MAANDPAKKET SHOTS

Met ons maand pakket shots heb je ruim voldoende shots in huis voor iedere dag een super gezonde shot van JUIZS.

OVER ONZE SHOTS

Wij hebben vier verschillende shots: Ginger shots, Green Ginger Shots, Turmeric Shots, Seasonal shots (wisselende shots per seizoen) en het  Grand Selection shots pakket. Je ontvangt in het maand pakket drie doosjes van elk 12 shots, dus in totaal 36 shots. Ruim voldoende voor een hele maand.

Juizs gember

SHOT GINGER

Powerboost van koudgeperste gember. Gember staat bekend als een natuurlijke vetverbrander. Zo is onder meer gember erg goed voor de maag en darmen. Ook zorgt gember er voor dat voedingsstoffen beter worden opgenomen, tot wel 200%.

SHOT GREEN GINGER

Dit is onze allernieuwste shot en als je het ons vraagt het beste van twee werelden. Het combineert al het goede van onze gembershot met het groene van bladgroenten én spirulina. Spirulina is eigenlijk een superfood alg en bevat veel mineralen.

sHOT GRAND SELECTION

Kan je niet kiezen welke shots je wilt? Kies dan voor de grand selection aan shots! Je ontvangt dan drie doosjes met elk 12 shots met de volgende selectie: 3 x ginger shots, 3x turmeric shots, 3 x pomegranate shots, 3x seasonal shots.

Kurkuma shots

SHOT TURMERIC

Powerboost van koudgeperste kurkuma. Kurkuma staat bekend als hét geneesmiddel uit de natuur, vooral vanwege haar krachtige, ontstekingsremmende werking. Daarom past het perfect in een detox sapkuur, maar is het ook de ideale shot als je vaak ontstekingsklachten hebt. Door de zwarte peper wordt de heilzame werking van kurkuma geactiveerd.

SHOT SEASONAL

Onze Shot Seasonal zijn onze per seizoen wisselende shots. Op dit moment voeren wij de Cold Care Shot in ons assortiment: een shot die ideaal is voor de maanden met de R in de maand om je weerstand te boosten. De Cold Care shot bestaat onder andere uit koudgeperste sinaasappel, citroen, honing, appelazijn, gember, kurkuma, oregano, steranijs en zwarte peper.

Kan je niet kiezen? Take them all! Kies dan voor ons grand selection shots pakket en ontvang vier smaken per doosje van 12 stuks!

LET OP:

Al onze pakketten worden vers en gekoeld geleverd, ook onze shots maandpakketten. Direct na het persen van de sapjes en shots HPP-en we de sappen. Dat is de allernieuwste techniek om zonder conserveringsmiddelen of verhitting door middel van waterdruk voedingsmiddelen langer houdbaar te maken. Hierdoor kunnen we supervers uitleveren én toch de sapjes langer houdbaar maken. Duurt de maand echter nog langer dan de meegeven houdbaarheidsdatum? Vries dan de shots in.  In de vriezer blijft bevroren sap maandenlang goed.

Juizs granaatappel

BLOG

Juizs rode biet
 • shots

  De gezondheidsvoordelen van Kurkuma

  Kurkuma, turmeric of geelwortel, je hebt er vast weleens iets over gehoord. Het is het belangrijkste ingrediënt van onze kurkuma shots. Het schijnt een wondermiddel te zijn dat overal goed voor is. Het helpt bij reuma. Het is goed voor de lever. Het kan je cholesterol verlagen. En het zou zelfs een werende werking op kanker […]

 • shots

  Gember, gezond en een natuurlijke vetverbrander!

