Zelf bezorgdatum kiezen
De meeste variatie in smoothies en sappen
Milieu verantwoordelijke fles
100% Troeploos

Veelgestelde vragen

FAQ

Hieronder zie je een lijst met de meest gestelde vragen.  We hebben ze in categorieën ingedeeld, zodat het wat makkelijker zoeken is. Staat jouw vraag er niet tussen, neem gerust contact met ons op. Mail je vraag naar info@juizs.nl

Afrekenen

Ik heb een kortingscode/bon. Waar kan ik dat invullen?

Heb je een kortingscode of kortingsbon? Vul deze dan in bij het veld ‘Kortingsbon’ en druk op de knop “kortingsbon toepassen” Je vindt dit veld bij je winkelwagen. Bij het afrekenen zie je vanzelf je korting onderaan verschijnen.

Bezorgen

Wanneer wordt er bezorgd?

Voor de bezorging van onze juices nemen we de diensten af van onze distributeur Leen Menken.

In Nederland leveren momenteel maandag en woensdag zowel overdag en ‘s avonds en op zaterdag  alleen overdag.

  • in de avond tussen 18:30 en 22:00
  • overdag tussen 08:00 -13:00
  • overdag tussen 13:00-18:00

Kies op de website het tijdsvenster waarin je je pakket wenst te ontvangen

We bezorgen ook in België, dat doen we elke woensdag of zaterdag en alleen overdag.

De dag van tevoren ontvang je een email met trackingcode. (tussen 21:00 en 22.30) waarin wordt aangegeven hoe laat het pakket bezorgd zal gaan worden (tot op 60 minuten nauwkeurig). Er zit ook een live track & trace bij waarmee je je pakket live kan volgen. Als er op de dag zelf toch nog vertraging is dan wordt er telefonisch of per sms-contact met je opgenomen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

LET OP: Momenteel in de tijd van de COVID-19/Corona crisis is het zo druk bij onze distributeur dat we de levervensters niet kunnen aanhouden. Er wordt geleverd tussen 08:00-22:00. De dag van te voren kan je in de live track & trace volgen wanneer je pakket geleverd wordt. Ook ontvang je een sms wanneer de bezorger er bijna is

Hoe wordt er bezorgd?

Leen Menken rijdt met koeltransport. Dat betekent dat jij je sappen gekoeld thuis afgeleverd krijgt. Zet daarom ook je juices na ontvangst gelijk koud weg; in de koelkast of in de vriezer. We leveren de sappen uit met een houdbaarheid van ten minste je sapkuur. Wil je op een later moment je sapkuur doen, leg dan je sapjes in de vriezer. In de vriezer blijven de sappen maanden goed. Heb je je sapjes meteen ingevroren maar hadden ze oorspronkelijk een houdbaarheid van twee weken? Dan hebben ze na ontdooien ook weer een houdbaarheid van twee weken.

Wat zijn de bezorgkosten?

Goed nieuws, voor de bezorging in bijna heel Nederland zijn de kosten maar 5,95 euro. Wanneer u boven de 200 euro bestelt nemen wij de kosten voor het gekoelde transport op ons. Voor jou is het dus helemaal gratis!

Helaas bezorgt Leen Menken alleen tegen een meerprijs van EUR 12,95 in België. We leveren iedere woensdag en zaterdag tussen 09:00-17:00 in België. Voor de wadden eilanden geldt helaas wel een bijzonder bezorgtarief en een langere levertijd i.v.m. het transport per boot. Wil je je pakket op de waddeneilanden laten bezorgen, neem dan even contact met ons op via info@juizs.nl

Ik ben zelf niet thuis. Kan ik het pakket bij de buren laten bezorgen?

Bij niet thuis wordt het pakket voor de deur geplaatst. Wil je liever dat de bezorger het pakket bij de buren afgeeft, geef dat dan aan met een briefje op de deur.

