OVER ONS

Op deze pagina vind je meer informatie over Audrey en Sylvia, de meiden achter JUIZS, die samen JUIZS runnen.

SYLVIA

OPRICHTSTER JUIZS - VOEDINGSADVISEUR - YOGA DOCENT

HI, IK BEN SYLVIA

Inmiddels ben ik al 40 +, ssst !!, en ik ben de oprichtster van JUIZS die destijds JUIZS van een yoga school in Den Haag heeft gekocht toen het merk nog anders heette.

Ik heb altijd al een voorliefde voor een gezonde levensstijl gehad; als kind knipte ik al recepten uit mijn moeders Libelle uit voor ooit mijn eigen gezonde receptenboek en sinds mijn studententijd geef ik al les op sportscholen.

Ik ben gecertificeerd als orthomoleculaire voedingsadviseur, orthomoleculair detox consulent, consulent hormoonfactor, consulent oervoeding en als (power) yoga docente. Zelf ben ik groot fan van intermittent fasting (IF) en probeer ik elk kwartaal wel een detox sapkuur te plannen. Een gezonde levensstijl heb ik weliswaar goed geïntegreerd in mijn levensstijl, maar dat betekent niet dat ik heilig ben. Ik kan echt genieten van een mooi glas wijn of gezellig eten met vrienden en familie.

HI, IK BEN AUDREY

Ik ben sinds 2018 werkzaam voor JUIZS en ik heb eigenlijk een soort van duizendpoot functie: ik beantwoord al de vragen van onze klanten, doe de order verwerking en houd de voorraden goed in de gaten. Daarnaast ben ik mama van 2 kids.

Heel eerlijk; gezond eten vind ik soms best lastig te combineren met een jong gezin. Ik heb in het verleden best wel een struggle met diëten gehad en heb echt van alles geprobeerd. Een detox sapkuur van JUIZS helpt mij om die knop om te draaien en echt even die suiker en chips te laten staan en weer gezond te gaan eten.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te borrelen met vrienden, dansen op festivals, shoppen met vriendinnen, kamperen en leuke dingen met gezin. Mijn guilty pleasure? You name it, zoet en zout, juist niet hetgene wat nou niet bepaald de stempel “‘gezond” draagt.

AUDREY

DUIZENDPOOT - CUSTOMER SERVICE JUIZS -MAMA VAN 2 KIDS

PERSOONLIJKE COACHING

Bij JUIZS doe je een detox sapkuur niet alleen!  Wij realiseren ons heel goed dat een aantal dagen niet eten best pittig kan zijn. Daarom zijn Sylvia & Audrey er om je door de detox heen te helpen en hebben we speciale coaching programma’s per sapkuur. 

SYLVIA & AUDREY

DE MEIDEN ACHTER JUIZS - PERSOONLIJK ADVIES & COACHING

Het kan soms bij JUIZS superdruk zijn, maar de super enthousiaste reacties die wij van onze klanten krijgen, dat is voor ons echt de kers op de (denkbeeldige!) taart!  

Juizs venkel

WAAROM EEN sapkuur

Review Sanne
Super tevreden over de sapkuur van JUIZS. D.m.v. de nieuwe persoonlijke begeleiding middels video calls, WhatsApp en de mail staan Sylvia en Audrey direct voor je klaar. Ze weten waar ze over praten en hebben mij prima door de vijfdaagse kuur geholpen!
Review Heidi
De sapjes zijn lekker, de sapkuur doet wat het zegt dat het zal doen. Ik ben een tevreden klant. Dank je wel voor de fijne ervaring. Ik kom graag terug.
Review Marjolein
Wat een fijne begeleiding via de site, het boekje maar ook het gesprek. Kuur was heel goed vol te houden. Ik ga hem zeker nog eens doen.
Review Eva
Goede en lekkere sappen. Prettige persoonlijke service en coaching. Sapkuur op deze manier is effectief en goed vol te houden!
Review Judith
Helemaal fan van het abonnement waar ik zelf iedere maand mijn sapjes kan kiezen. Aanlevering is perfect. Deel gaat de vriezer in, deel de koelkast. Top!!
Vorige slide
Volgende slide

BLOG

Juizs rode biet
sapkuur 5 dagen

Boost je vetverbranding! Een extra voordeel van vasten.

Geschreven door Sylvia van JUIZS  (5 minuten lezen) Bij JUIZS zijn we fan van Intermittent Fasting (IF), daar zijn ook onze detox-sapkuren op gebaseerd. Veel mensen bestellen een JUIZS sapkuur omdat ze een paar kilo’s kwijt willen. Het staat eigenlijk als een logisch gevolg met elkaar in verband en je kunt het bijna in een […]

 • sapkuur 3 dagen

  Wat is autofagie ? Cel kannibalisme klinkt heftig maar is supergezond.

  Toen ik de opleiding orthomoleculaire voedingsleer volgde, vertelde de docent de volgende anekdote, die mij altijd is bijgebleven: In een wetenschappelijk onderzoek naar het effect van vasten hebben ze een keer een groep mensen voor een onbekende termijn in een bos gedropt zonder enige vorm van voeding. Iedereen in die groep had wel een of […]

 • JUIZS sappen

  Het verschil tussen HPP en Pasteurisatie

  5 minuten leestijd ‘Hoe lang zijn jullie sappen houdbaar?’ is een vraag die wij regelmatig gesteld krijgen. Hier kunnen wij niet zomaar een antwoord op gegeven omdat dit ieder moment kan verschillen en ook per smaak kan verschillen. Als je sappen van ons ontvangt controleer dan altijd de houdbaarheid, deze vind je op de dop. […]

 • JUIZS sappen

  Say Hi tegen onze milieubewuste fles!

  Regelmatig krijgen wij de vraag waarom wij geen glas gebruiken in plaats van onze plasticflessen. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen glas te gebruiken voor onze flessen. Enerzijds kunnen we niet anders, omdat glas niet samen gaat met de unieke HPP techniek. De flessen worden onder waterdruk behandeld om zoveel mogelijk zuurstof uit de […]

  Juizs venkel