MAANDPAKKET SHOTS

Met ons maand pakket shots heb je ruim voldoende shots in huis voor iedere dag een super gezonde shot van JUIZS.

OVER ONZE SHOTS

Wij hebben vier verschillende shots: Ginger shots, Green Ginger Shots, Turmeric Shots, Seasonal shots (wisselende shots per seizoen) en het  Grand Selection shots pakket. Je ontvangt in het maand pakket drie doosjes van elk 12 shots, dus in totaal 36 shots. Ruim voldoende voor een hele maand.

Juizs gember

SHOT GINGER

Powerboost van koudgeperste gember. Gember staat bekend als een natuurlijke vetverbrander. Zo is onder meer bekend dat gember erg goed voor de maag en darmen. Ook zorgt gember er voor dat voedingsstoffen beter worden opgenomen, tot wel 200%.

SHOT GREEN GINGER

Dit is onze groene shot en als je het ons vraagt het beste van twee werelden. Het combineert al het goede van onze gembershot met het groene van bladgroenten én spirulina. Spirulina is eigenlijk een superfood alg en bevat enorm veel mineralen zoals magnesium.

SHOT TURMERIC

Powerboost van koudgeperste kurkuma. Kurkuma staat bekend als hét geneesmiddel uit de natuur, vooral vanwege haar krachtige, ontstekingsremmende werking. Daarom past het perfect in een detox sapkuur, maar is ook de ideale shot als je vaak ontstekingsklachten hebt.

NIEUW:SHOT VITAMINE C

Rood fruit en citrusvruchten staan bekend om hun hoge gehalte vitamine C. De Acerola kers is één van de vruchten die bovenaan de lijst staan van alle producten met het hoogste vitamine C gehalte. Samen met de koudgeperste zwarte bes, aardbei en grapefruit, maakt dit deze shot een echte Vitamine C booster en kom je hier mee makkelijk aan je ADH vitamine C!

NIEUW:SHOT VITAMINE D

Powerboost van koudgeperste sinaasappel, gember, citroen, kurkuma, zwarte peper en vitamine D3. Groente en fruit bevatten eigenlijk nauwelijks vitamine D, daarom hebben we vitamine D3 toegevoegd aan deze shot. Vitamine D3 kan je lichaam het beste opnemen. Naast Vitamine D3, bestaat de shot uit koudgeperste gember, kurkuma en sinaasappel.  

SHOT GRAND SELECTION

Kan je niet kiezen welk shotspakket je wilt? Kies dan voor ons grand selection pakket. In dit pakket ontvang je 3x shot ginger, 3x shot turmeric, 3x vitamine C shot en 3x vitamine D shot. Zo proef je in één pakket vier verschillende smaken!

Kan je niet kiezen? Take them all! Kies dan voor ons grand selection shots pakket en ontvang vier smaken, inclusief de nieuwe Vitamine C en Vitamine D shots!

LET OP:

Al onze pakketten worden vers en gekoeld geleverd, ook onze shots maandpakketten. Direct na het persen van de sapjes en shots HPP-en we de sappen. Dat is de allernieuwste techniek om zonder conserveringsmiddelen of verhitting door middel van waterdruk voedingsmiddelen langer houdbaar te maken. Hierdoor kunnen we supervers uitleveren én toch de sapjes langer houdbaar maken. Duurt de maand echter nog langer dan de meegeven houdbaarheidsdatum? Vries dan de shots in.  In de vriezer blijft bevroren sap maandenlang goed.

Juizs granaatappel

BLOG

shots

20 voordelen van Gember

Tegenwoordig is de superfood gember een veel voorkomende ingrediënt. We zien het in sappen en smoothies, maar ook in gerechten. Wat is gember en waar is gember goed voor? In dit artikel zullen we deze vragen voor je beantwoorden. Wat is gember? Gember is een veelzijdige smaakmaker, dat zowel bijdraagt aan de pittigheid van curry, […]

 • shots

  De gezondheidsvoordelen van Kurkuma

  Kurkuma, turmeric of geelwortel, je hebt er vast weleens iets over gehoord. Het is het belangrijkste ingrediënt van onze kurkuma shots. Het schijnt een wondermiddel te zijn dat overal goed voor is. Het helpt bij reuma. Het is goed voor de lever. Het kan je cholesterol verlagen. En het zou zelfs een werende werking op kanker […]

 • shots

  Gember, gezond en een natuurlijke vetverbrander!