Kan ik mijn bezorgdatum nog wijzigen?

Ja dat kan, alleen moeten we het uiterlijk wel om 12:00 de dag van tevoren van de oorspronkelijke bezorgdatum weten. Stuur ons een email naar info@juizs.nl met de nieuwe bezorgdatum en wij nemen contact op met onze distributeur Leen Menken.

Cold Pressed

Hoe maken wij de juices?

Al onze sappen worden bereid doormiddel van de Cold Pressed technologie. Cold Pressed Juices zijn de beste sappen. Het geheim van het maken van een hoge kwaliteit, ‘levende’ sap schuilt in de manier waarop het geperst wordt. Cold Pressing is een manier van persen die is ontstaan in Thailand. Door het sap op langzame snelheid te persen en van het pulp te scheiden, blijven veruit de meeste smaak, vitaminen, mineralen en enzymen behouden. Een traditionele sapcentrifuge of blender maakt gebruik van een scherpe rasp of een mes die op zeer hoge snelheid ronddraait (tot wel 20.000 toeren per minuut). Hierbij komt een enorme hoeveelheid wrijving en hitte vrij. Een aanzienlijk deel van de vitaminen, mineralen en levende enzymen gaat daardoor verloren.

De juices

Hoe lang zijn de sappen houdbaar?

Na het persen worden de juices geHPP’. Dit klinkt misschien raar, maar de beste manier om levend sap langer houdbaar te maken zonder dat de smaak, vitaminen, mineralen en enzymen verloren gaan, is ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk zuurstof bij komt. Zuurstof bederft immers en zorgt ervoor dat door blootstelling er aan, waardevolle vitaminen verloren gaan. Middels het gebruik van waterdruk, persen we als het ware de zuurstof uit het sap. Hierdoor blijft het sap na de persdatum 4 weken gekoeld houdbaar, zonder dat het gepasteuriseerd is of dat er conserveringsmiddelen zijn toegevoegd. We leveren de sappen uit met een THT van tenminste de lengte van jouw sapkuur. Wil je de sapjes langer bewaren? Doe ze dan in de vriezer. In de vriezer blijven ze zeker 6 maanden goed

Het sap scheidt zich, is dit erg?

Nee, juist niet! Wel schudden!

De sappen van JUIZ~S zijn koud geperst en 100% troeploos; dat betekent dat er geen verhitting heeft plaatsgevonden en geen conserveringsmiddelen zijn toegevoegd. De sappen zijn hierdoor super vers; dit wordt ook wel levend sap genoemd. Door de versheid scheidt het sap zich als het lang staat. Dit is dus niet slecht, maar juist een teken dat het een super vers sap is! Even schudden en je sap is ready to drink.

Zijn de juices "Raw"?

Ja alle juices van JUIZ~S zijn Raw. Dat geldt voor onze hele productfamilie dus ook voor de smoothies en shots.

Zijn de juices lactose- en glutenvrij?

Al onze sappen passen in een glutenvrij dieet. Het enige sapje waar lactose in zit is de Smoothie Bosvruchten. Wil je dat liever niet,  vraag of we deze vervangen of kies voor de GREEN ALL THE WAY optie

De flesjes

Zijn de flesjes milieuvriendelijk?

Ja, de flesjes zijn op zo’n milieu vriendelijke manier gemaakt: 75% van de fles bestaat uit RPET, gerecycled plastic en kan tot 5 keer worden hergebruikt. 25% van de fles bestaat uit biobased plastic, dit wordt ook wel plantbased plastic genoemd en bestaat uit hernieuwbaar materiaal zoals bijvoorbeeld suikerrietafval. Onze doppen zijn bewust transparant, dat is de meest milieuvriendelijke optie omdat er geen chemicaliën nodig zijn om de doppen te kleuren.

Waarom zijn de flessen niet in glas? Dat is toch beter voor het milieu?

