Zelf bezorgdatum kiezen
De meeste variatie in smoothies en sappen
Milieu verantwoordelijke fles
100% Troeploos

www.followfitgirls.com ~ Ons grote detox sapkuur avontuur

 In JUIZ~S in de media

Marlou en Anouk gingen onlangs het grote detox sapkuur avontuur aan. Drie dagen lang sapjes drinken tot het diner, want dan werden we voor even verlost. ‘s Avonds stond er namelijk een vegetarische maaltijd op het programma. Inmiddels weet iedereen hier op kantoor dat de detox overdag een uitdaging was, want helemaal geen eten bleek voor ons, toch wel twee food liefhebbers, best pittig. En dus klonk er zo nu en dan een wanhopige kreet naar voedsel.

Over de kuur

Oké, even terug naar het begin: de sapkuur. Wij waagden ons aan de drie-daagse till diner detox sapkuur van Juiz~S. Bij deze kuur drink je ‘s ochtends bij het opstaan een glas lauwwarm water met citroen en himalayazout. Voor de rest van de dag staan er vier sapjes op het menu. Om 9:00u ‘s ochtends begin je met spinazie, om 11:00u is het tijd voor basilicum, om 13:00u ga je aan de rode bieten en om 15.30u zijn de wortels aan de beurt. Sapjes van elk 240 ml, en koud geperst, want zo blijven vitaminen, mineralen en enzymen beter bewaard. En tot slot; om 18.30u eet je een vegetarische maaltijd uit het receptenboek. De hele dag door drinken we zo’n 2 liter water, onder andere het detox water van Juiz~S voor de afwisseling.

Tijdens de kuur

De eerste dag was, zoals ons ook was verteld, het zwaarst en dan met name vanwege hoofdpijn, kou en een redelijk futloos gevoel. Dit bleek echter juist goed te zijn, omdat het aangeeft dat je lichaam aan het werk is met de gifstoffen. Het hongergevoel trad de eerste dag nog wel op in de vorm van een korrende maag, maar dit was de tweede dag verdwenen. Kennelijk vullen de liquid salads (zoals de sapjes ook wel worden genoemd) goed. Ze smaakten gelukkig over het algemeen prima waardoor we wel konden uitkijken naar het ‘voedermoment’. Zolang we maar niet te lang keken naar de broodjes van collega’s.

Na de kuur

En dan nu het belangrijkste: het resultaat. Voelen we ons daadwerkelijk fitter, energieker en herboren? Eerlijk is eerlijk; ik keek tijdens de detox best wel uit naar het moment dat ik vrijdag weer mocht eten. Toen het echter eenmaal vrijdagochtend was, was die behoefte gek genoeg amper meer aanwezig. En tot de dag van vandaag is mijn eetlust aanzienlijk minder. Ik ben sneller verzadigd en lijk het eten meer te waarderen dan voorheen. Komt nog eens bij dat ik van mijn lichte koffieverslaving af ben en dat zonder moeite. Ik voel me dus zeker fit en energiek. En dat met een strakkere buik in drie dagen tijd!

WIN!

En het allerleukste moet nog komen: ben jij enthousiast geworden na ons avontuur? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want we mogen twee pakketten weggeven. Laat hieronder in een reactie weten waarom jij graag zou willen detoxen en maak kans op een Juiz~S sapkuur! De winnaar wordt over twee weken bekend gemaakt. Voor degene die niet kunnen wachten óf niet tot de gelukkige winnaars behoren, hebben we een code geregeld waarmee je 10% korting krijgt op alle detox sapkuren bij Juiz~S: #followfitgirls (geldig tot 31-10-2015).

 

Recente blogs

Laat een reactie achter

0
webstation webdesign webdevelopmentwordpress webdevelopmentsapkuursapkuur