Vitamine D Shots

De beste bron voor Vitamine D is zonlicht en zo zien onze Vitamine D shots er ook uit. Naast al het goede van koudgeperste sinaasappel, gember en kurkuma, hebben we vitamine D3 aan deze shots toegevoegd. De zwarte peper in de shot activeert de ontstekingsremmende kracht van kurkuma.

VITAMINE D IN 360°

Benieuwd naar onze Vitamine D shots? Ontdek dit pakket in 360°.

BEKIJK EN DRAAI°!

arrow-juizs-360

BEKIJK EN DRAAI°!

arrow-juizs-360

VITAMINE D SHOTS

Powerboost van koudgeperste sinaasappel, gember, citroen, kurkuma, zwarte peper en vitamine D3. Groente en fruit bevatten eigenlijk nauwelijks vitamine D, daarom hebben we vitamine D3 toegevoegd aan deze shot. Vitamine D3 kan je lichaam het beste opnemen.  Je ontvangt van ons in een maand pakket 3 doosjes shots, met elk 12 stuks; in totaal dus 36 stuks. Dit is ruim voldoende voor 1 vitamine D shot per dag voor een hele maand.

POWER OF THE SUN

Wist je dat Vitamine D eigenlijk geen vitamine is maar een overkoepelende naam voor een groep van vetoplosbare prohormonen (dat zijn de voorlopers van hormonen).

Vitamine D is beschikbaar in 2 varianten: Vitamine D2 en Vitamine D3. Ons lichaam neemt het beste vitamine D3 op, dat lijkt ook het meeste op de Vitamine D die we uit zonlicht halen.

Er wordt momenteel veel onderzoek gedaan naar de relatie tussen vitamine D en de bestrijding van Covid-19. Vitamine D is overigens onmisbaar voor de groei en behoud van onze botten. Het zorgt ervoor dat je beter calcium en fosfor opneemt uit je voeding.

Een vitamine D tekort loop je sneller op dan dat je denkt. Dit geldt nog eerder voor mensen met een getinte huidskleur. Probeer daarom iedere dag een frisse neus te halen. Want ook als het bewolkt is, schijnt de zon achter de wolken!

VITAMINE D BLOG

JUIZS sappen

Vitaminen & Corona

Er is nog steeds heel veel onduidelijk over het Corona virus, maar langzaam maar zeker druppelt er beetje bij beetje steeds meer informatie binnen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik zelf ook een beetje Corona-moe word, net als volgens mij de rest van Nederland. Inmiddels is het wel algemeen bekend dat indien je overgewicht hebt, […]

Juizs rode biet