Na het persen worden de sappen geHPP’d. Het flesje met dop en al wordt onder hoge waterdruk gezet om zo al het zuurstof uit het sap te persen. Indien dat met een sapje in glas zou gebeuren, dan zou het glas in duizenden stukjes stuk springen. Ook is glas recyclen vaak schadelijker voor het milieu dan sommige plastic soorten. Daarom is er gekozen voor het gebruik van RPET en biobased plastic.

Inleverpunt

Helaas is het nog niet mogelijk om een retour stroom op te zetten waarmee we de lege flesjes weer kunnen ophalen. Veel steden hebben echt de mogelijkheid om plastic apart op te halen, dus ons advies is om tot die tijd van die mogelijkheid gebruik te maken!

Detox sapkuur

Wat is het verschil tussen een JUIZ~S All Day en JUIZ~S Till Dinner?

Met de detox sapkuur JUIZ~S All Day vervang je iedere maaltijd door onze heerlijke sappen, shots en smoothies. Omdat je voor 3, 5 of 6 dagen bijna alleen maar vloeibaar eet, geef je je lichaam een volledige reset. De JUIZ~S Till Dinner is de milde variant van de JUIZ~S All Day detox sapkuur: Overdag drink je onze sappen en smoothies, ’s avonds eet je een heerlijke gezonde maaltijd uit het receptenboek dat je op de “my detox” pagina kunt downloaden.

Wat is de GREEN ALL THE WAY optie?

Uit feedback van jullie hebben we de GREEN ALL THE WAY optie toegevoegd aan de mogelijkheden voor de detox programma’s. Dit is de strengere variant van de JUIZS ALL DAY en de JUIZS TILL DINNER. Met deze optie kies je voor alleen het ontvangen van de sappen die op normaal gesproken de oneven dag (GREEN DAY) worden aangeboden. Hiermee drink je enkel groente sappen en shots en vervallen de sappen met meer koudgeperst fruit die op de even dag (MILD DAY) op het programma staan. De GREEN ALL THE WAY optie is volledig lactose vrij en geschikt voor mensen die vegan zijn. Een nadeel van deze optie is dat de afwisseling van om de dag andere sappen vervalt.

Waarom is detoxen goed voor je?

Om het heel eenvoudig te zeggen: een detox sapkuur voelt alsof je de ‘reset’ knop van je lichaam indrukt. Tijdens een detox sapkuur vervang je alle maaltijden door groente & fruitsappen. Omdat je alleen maar vloeibaar ‘eet’ gedurende een aantal dagen zal je lichaam de energie die het niet meer nodig heeft voor de spijsvertering gaan gebruiken om zichzelf te reinigen.

Als we heel eerlijk zijn, eten en leven we lang niet altijd even gezond. We willen allemaal genieten van het leven en daar horen af en toe ook de ongezonde keuzes van een wijntje of een bitterbal bij. Van roken, alcohol en weinig beweging weten we allemaal dat het niet zo goed voor je lijf is; dat is geen rocket science. Maar ook medicijngebruik, pesticiden, conserveermiddelen, e-nummers, cosmetica, schoonmaakmiddelen en vervuilde lucht kunnen toxisch voor ons lijf zijn. Al deze toxische stoffen worden opgeslagen in je lichaam.

Met het doen van een detox sapkuur help je je lichaam een handje met het opruimen van al die toxische stoffen zodat je er weer met boordevol energie tegenaan kan.

Hoeveel dagen is de Detox Sapkuur? Maakt de duur uit?

Je kan kiezen voor een driedaagse, vijfdaagse of zesdaagse kuur. Dit geldt zowel voor de JUIZ~S All Day en de JUIZ~S Till Dinner sapkuur. Hoe langer je detox sapkuur doet, des te groter zullen de resultaten zijn. Heb je nog nooit een detox sapkuur gedaan dan adviseren we je te beginnen met een driedaagse kuur. Bij de JUIZ~S Till Dinner eet je ’s avonds een lichte vegetarische maaltijd, waardoor het nog makkelijker is de sapkuur vol te houden.

