DOORBREEK JOUW EETGEWOONTEN MET JUIZS

Wij bieden sappen, smoothies, shots en volledige sapkuren (3, 5 en 7 dagen) mét persoonlijke coaching aan!

Heerlijke, koudgeperste sappen, smoothies en shots, vers thuisbezorgd als los pakket of als een volledige sapkuur of milde sapkuur

Sapkuren van 3, 5 OF 7 DAGEN met COACHING | shots pakketten | veggies

PERSOONLIJKE COACHING BIJ JE SAPKUUR

Juizs is de enige sapkuur aanbieder die persoonlijke coaching door orthomoleculaire voedingsadviseurs aanbiedt bij je sapkuur. Hierbij kijken we verder dan alleen de duur van de sapkuur en geven we ook persoonlijk voedingsadvies voor na je sapkuur. In het persoonlijke coaching gesprek kan je al jouw vragen stellen en geven we je nog verdere tips voor een gezonde levensstijl!

Een detox sapkuur van JUIZS is eigenlijk of je de reset knop van je lichaam in duwt.

ONZE PRODUCTEN

ONZE SAPKUREN

  ONZE SHOTS

   veggies_JUIZS

   ONZE VEGGIES

    ABONNEMENTEN

    SAPKUUR/SHOTS

    Wil je elk kwartaal wel een sapkuur doen mét korting? Kies dan voor de abonnement optie in je winkelmand. Liever elke maand voor elke dag een shotje in huis? Dat kan ook! Ook hiervoor kan je kiezen voor de abonnementoptie.

    NIEUW: JUIZSBOX

    SAPPEN VOOR ÉÉN DAG

    Vind je een sapkuur van meerdere dagen te heftig of doe je aan intermittent fasting en bouw je iedere week een sapdag in? Of wil je eerst een keer één dag sapvasten proberen? Bestel dan onze juizsbox met sappen voor één dag!

    Juizs wortel

    ZELF SAMENSTELLEN

    Do it yourself! Stel zelf je sappen pakket samen van 20 sappen met je favoriete selectie van koudgeperste sappen, veggies en smoothies!

    JUIZS ZAKELIJK

    Sappen of shots nodig in je kapperszaak op kantoor of tijdens een evenement? Wij kunnen jou helpen!

    Juizs venkel

    WAAROM EEN sapkuur

    Review Sanne
    Super tevreden over de sapkuur van JUIZS. D.m.v. de nieuwe persoonlijke begeleiding middels video calls, WhatsApp en de mail staan Sylvia en Audrey direct voor je klaar. Ze weten waar ze over praten en hebben mij prima door de vijfdaagse kuur geholpen!
    Review Heidi
    De sapjes zijn lekker, de sapkuur doet wat het zegt dat het zal doen. Ik ben een tevreden klant. Dank je wel voor de fijne ervaring. Ik kom graag terug.
    Review Marjolein
    Wat een fijne begeleiding via de site, het boekje maar ook het gesprek. Kuur was heel goed vol te houden. Ik ga hem zeker nog eens doen.
    Review Eva
    Goede en lekkere sappen. Prettige persoonlijke service en coaching. Sapkuur op deze manier is effectief en goed vol te houden!
    Review Judith
    Helemaal fan van het abonnement waar ik zelf iedere maand mijn sapjes kan kiezen. Aanlevering is perfect. Deel gaat de vriezer in, deel de koelkast. Top!!
    Vorige slide
    Volgende slide