij echt super leuk! Bijgaand een kleine selectie van […]

 • Detox Sapkuur

  Laaggradige ontstekingen: wat betekent dat voor je stofwisseling?

  Veel mensen hebben last van schildklierklachten door een tekort aan actief schildklierhormoon. Symptomen hiervan zijn kouwelijkheid, droge huid, vermoeidheid, haaruitval, zwakke nagels, depressieve gevoelens, gewichtstoename, obstipatie en hoofdpijn. Schildklierklachten komen veel meer bij vrouwen voor dan bij mannen. Één van de oorzaken is chronische laaggradige ontsteking. Een wat?? Een laaggradige ontsteking. Wat is dat toch, […]

 • Detox Sapkuur

  Het voordeel voor je darmen bij het doen van een detox

  Een 3, 5 of 7 daagse sapkuur kan dan echt een kickstart zijn van een gezonde levensstijl en helpt je vervolgens om even resoluut met minder goede eetgewoontes te breken en een gezonde levensstijl aan te nemen. Maar het doen van een detox sapkuur  heeft nog wel veel meer voordelen. Vooral je darmen hebben heel […]

 • Detox Sapkuur

  Artikel Parool: Waarom vasten goed voor je is

  Periodiek honger lijden is goed voor ons lichaam. Maar de drang om bovenmatig te eten zit diep in onze genen. Minder eten is lastiger dan af en toe niets eten. We hebben altijd geleefd onder omstandigheden waarin voedsel niet continu beschikbaar was. Pas de laatste paar honderd jaar, sinds de industriële revolutie, hebben heel veel […]

  Juizs venkel

  FAQ

  Bijgaand een overzicht van de meest gestelde vragen over de vijfdaagse sapkuur. Staat jouw vraag er niet bij, stel hem ons dan gerust!

  In principe geldt, hoe langer je een detox sapkuur doet, des te dieper zullen de resultaten zijn. Je geeft tenslotte je verteringsorganen langer de tijd om te werken aan het herstel. Ook zal je naar waarschijnlijkheid meer afvallen bij een vijfdaagse detox sapkuur dan bij een drie daagse detox, uit het logischer gevolg dat je langer in een calorie tekort zit.

  Een langere detox brengt ook andere voordelen met zich mee: je zult merken dat je lichaam gaat wennen aan het niet-eten en dus minder moeite zal hebben met het vol te houden. Het wordt daarna ook makkelijker om een gezonder levensstijl ritme met minder tussendoortjes aan te leren, je lichaam is al aan veel minder eet momenten per dag gewend geraakt. Houd er alleen wel rekening mee dat hoe langer je een detox sapkuur doet, des te langer je ook de tijd moet nemen om je voeding weer op te bouwen. We begeleiden je daarom ook graag met onze coaching programma’s bij de opbouw.

  De meeste mensen die de JUIZS sapkuur deden, vielen gemiddeld 1/2-1 kilo per dag af. Wij zien graag zelf onze sapkuren als een kickstart voor een gezonde levensstijl; het meeste langdurige resultaat behaal je als je na je sapkuur ook  gezond blijft eten en de bewustwording van wat je allemaal op een dag (soms gedachteloos) eet, vasthoudt. Hoeveel jij precies gaat afvallen, dat kunnen wij moeilijk van te voren aangeven.  Er zijn meerdere factoren die invloed kunnen hebben of iemand gewicht verliest of niet, denk bijvoorbeeld aan hormonale schommelingen of medicijngebruik.

  Ja dat kan! De ayurvedische voedingsleer adviseert om eens in het kwartaal een detox sapkuur te plannen, bij voorkeur met het wisselen van de seizoenen mee. Lijkt jou dat ook wat? Bekijk dan ook eens onze detox abonnementen en neem een abonnement op je favoriete sapkuur af. Je ontvangt dan maar liefst 30% korting op de prijs!

  Nee, bij voorkeur niet. Het is wel belangrijk onder een bepaald calorie maximum te blijven om je verteringsorganen echt die rust te geven, zodat ze kunnen focussen op herstel. Trek je het echt niet en moet je smokkelen, neem dan iets van rauwkost. Blijf je sporten tijdens je detox sapkuur, dan mag je altijd een extra eiwttenbron nemen, denk aan een handje ongebrande noten of het eiwit van een gekookt eitje

  Wij gebruiken voor de bezorging de speciale, gekoelde koeriersdienst van Food Service Logistics Leen Menken. Al onze pakketten leveren we vers uit. Check daarom bij ontvangst goed de houdbaarheidsdatum op de flesjes. Wil je jouw detox sapkuur verder weg doen of is er iets tussendoor gekomen, vries dan je sapjes in. Bevroren sap blijft maanden goed. De avond van te voren voorafgaand aan je bezorging, krijg je een email vanuit Leen Menken. Ook ontvang je een Track & Trace link waarmee je real time je pakketje in de gaten kan houden. Wanneer de bezorger nog een halfuur van je verwijderd is,  ontvang je een smsje met de exacte verwachte aankomst tijdstip. Ben je dan alsnog niet thuis, belt de bezorger jou en zet het pakketje voor je voordeur neer of bij de buren.