Waarom zijn de recepten bij de JUIZ~S Till Dinner vegetarisch?

Om het detox proces zo min mogelijk te verstoren en je verteringsorganen echt even die rust te geven adviseren we jou gedurende je JUIZ~S Till Dinner een paar dagen alleen vegetarisch te eten. Vegetarisch eten is voor jouw verteringsorganen veel makkelijker te verteren dan vlees of vis. Kijk voor inspiratie op www.juizs.nl/mydetox

Kan ik de detox sapkuur doen als ik diabetes heb?

We hebben in het verleden hele goede reacties van klanten die diabetes hebben, ontvangen. Het doen van de detox hielp hen met het verkrijgen van verbeterde bloedwaarden. Echter dit zijn individuele cases, dus check altijd even met je huisarts. De juices bevatten namelijk wel de natuurlijke complexe suikers die in groente en fruit zitten.

Kan ik de detox sapkuur doen als ik vegan eet?

Mocht je een veganistisch dieet volgen, geef het dan even aan in het opmerkingen veld van je bestelling. Dan vervangen we de smoothie Bosvruchten voor andere sappen. Heb je een voorkeur voor een bepaalde smaak? Geef dat ook even aan in je bestelling!

Je kan ook voor de nieuwe GREEN ALL THE WAY optie kiezen. Met deze optie kies je voor alleen het ontvangen van de sappen die op normaal gesproken de oneven dag (GREEN DAY) worden aangeboden. Hiermee drink je enkel groente sappen en shots en vervallen de sappen met meer koudgeperst fruit die op de even dag (MILD DAY) op het programma staan. De GREEN ALL THE WAY optie is volledig lactose vrij en geschikt voor mensen die vegan zijn. Een nadeel van deze optie is dat de afwisseling van om de dag andere sappen vervalt.

Kan ik de detox sapkuur doen als ik lactosevrij eet?

Mocht je een lactosevrij dieet volgen, geef het dan even aan in het opmerkingen veld van je bestelling. Dan vervangen we de smoothie Bosvruchten voor andere sappen. Heb je een voorkeur voor een bepaalde smaak? Geef dat ook even aan in je bestelling!

 

Je kan ook voor de nieuwe GREEN ALL THE WAY optie kiezen. Met deze optie kies je voor alleen het ontvangen van de sappen die op normaal gesproken de oneven dag (GREEN DAY) worden aangeboden. Hiermee drink je enkel groente sappen en shots en vervallen de sappen met meer koudgeperst fruit die op de even dag (MILD DAY) op het programma staan. De GREEN ALL THE WAY optie is volledig lactose vrij en geschikt voor mensen die vegan zijn. Een nadeel van deze optie is dat de afwisseling van om de dag andere sappen vervalt.

Ik ben allergisch voor een ingrediënt van één/meerdere van de sapjes, wat nu?

Mocht je allergisch zijn voor één of meerdere ingrediënten van de sapjes, geef het dan aan in je bestelling. Dan vervangen we die sappen voor andere sappen. Heb je een voorkeur voor een bepaalde smaak? Geef dat ook even aan in je bestelling!

Is het OK om te sporten tijdens de Detox Sapkuur?

Uiteraard! Als je veel energie en een helder hoofd wilt, beweeg dan! Sporten zal je ook helpen toxines te elimineren, dus wees niet bang om te zweten. Maar luister naar je lichaam. Als je je zwak voelt, zie dat dan als een teken dat je het nodig hebt om wat meer rust te krijgen. Als je veel sport dan mag je een extra eiwittenbron toevoegen in de vorm van een handje ongebrande nootjes of het eiwit van een gekookt eitje.

Kan mijn kind ook meedoen met de detox sapkuur?

