Blog: Mijn eerste keer

Dagelijks ontvangen wij leuke reviews van hele lieve klanten. Soms zit er zelfs een heel dagboek bij! We vinden dit soort berichten zo leuk om te lezen dat we ze graag met je willen delen. Want klantervaringen zijn puur, eerlijk, meeslepend en misschien wel herkenbaar, lees hieronder de ‘blogreview’ van Sarah. Sarah startte op 22 januari voor de allereerste keer een detox-sapkuur. Een 5 daagse All Day detox-sapkuur van Juizs.

 

MIJN EERSTE KEER

Dag 1 : Nog snel even een 5 km run. 9u30: Omega 3 shot. Eigenlijk wel lekker. Benieuwd naar de volgende. Detox thee. Bwoah… warm water met een smaakje. 17u50 Sapjes zijn lekker. Enkel de spinazie komkommer vind ik niet zo lekker. Honger heb ik niet echt. Wel zin om iets te eten. Doordat het niet mag, lijkt het moeilijker. Wel heel moeilijk om geen Pepsi Max te drinken. Rond twee uur heel erge hoofdpijn. Pijnstiller genomen rond half vijf. Vaak plassen. (gewicht 61,4 kg)

Dag 2 : Turmeric shot – echt vies Geen honger of hoofdpijn. Wel ontzettende zin in Pepsi Max en nu pas merk je hoe makkelijk je iets in je mond stopt, zomaar… Drankjes vind ik minder lekker dan op de oneven dagen. (60,2 kg)

Dag 3 : (60,0 kg) Trap oplopen… vermoeide benen. Voor de rest wel wat honger nu en aan het aftellen naar 9u voor eerste sapje. Lichte hoofdpijn.

Dag 4 : (59,6 kg) Pijnlijke benen Wel wat honger en zin in Pepsi Max Voor de rest oké Benen doen echt pijn, precies groeipijnen.

Dag 5 : De laatste. Ik kan niet zeggen dat ik het jammer vind. Gisterenavond was vriend een poke bowl aan het eten. Voor het eerst had ik het heel moeilijk om niet te eten. Ik tel af naar de Pepsi Max. Benen doen echt veel pijn.

Dag 6 (eerste dag ná de detox) : (59,2 kg) The end 🙂 Ik vind het niet jammer. Niet gesmokkeld, netjes volgehouden, maar het was lang genoeg. Deze middag staat er een lekkere quinoa salade op het menu en de Pepsi Max staat al klaar.

Hoe ging het?  De meeste sapjes waren goed te doen, sommige lekker, een tweetal echt vies (Turmeric en Cucumber Spinach). Om de twee uur een sapje is goed te doen. Je hebt altijd iets om naar uit te kijken. Enkel zondag hoofdpijn. Wel nog steeds pijn in mijn benen. Voor de kuur had ik ontzettend veel last van jeuk (vooral mijn hoofd, maar ook handen en benen). Deze is weg. Met wat zou dat te maken kunnen hebben?

-2,2 kg Ongelofelijk hoe je merkt hoe vaak je zomaar iets in je mond stopt uit gewoonte. Helemaal niet uit honger, terwijl ik dacht dat ik dat niet zo vaak deed. Deze kuur heeft me daar heel bewust van gemaakt. Zondag mag ik weer hardlopen. Ik hoop dat mijn benen tegen die tijd dan weer de oude zijn.

Sarah deed de All Day 5 dagen sapkuur

Benieuwd naar de sapkuur die Sarah deed? Bekijk de sapkuur hier: https://juizs.nl/shop/sapkuur-all-day-5-dagen/

GERELATEERDE BERICHTEN

  • Detox Diaries

    Blog: Smoothiebowl recept

    GREEN MORNING SMOOTHIEBOWL Inspiratie nodig voor het ontbijt? Hieronder vind je ons nieuwe smoothiebowl recept! De perfecte start van de dag en het is maar 5 tot 10 minuutjes werk om in elkaar te zetten. Wanneer ga jij hem maken? NODIG: 2 bananen 100 gram gewassen spinazie 2 kiwi’s 1 avocado 100 ml sojadrink 2 […]