DETOX Kuur

Heb je al lange tijd last van een opgeblazen gevoel? Of denk je na om te starten met Intermittent Fasting maar weet je niet goed hoe te starten? Overweeg dan eens een detox kuur van JUIZS! Met het unieke persoonlijke coaching programma heb je ook nog eens de mogelijkheid geadviseerd te worden door één van onze orthomoleculaire voedingsadviseurs. Op naar een gezonde(re) levensstijl!

gun je lichaam een reset

Met een detox kuur van JUIZS is het alsof je de reset knop van je lichaam indrukt. Zoals je misschien wel weet herstelt je lichaam vooral. ‘s nachts. Dat is ook de periode dat je niet eet, maar aan het vasten bent. Met een detox kuur van JUIZS verleng je eigenlijk de periode van het vasten van de nacht. Hierdoor heeft je lichaam langere tijd voor echt herstel.

Momenteel wordt er veel onderzoek gedaan naar de gezondheidsvoordelen van een periode van vasten als bij een detox kuur van JUIZS. Klanten van JUIZS geven aan dat zij:

 • gemiddeld 0,5 kg-1 kg per dag afvallen;
 • een zichtbaar plattere buik hebben;
 • het hen helpt om intermittent fasting in hun leven te integreren.

wist je dat...?

een gemiddeld mens met gemiddelde inspanning (dus geen topsporter of stratenmaker  – mensen met een extra zware fysieke inspanning) acht uur lang niets moeten eten om überhaupt te switchen van je suikerverbranding naar je vetverbranding? Een detox kuur van JUIZS helpt je daarbij!

de verschillende detox kuren van JUIZS

usp_3dagen_JUIZS_AllDay
usp_5dagen_JUIZS_AllDay
usp_7dagen_JUIZS_AllDay

GA JIJ ALL DAY OF TILL DINNER?

Bij JUIZS hebben wij sapkuren voor 3, 5, of 7 dagen in twee verschillende varianten; een all day variant en een till dinner variant. Zo is er altijd een detox sapkuur die past bij jouw wensen en levensstijl!

5dagen_tilldinner_doos
5dagen_allday_doos

wanneer till dinner

wanneer all day

De Till Dinner is onze milde sapkuur, ideaal als je nog tijdens de sapkuur wilt blijven sporten of een zware, fysieke baan hebt. Je mag nog één low carb, vegetarische maaltijd per dag? Inspiratie voor gerechten nodig? We’ve got your back, deze vind je in je pakket.

De All Day is onze volledige detox, dat betekent dat je gedurende de sapkuur dagen volledig vloeibaar gaat leven op de sappen, smoothies en shots van JUIZS. De All Day sapkuur is daarom ook pittiger dan de Till Dinner, maar de resultaten zijn ook dieper.

BLOG

Juizs rode biet
sapkuur 5 dagen

Boost je vetverbranding! Een extra voordeel van vasten.

Bij JUIZS zijn we fan van Intermittent Fasting (IF), daar is ook ons hele concept op gebaseerd. Veel mensen bestellen een JUIZS sapkuur omdat ze een paar kilo kwijt willen. Het staat eigenlijk als een logisch gevolg met elkaar in verband en je kunt het bijna in een rekensom gieten:  vasten = minder calorieën tot […]

 • sapkuur 3 dagen

  Wat is autofagie ? Cel kannibalisme klinkt heftig maar is supergezond.

  Toen ik de opleiding orthomoleculaire voedingsleer volgde, vertelde de docent de volgende anekdote, die mij altijd is bijgebleven: In een wetenschappelijk onderzoek naar het effect van vasten hebben ze een keer een groep mensen voor een onbekende termijn in een bos gedropt zonder enige vorm van voeding. Iedereen in die groep had wel een of […]

 • JUIZS sappen

  Het verschil tussen HPP en Pasteurisatie

  ‘Hoe lang zijn de sappen houdbaar?’ is een vraag die wij vaak gesteld krijgen. Hier kan niet zomaar een antwoord op gegeven worden omdat dit elke keer kan verschillen en sowieso per smaak kan verschillen. Check dus altijd even de houdbaarheid van de producten, deze vind je op de dop. Wij garanderen altijd minimaal 7 […]

 • JUIZS sappen

  Say Hi tegen onze milieubewuste fles!

  Regelmatig krijgen wij de vraag waarom wij geen glas gebruiken in plaats van onze plasticflessen. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen glas te gebruiken voor onze flessen. Enerzijds kunnen we niet anders, omdat glas niet samen gaat met de unieke HPP techniek. De flessen worden onder waterdruk behandeld om zoveel mogelijk zuurstof uit de […]

  Juizs venkel