Kinderen hebben veel brandstoffen nodig en daardoor raden we ze niet aan om een volledige detox te doen. Maar onze sappen met koudgeperste groente en fruit zijn natuurlijk wel heel gezond voor kinderen, gezonder dan fristi of cola. Dus laat ze gerust een slokje proeven

Wat houdt de online coaching precies in?

Een detox kan best pittig zijn, zeker mentaal omdat we zo gewend zijn om altijd maar de beschikking te hebben over eten. Schrijf je daarom een dag voordat je start in voor de online coaching op www.juizs.nl/mydetox. Zo krijg je elke dag gedurende jouw detox een support email met meer informatie over wat er precies in jouw lichaam gebeurd en ontvang je extra tips & tricks om de detox dagen beter door te komen.

Gezondheid & Medisch

Zal ik gewicht verliezen?

Gewicht verliezen is niet het primaire doel van de detox sapkuur. We willen dat je je mentaal en fysiek beter gaat voelen. Echter, de meeste mensen verliezen tussen de 2-4 kilo tijdens de kuur. Ongeveer een halve kilo tot een kilo per detox dag. Wanneer je daarna je gezonde levensstijl vasthoudt, dan is dit gewichtsverlies ongeveer blijvend. Meestal kom je na het doen van een detox wel weer ca 0,5 kilo aan omdat je darmen zich weer vullen.

Wat zijn bijwerkingen?

Wanneer giftige stoffen vrijkomen in je lichaam kun je hoofdpijn, prikkelbaarheid, huiduitslag, pijnlijke spieren of koud-en griepachtige symptomen ervaren. Met goede hydratatie (veel water drinken) en rust kun je dit verminderen of zelfs elimineren.

Mijn ontlasting is anders. Ik ga bijna niet of juist heel veel naar de wc.

Dit is heel normaal. Eet wat chia zaden of doe wat lijnzaad olie in je sapjes. Dit kan helpen met constipatie. Ook bewegen, zoals een wandeling of een yogales kunnen helpen bij het stimuleren van de ontlasting. Mocht je de wc juist heel veel zien; zorg er in dat geval voor dat je genoeg vocht tot je neemt.

Kan ik de Detox sapkuur volgen wanneer ik medische problemen heb? Of medicijnen slik?

Raadpleeg in geval van twijfel altijd je huisarts. Overleg altijd met hem of haar of de detox sapkuur voor jou geschikt is.

Wat als ik zwanger ben of borstvoeding geef?

We raden je af om de detox sapkuur te doen wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft. Immers gewichtsverlies is niet wenselijk bij een zwangerschap. Je kan wel een losse sappen pakket bestellen en de sappen drinken als gezonde aanvulling op je voeding.

Moet ik doorgaan met mijn multi-vitaminen?

Dit mag je zelf beslissen. De meeste mensen drinken alleen de sappen omdat ze meer dan voldoende voedingsstoffen bevatten. Vitamine D en B12 kan eventueel nog extra worden genomen. Het is in ieder geval niet schadelijk om multi-vitaminen te blijven slikken.

Help mijn ontlasting is rood!

Maak je geen zorgen. Je bent in orde. Het zijn gewoon de bieten. Maar voel je je niet goed, ga dan alsjeblieft naar je huisarts.

Voeding

Kan ik gewoon blijven eten terwijl ik de detox sapkuur doe?

Nee. Liever niet. Het effect van de detox sapkuur neemt hiermee direct af. Als het echt niet meer gaat neem dan een salade of een kopje zoutloze bouillon. Soms kan een theelepeltje honing ook een goede oppepper geven!

Ik krijg trek. Wat gebeurt er als ik toch eet?

Sommige detoxers cheaten. Sommige niet. Als je de drang voelt om te eten, zal het meer voortkomen uit gewoonte, dan uit behoefte aan meer voedsel. De detox sapkuur is zo opgebouwd dat het je direct energie en genoeg calorieën geeft. En het mooiste van het sap is dat het vrijwel direct wordt opgenomen in je lichaam. Als het absoluut noodzakelijk is om vals te spelen, probeer dan om rauwe, verse groente en fruit te eten.

