Zelf bezorgdatum kiezen
De meeste variatie in smoothies en sappen
Milieu verantwoordelijke fles
100% Troeploos

JUIZ~S ABONNEMENTEN

De smoothies en sappen van i’M JUICES zijn niet alleen geschikt voor een JUIZ~S Detox sapkuur maar passen perfect in een bewuste lifestyle. En hoe ideaal zou het zijn als je elke maand jouw voorraad koudgeperste vitaminen gewoon thuisbezorgd krijgt, zonder dat je er te veel over hoeft na te denken.

De abonnementsoptie geldt niet alleen voor onze coldpressed sappen, maar juist ook voor onze shots! Onze coldpressed shots zijn ideaal om dagelijks in je levensstijl te integreren en zo je weerstand te boosten. Bij het abonnement krijg je maandelijks 3 doosjes shots, waarvan wij adviseren 2 gelijk bij ontvangst in de vriezer te bewaren, zodat je de houdbaarheid kan verlengen.

Al onze abonnementen zijn een flexibel abonnement afsluit. Flexibel om maar liefst 3 redenen.

Ten eerste flexibel, omdat je nergens aan vast zit, het enige wat we je vragen is om in ieder geval 3x achterelkaar een sappen pakket te laten leveren voor de speciale abonnementsprijs. Op de abonnementsprijzen zit tenslotte een grote korting. De eerste keer betaal je de abonnementsprijs via de webshop. Bij de tweede maand ontvang je een automatisch incasso.

Ten tweede flexibel, omdat je elke maand kan kiezen welk pakket je wilt ontvangen. Wil je deze maand de ONLY VEGGIES maar volgende maand de GEMBER SHOTS? Dat kan. Elke maand nemen we contact met je op welk pakket je deze maand wenst te ontvangen.

Tenslotte flexibel, omdat je zelf met ons in overleg de leverdag bepaalt. Ben je een maand met vakantie? Ook geen probleem, dan slaan we een maandje over. Wil je stoppen met het abonnement? Na 3 keer is dat geen probleem en kan je op elk moment je abonnement stoppen.

Abonnement Sappen

ONLY VEGGIES
€ 49,95

Voor de groente liefhebber. Koudgeperst groente-en fruitsap

15

flesjes

GRAND SELECTION
€ 49,95

Kan je niet kiezen? Dan is het Grand Selection pakket echt iets voor jou. Van al onze 14 smaken ontvang je dan 1 sapje of 1 shot per smaak

14

flesjes

CHIA/SPECIAL
€ 49,95

Een pakket met bijzondere sappen. Onze Chia en Special sappen zijn sappen die je nergens anders vindt. Ideaal voor ontbijt of lekker tussendoortje

15

flesjes

Veel gestelde vragen

Moet ik iedere keer hetzelfde pakket afnemen?

Nee dat hoeft niet. Je mag elke maand kiezen uit de verschillende pakketten welk pakket je wilt ontvangen.

Wij willen op ons kantoor elke maand wel sapjes ontvangen. Kan dat ook?

Ja zeker! Voor zakelijke klanten hebben we speciale tarieven. Neem contact met ons op met jouw vragen (hoeveel personen, frequentie) en we maken een mooie offerte voor je. Klik hier om contact op te nemen.

Zit ik aan dezelfde leverdag vast?

Nee dat zit je niet. Vlak voordat het weer tijd is om je pakket te ontvangen nemen we contact met je op voor het maken van een nieuwe leverafspraak. Komt het een maand niet uit? Geen probleem, dan slaan we een maandje over en storten we het abonnementsgeld gewoon weer terug.

Hoe kan ik mijn abonnement stopzetten?

Heel makkelijk. Gewoon door ons even een mailtje te sturen (Verwijzing naar de contact pagina). Het enige wat we vragen is dat je minimaal 3x het JUIZ<span class=”specialTilde”>~</span>S Abonnement afneemt om de hoge korting te rechtvaardigen.

Abonnement Shots

Onze shots zijn onze powerboost en ook die kan je in een abonnement ontvangen. Voor de speciale abonnementsprijs van EUR 49,95 (MIX EUR 54,95) ontvang je 3 doosjes shots, elk 12 stuks. Ruim voldoende voor een hele maand. Leg bij ontvangst meteen de doosjes in de vriezer, zo heb je altijd een voorraadje bij de hand!

SHOT GEMBER
€ 49.95

Gember heeft vele gezondheidsvoordelen. Zo staat gember bekend als een natuurlijke vetverbrander. Doordat wij het sap uit de gember wortel persen, ontvang je een hoog concentraat gember in één shotje. Het is een pittig shotje, je voelt de gember een beetje branden in je keel. Er thee van maken en aanlengen met gekookt water, is een heerlijke optie.

3x 12

flesjes

SHOT GRANAATAPPEL
€ 49.95

Granaatappel is 1 van de sterkste anti-oxidanten die we kennen. Deze shot is met zijn mooie dieprode kleur een beetje zoet van smaak

3x 12

flesjes

MIX SHOT
€ 54.95

Kan je niet kiezen tussen de smaken shots, kies dan voor ons Mix doosje. Dan ontvang je 3x Gember, 3x Kurkuma, 3x Granaatappel, 3X Aloë Vera-Caroteen

3x 12

flesjes

SHOT KURKUMA
€ 49.95

Kurkuma wordt ook wel het wondermiddel van de natuur genoemd. Het is zeer ontstekingsremmend en mensen die klachten hebben die veroorzaakt wordt door een ontsteking (denk aan darmproblemen, pijnlijke gewrichten) kunnen echt baat hebben bij het regelmatig nuttigen van Kurkuma

3x 12

flesjes

SHOT ALOË VERA
€ 49.95

Aloë vera is een weldoener voor je huid. In deze shot zit maar liefst 30% aloë vera sap. Door toevoeging van wortel en sinaasappel ook rijk aan vitamine C.

3x 12

flesjes

0
webstation webdesign webdevelopmentwordpress webdevelopment