  Gember is de laatste jaren steeds bekender geworden en veel cafétjes en lunchrooms hebben inmiddels steevast verse gemberthee op de kaart staan. Heb je wel eens een gember shot van puur gembersap geprobeerd? Het is ontzettend pittig en sterk van smaak, maar wist je dat het ook heel gezond is? WAT ZEGT DE WETENSCHAP OVER […]

 • JUIZS sappen

  Keep it Cool! Het unieke logistieke proces van JUIZS

  Om jouw sappen gekoeld bij jou thuis te krijgen, werken wij nauw samen met Leen Menken FoodService Logistics. Een pakket versturen naar een JUIZS klant is één. Maar een pakket versturen dat gekoeld moet blijven, is twee. Droog ijs, ice packs of isolerende verpakkingen worden vaak gebruikt om dit soort pakketten te versturen, maar daar mee is […]

 • JUIZS sappen

  Vitaminen & Corona

  Er is nog steeds heel veel onduidelijk over het Corona virus, maar langzaam maar zeker druppelt er beetje bij beetje steeds meer informatie binnen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik zelf ook een beetje Corona-moe word, net als volgens mij de rest van Nederland. Inmiddels is het wel algemeen bekend dat indien je overgewicht hebt, […]

 • JUIZS sappen

  Say Hi tegen onze milieubewuste fles!

  Vaak worden benaderd door onze klanten met de vraag waarom wij geen glas gebruiken voor onze flessen. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen glas te gebruiken voor onze flessen. Enerzijds kunnen we niet anders, omdat glas niet samen gaat met de HPP techniek. De waterdruk zou er voor zorgen dat het glas in duizenden […]

  Juizs venkel

  SHOTS FAQ

  Bijgaand een overzicht van de meest gestelde vragen over onze maand pakketten shots. Staat jouw vraag er niet bij, stel hem ons dan gerust!

  Bij onze shots maandpakketten ontvang je drie doosjes van elk 12 stuks, ruim voldoende voor een hele maand.

  Na persen HPP-en we de shotjes.

  HPP staat voor High Pressure Processing en is de allernieuwste technologie vanuit de Verenigde Staten om voedingswaren langer houdbaar te maken zonder in te boeten op de voedingswaarden of voedingskwaliteit. De beste manier om levend sap langer houdbaar te maken zonder dat de smaak, vitaminen, mineralen en enzymen verloren gaan, is ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk zuurstof bij komt. Zuurstof bederft immers en zorgt ervoor dat door blootstelling er aan, waardevolle vitaminen verloren gaan. 

  Middels het gebruik van waterdruk, persen we als het ware de zuurstof uit het sap. Hierdoor blijft het sap na de persdatum vier weken gekoeld houdbaar, zonder dat het gepasteuriseerd is of dat er conserveringsmiddelen zijn toegevoegd. We leveren de shots uit met een THT van tenminste 7 dagen, vaak veel langer maar dat is afhankelijk van wanneer we precies in die maand de shots gaan persen en dat is weer afhankelijk van de hoeveelheid vraag naar de shots in die maand.

  Bij onze maandpakket shots is ons advies om direct na ontvangst tenminste twee doosjes in de vriezer te doen.  In de vriezer blijven ze zeker zes maanden goed.

  Jazeker. Bij onze maandpakketten shots is ons advies om direct na ontvangst tenminste twee doosjes in de vriezer te doen.  In de vriezer blijven ze zeker zes maanden goed. Zo heb je altijd jouw voorraadje gezonde shots van JUIZS in huis!

  Wij gebruiken voor de bezorging de speciale, gekoelde koeriersdienst van Food Service Logistics Leen Menken. Al onze pakketten leveren we vers uit. Check daarom bij ontvangst goed de houdbaarheidsdatum op de shotjes. Ons advies is om direct na ontvangst twee doosjes met shots in te vriezen voor de latere dagen in de maand. Bevroren sap blijft maanden goed.

  De avond van te voren voorafgaand aan je bezorging, krijg je een email vanuit Leen Menken. Ook ontvang je een Track & Trace link waarmee je real time je pakketje in de gaten kan houden. Wanneer de bezorger nog een halfuur van je verwijderd is,  ontvang je een smsje met de exacte verwachte aankomst tijdstip. Ben je dan alsnog niet thuis, belt de bezorger jou en zet het pakketje voor je voordeur neer of bij de buren.