Krijg ik wel genoeg proteïne binnen?

Planten zijn een fantastische bron van eiwitten. Door het eten van een verscheidenheid aan planten, zal je lichaam eiwitten ontvangen.  Sport je heel veel naast je detox of heb je een actieve baan, eet dan een handje ongebrande noten of het eiwit van een gekookt eitje naast je detox. In de JUIZ~S Till Dinner avondmaaltijden is in elk voorgesteld recept een eiwit bron opgenomen. Mocht je je eigen recept volgen, dan kan dat natuurlijk, maar zorg voor een eiwit bron in je recept

Zit er suiker in de juices?

Hoewel er in geen enkel sap suiker is toegevoegd, zitten er natuurlijke suikers in groente en fruit. De suikers van het koudgeperste groente en fruit vind je terug in het sap. En ze hebben een goede taak; ze helpen je om je na elk sap energiek en verfrist te voelen. Koolhydraten (Suikers) hebben momenteel een slechte naam en dat klopt ook voor geraffineerd suiker, maar koolhydraten blijven de beste energie bron om je hersenen te laten functioneren. Je hebt dus iets aan suikers nodig.

Wil je zo min mogelijk natuurlijke suikers tijdens je detox? Kies dan voor de GREEN ALL THE WAY optie. Met deze optie kies je voor alleen het ontvangen van de sappen die op normaal gesproken de oneven dag (GREEN DAY) worden aangeboden. Hiermee drink je enkel groente sappen en shots en vervallen de sappen met meer koudgeperst fruit die op de even dag (MILD DAY) op het programma staan. De GREEN ALL THE WAY optie is volledig lactose vrij en geschikt voor mensen die vegan zijn en met meer groentesappen. Een nadeel van deze optie is dat de afwisseling van om de dag andere sappen vervalt.

Wat zijn de voordelen van sap t.o.v. rauwe groenten en fruit?

Instant voeding. Hoe vaak vergeten we niet om ons voedsel goed te kauwen en krijgt ons speeksel niet echt de kans om zich te mengen met het voedsel? Iets wat zo noodzakelijk is voor een goede vertering. Het maken van sap is als het drinken van een voor verteerde maaltijd en de voedingsstoffen zijn direct beschikbaar voor gebruik door ons lichaam. Tip: Kauw je Sap en Drink je eten!

Ik moet kauwen op iets. Kan ik kauwgom kauwen tijdens de detox sapkuur?

Kauwgom veroorzaakt onnodig gas en een opgeblazen gevoel. Probeer in plaats daarvan wat rauwe groente als je echt voelt dat je iets moet kauwen.

Losse Sappen Pakketten

Wat is het verschil tussen een Juizs detox en een losse sappen pakket?

Bij een JUIZ~S detox leef je gedurende een paar dagen op de sapjes van JUIZ~S. Bij de Losse Sappen Pakketten ontvang je een doos koudgeperste sappen, shots of smoothies naar keuze als een gezonde aanvulling op je levensstijl. Zo vervang ik zelf vaak mijn ontbijt of lunch door een sapje als ik wat extra gewicht kwijt wil en minder calorieën wilt eten, maar een volledige detox niet in mijn schema past. De shots zijn een ideale extra vitamine boost. Persoonlijk ben ik verslaafd aan de gember shots en de kurkuma shots neem ik regelmatig, gezien de krachtige ontstekingsremmende kracht van kurkuma.

Ik wil graag een andere selectie van sapjes, kan dat?

Ja je kan ook je eigen selectie doorgeven. Geef in het opmerkingenveld aan welke sapjes je graag wilt hebben en welke je wilt vervangen en we passen het aan in je pakket. Zorg er wel voor dat het totaal aantal sapjes 20 stuks blijft. Weet je niet wat je wilt? Kies dan voor het Grand Selection pakket, dan ontvang je alle smaken van ons assortiment.

