Vitamine C Shots

Rood fruit en citrusvruchten staan bekend om hun hoge gehalte vitamine C. De Acerola kers is één van de vruchten die bovenaan de lijst staan van alle producten met het hoogste vitamine C gehalte. Samen met de koudgeperste zwarte bes, aardbei en grapefruit, maakt dit deze shot een echte Vitamine C booster en kom je hier mee makkelijk aan je ADH vitamine C!

VITAMINE C IN 360°

Benieuwd naar onze Vitamine C shots? Ontdek dit pakket in 360°.

BEKIJK EN DRAAI°!

arrow-juizs-360

BEKIJK EN DRAAI°!

arrow-juizs-360

VITAMINE C SHOTS

Powerboost van koudgeperste acerola kers, zwarte bes, grapefruit en aarbei. Je ontvangt van ons in een maand pakket 3 doosjes shots, met elk 12 stuks; in totaal dus 36 stuks. Dit is ruim voldoende voor 1 vitamine C shot per dag voor een hele maand.

3 WEETJES OVER DE ACEROLA KERS

1

De acerola kers is eigenlijk een besje. Dit besje groeit vooral in Zuid Amerika. De Acerola boom kan wel 6 meter lang worden. Omdat zijn besjes er uit zien als een kers, worden zij  ook  de acerola kersen genoemd. 

2


De acerola kers is een echte vitamine C booster. Vitamine C is de sterkste anti-oxidant die we kennen. Een paar gram van deze bes staat gelijk aan net zoveel vitamine C als van een kilo sinaasappelen.

3

De acerola kers staat vooral bekend om haar hoge vitamine C, maar naast vitamine C beschikt zij ook over: Vitamine A, Vitamine B1 en Vitamine B2, Magnesium, Kalium, Calcium, ijzer en een beetje eiwit. Een echte superfood dus!

Vitamine C is een antioxidant die onder meer je weerstand ondersteunt en vrije radicalen tegengaat. Daarnaast ondersteunt vitamine C het bindweefsel in je huid. Dagelijkse inname van vitamine C, bij voorkeur uit je voedsel, kan niet ontbreken in een healthy lifestyle!

VITAMINE C BLOG

Juizs rode biet
Recepten

Weerstand Booster: Vitamine C

Pff… we leven maar in gekke tijden. Inmiddels leren we steeds meer over het Corona virus, maar ik kan mij nog heel goed herinneren dat ik in Maart 2020 boodschappen wilde doen en het leek wel of er geplunderd was: alles leeg! Nu hoor je dat veel mensen juist deegwaren meenemen als noodvoedsel.  Tja, daar […]