  Gember is de laatste jaren steeds bekender geworden en veel cafétjes en lunchrooms hebben inmiddels steevast verse gemberthee op de kaart staan. Heb je wel eens een gember shot van puur gembersap geprobeerd? Het is ontzettend pittig en sterk van smaak, maar wist je dat het ook heel gezond is? WAT ZEGT DE WETENSCHAP OVER […]

 • JUIZS sappen

  Say Hi tegen onze milieubewuste fles!

  Regelmatig krijgen wij de vraag waarom wij geen glas gebruiken in plaats van onze plasticflessen. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen glas te gebruiken voor onze flessen. Enerzijds kunnen we niet anders, omdat glas niet samen gaat met de unieke HPP techniek. De flessen worden onder waterdruk behandeld om zoveel mogelijk zuurstof uit de […]

  Juizs rode biet
  Juizs venkel

  SHOTS FAQ

  Bijgaand een overzicht van de meest gestelde vragen over onze maand pakketten shots. Staat jouw vraag er niet bij, stel hem ons dan gerust!

  Bij onze shots maandpakketten ontvang je drie doosjes van elk 12 stuks, ruim voldoende voor een hele maand.

  Na persen HPP-en we de shotjes.

  HPP staat voor High Pressure Processing en is de allernieuwste technologie vanuit de Verenigde Staten om voedingswaren langer houdbaar te maken zonder in te boeten op de voedingswaarden of voedingskwaliteit. De beste manier om levend sap langer houdbaar te maken zonder dat de smaak, vitaminen, mineralen en enzymen verloren gaan, is ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk zuurstof bij komt. Zuurstof bederft immers en zorgt ervoor dat door blootstelling er aan, waardevolle vitaminen verloren gaan. 

  Middels het gebruik van waterdruk, persen we als het ware de zuurstof uit het sap. Hierdoor blijft het sap na de persdatum vier weken gekoeld houdbaar, zonder dat het gepasteuriseerd is of dat er conserveringsmiddelen zijn toegevoegd. We leveren de shots uit met een THT van tenminste 7 dagen, vaak veel langer maar dat is afhankelijk van wanneer we precies in die maand de shots gaan persen en dat is weer afhankelijk van de hoeveelheid vraag naar de shots in die maand.

  Bij onze maandpakket shots is ons advies om direct na ontvangst tenminste twee doosjes in de vriezer te doen.  In de vriezer blijven ze zeker zes maanden goed.

  Jazeker. Bij onze maandpakketten shots is ons advies om direct na ontvangst tenminste twee doosjes in de vriezer te doen.  In de vriezer blijven ze zeker zes maanden goed. Zo heb je altijd jouw voorraadje gezonde shots van JUIZS in huis!

  Wij gebruiken voor de bezorging de speciale, gekoelde koeriersdienst van Food Service Logistics Leen Menken. Al onze pakketten leveren we vers uit. Check daarom bij ontvangst goed de houdbaarheidsdatum op de shotjes. Ons advies is om direct na ontvangst twee doosjes met shots in te vriezen voor de latere dagen in de maand. Bevroren sap blijft maanden goed.

  De avond van te voren voorafgaand aan je bezorging, krijg je een email vanuit Leen Menken. Ook ontvang je een Track & Trace link waarmee je real time je pakketje in de gaten kan houden. Wanneer de bezorger nog een halfuur van je verwijderd is,  ontvang je een smsje met de exacte verwachte aankomst tijdstip. Ben je dan alsnog niet thuis, belt de bezorger jou en zet het pakketje voor je voordeur neer of bij de buren.