Hoe werkt het Juizs abonnement precies?

Als je voor het JUIZ~S abonnement kiest, ontvang je ieder maand een selectie van  sapjes of shots naar keuze. Elke maand kies je welk pakket je deze keer wenst te ontvangen, dus je zit niet aan je eerste keuze altijd vast. Het is een flexibel abonnement dat betekent dat er weinig regels aan het abonnement zit en eigenlijk (bijna) nergens aan vast zit. De enige voorwaarde die wij hebben is dat je minimaal 3x het JUIZ~S abonnement afneemt om het tegen de speciaal gereduceerde abonnementstarief te ontvangen. Daarna is het vrijblijvend opzegbaar.

JUIZ~S SHOTS

Welke verschillende smaken shots zijn er en hoe gebruik ik ze?

Je hebt bij JUIZS  verschillende soorten shots: Gembershots, Kurkumashots, Granaatappelshots, Aloë vera shots en onze mix doos met 4 verschillende shots.

Gember staat bekend als een natuurlijke fatburner. Je kan deze shotjes op elk moment van de dag nemen. Je kan de gember shots in 1 keer nemen of aanlengen met gekookt water en er gember thee van maken. Je kan zelf het moment van de dag kiezen waarop je je gembershots in neemt. Gember heeft vele gezondheidsvoordelen, doordat we de wortel zelf koud persen ontvang je een hoog concentraat gembersap in één shotje.

Kurkuma staat bekend als hét geneesmiddel uit de natuur, vooral vanwege haar krachtige ontstekingsremmende werking. Daarom past het perfect in een detox, of als je je weerstand wilt boosten. Het is een ideale shot om dagelijks te nemen als je vaak ontstekingsklachten hebt, we hebben hierin veel positieve recensies van gebruikers ontvangen. Het is wel een pittige shot, dit komt ook door de peper in het sap om de ontstekingswerkende kracht van kurkuma te activeren. We raden aan om het kurkuma sap gedurende de dag te drinken. Ook deze kan je aanlengen met water.

De granaatappel shots zitten vol met antioxidanten. Door gebruik van de natuurlijke energiebooster guarana zijn de granaatappel shots een goed alternatief voor red bull of veel koffie. De guarana shots neem je in 1 keer op het moment van de dag dat je extra energie kan gebruiken.

Aloë Vera is een weldoener voor je huid. Het smaakt een beetje bitter. Ons advies is het sapje in één keer op te drinken.

In onze Mix doos vind je vier verschillende soorten shots: Gembershots, Kurkumashots, Granaatappelshots en Aloë Verashots.

Hoe kan ik de shots bestellen?

Je kan onze shots op allerlei verschillende manieren bestellen:

  • Je kan 12 stuks bij je detox sapkuur naar keuze bestellen;
  • Je kan de shots ook als los pakket bestellen: je ontvangt dan drie doosjes van 12 stuks. We adviseren om dan na ontvangst twee van de drie doosjes meteen in de vriezer te doen, i.v.m. de houdbaarheid van de shots. In de vriezer blijven de shots tot 12 maanden goed.
  • Je kan ook de shots als abonnement bestellen, dit is de goedkoopste manier. De regels zijn hetzelfde als bij het abonnement op de sappen, je kan elke maand wisselen in welke shots (of sappen) die je deze keer wenst te ontvangen. De abonnementsvorm is ideaal als je het een gewoonte van je gezonde levensstijl maakt om elke dag een shotje te nemen. Ook hiervoor geldt dat we adviseren om na ontvangst twee van de drie doosjes meteen in de vriezer te doen, i.v.m. de houdbaarheid van de shots. In de vriezer blijven de shots tot 12 maanden goed.
0
webstation webdesign webdevelopmentwordpress webdevelopment