Zelf bezorgdatum kiezen
De meeste variatie in smoothies en sappen
Milieu verantwoordelijke fles
100% Troeploos

Look good no damn nonsense

LOSSE SAPPEN PAKKETTEN

De sappen en shots van i’M JUICES zijn niet alleen geschikt voor een JUIZ~S Detox sapkuur maar passen perfect in een bewuste lifestyle. Alle sappen, smoothies en shots  van i’M JUICES zijn koudgeperst. Dat betekent dat er geen hitte bij is gekomen en dat al de vitaminen en mineralen in het sap behouden worden. Direct na het bottelen van de smoothies en sappen zijn ze geHPP’ed. Dat is een nieuwe techniek overgevlogen uit de Verenigde Staten waardoor je het super verse product langer houdbaar kan houden zonder verhitting en/of conserveringsmiddelen. Want eigenlijk zou je een koudgeperste sap meteen moeten opdrinken om alle vitaminen en mineralen te behouden. Met de HPP techniek kunnen we de super verse kwaliteit van het sap verlengen met een aantal weken. Wil je de sappen  en shots nog langer bewaren, doe ze dan in de vriezer. Dan blijven ze  zeker zes maanden goed.

De  Losse sappen pakketoptie geldt niet alleen voor onze coldpressed sappen, maar juist ook voor onze shots! Onze coldpressed shots zijn ideaal om dagelijks in je levensstijl te integreren en zo je weerstand te boosten. Bij de losse pakket optie krijg je in één keer 3 doosjes shots, waarvan wij adviseren twee gelijk bij ontvangst in de vriezer te bewaren, zodat je de houdbaarheid kan verlengen.

Bekijk hier alle LOSSE SAPPEN PAKKETTEN

ONLY VEGGIES
€ 69,95

Voor de groente liefhebber. Koudgeperst groente-en fruitsap

15

flesjes

GRAND SELECTION
€ 54,95

Kan je niet kiezen? Dan is het Grand Selection pakket echt iets voor jou. Zowel van alle sappen als shots ontvang je één stuk, dus in totaal zeven sappen, twee smoothies en vier shots.

13

flesjes

Shots Kurkuma
€ 54,95

Powerboost van koudgeperste Kurkuma. Kurkuma staat bekend als het geneesmiddel uit de natuur vooral vanwege haar krachtige ontstekingsremmende werking.

3x12

flesjes

Shots Aloë Vera
€ 54,95

Aloë vera is een weldoener voor je huid. In deze shot zit maar liefst 30% aloë vera sap. Door toevoeging van wortel en sinaasappel ook rijk aan vitamine C.

3x12

flesjes

CHIA/SPECIAL
€ 69,95

Een pakket met bijzondere sappen. Onze Chia en Special sappen zijn sappen die je nergens anders vindt. Ideaal voor ontbijt of lekker tussendoortje

15

flesjes

Shots Granaatappel
€ 54,95

Powerboost van koudgeperste Granaatappel. Granaatappel staat bekend als een krachtige anti-oxidant. Het guarana poeder in je sap geeft je natuurlijke energie. Hierdoor is het ook een ideale vervanger van koffie.

3x12

flesjes

Shots Gember
€ 54,95

Powerboost van koudgeperste gember. Gember staat bekend als een natuurlijke vetverbrander. Van gember is bekend dat het erg goed is voor maag en darmen.

3x12

flesjes

Shotmix
€ 59,95

Kan je niet kiezen tussen de smaken shots, kies dan voor ons Mix doosje. Dan ontvang je 3x Gember, 3x Kurkuma, 3x Granaatappel en 3x Aloë vera in 1 doosje.

3x12

flesjes

ELKE MAAND EEN SAPPEN OF SHOTS PAKKET VAN JUIZS?

Ja dat kan! Dat kan heel makkelijk als je bij ons een flexibel abonnement afsluit. Flexibel om maar liefst 3 redenen.
Ten eerste flexibel, omdat je nergens aan vast zit, het enige wat we je vragen is om in ieder geval 3x achterelkaar een sappen pakket te laten leveren voor de speciale abonnementsprijs. Want je krijgt namelijk een flinke korting op de prijs.

Ten tweede flexibel ,omdat je elke maand kan kiezen welk pakket je wilt ontvangen. Wil je deze maand de ONLY VEGGIES maar volgende maand de GEMBER SHOTS? Dat kan. Elke maand nemen we contact met je op welk pakket je deze maand wenst te ontvangen.

Tenslotte flexibel, omdat je zelf met ons in overleg de leverdag bepaalt. Ben je een maand met vakantie? Ook geen probleem, dan slaan we een maandje over. Wil je stoppen met het abonnement? Na 3 keer is dat geen probleem en kan je op elk moment je abonnement stoppen. Lees HIER meer over hoe onze abonnementen werken.

Waarom JUIZ~S

energie

Meer energie

icon-verse-levering

Verse levering i.p.v diepvries

icon-variatie

Meeste variatie in sappen, shots en smoothies

laag-5

Zelf de bezorgdatum kiezen

0
webstation webdesign webdevelopmentwordpress webdevelopment