DETOX Kuur

Heb je al lange tijd last van een opgeblazen gevoel? Of denk je na om te starten met Intermittent Fasting maar weet je niet goed hoe te starten? Overweeg dan eens een detox kuur van JUIZS! Met het unieke persoonlijke coaching programma heb je ook nog eens de mogelijkheid geadviseerd te worden door één van onze orthomoleculaire voedingsadviseurs. Op naar een gezonde(re) levensstijl!

Doe een sapkuur met voedingsadvies

Bij JUIZS zien wij het doen van een sapkuur als de manier om met slechtere eetgewoonten te breken.

Waarom een sapkuur?

Vaak is het heel moeilijk, wanneer je in een bepaald eetpatroon (vaak ongezond) terecht gekomen bent, dat van de één op de andere dag te veranderen naar een gezond voedingspatroon. Met een sapkuur van JUIZS eet je even helemaal niets en dat helpt je om ook afscheid te nemen van ongezonde eetgewoonten. Je kan daarna makkelijker een nieuwe start maken met een gezonde(re) levensstijl. Onze voedingsadviseurs helpen je daarmee graag op weg in onze persoonlijke coaching programma’s! 

Wat maakt JUIZS anders dan andere sapkuur aanbieders?

Bij JUIZS heb je de mogelijkheid om al je vragenover voeding aan onze voedingsconsulenten kan stellen. We hebben een speciaal whats-app nummer waarop je al je vragen kan stellen; daarnaast kan je bij de vijfdaagse en zevendaagse sapkuren een persoonlijk voedingsconsult inplannen; telefonisch of via video call; wat voor jou het makkelijkste is! Geen enkele andere sapkuur aanbieders biedt zulke persoonlijke service bij een sapkuur aan.

Wat voor soort sapkuren zijn er?

We hebben sapkuren van drie, vijf en zeven dagen, All Day (alleen maar sap) of Till Dinner (je mag nog één maaltijd per dag). Over het algemeen geldt: hoe langer de sapkuur, des te groter de resultaten. Wil jij weten welke sapkuur het beste bij jou past? Lees snel verder! Benieuwd naar welke ingrediënten wij gebruiken in de sappen? Het overzicht vind je onderaan deze pagina!

de verschillende sapkuren van JUIZS

GA JIJ ALL DAY OF TILL DINNER?

Bij JUIZS hebben wij sapkuren voor 3, 5, of 7 dagen in twee verschillende varianten; een all day variant en een till dinner variant. Zo is er altijd een detox sapkuur die past bij jouw wensen en levensstijl!

wanneer till dinner

wanneer all day

De Till Dinner is onze milde sapkuur, ideaal als je nog tijdens de sapkuur wilt blijven sporten of een zware, fysieke baan hebt. Je mag nog één low carb, vegetarische maaltijd per dag? Inspiratie voor gerechten nodig? We’ve got your back, deze vind je in je pakket.

De All Day is onze volledige detox, dat betekent dat je gedurende de sapkuur dagen volledig vloeibaar gaat leven op de sappen, smoothies en shots van JUIZS. De All Day sapkuur vraagt dus wat meer doorzettingsvermogen dan de Till Dinner, maar you can do this!

Wat zijn de ingrediënten?

green day

alleen in de all day sapkuur
alleen in de all day sapkuur

MIx day

alleen in de all day sapkuur
alleen in de all day sapkuur

ONZE THEE

JUIZS Thee

Kruidenmelange

Kruizemunt | Mate | Honeybush | Brandnetel |     Groene thee | Puh Erh

0 kcal , 20 tot 30 porties van 1 tot 1,5 gram (20 g in zak)