Zelf bezorgdatum kiezen
De meeste variatie in smoothies en sappen
Milieu verantwoordelijke fles
100% Troeploos

JUIZ~S Voedingsadvies

voedingsadvies1

Food & Fit Check

Er zijn zoveel hypes en meningen over gezonde voeding, wat werkt nou echt voor jou? Ben je dat nou ook zo zat en wil je een keer echt persoonlijk advies wat voor JOU persoonlijk een goed eetpatroon is? Geef je dan op voor de JUIZ~S Food & Fit Check. En dat is helemaal niet ingewikkeld, gewoon een mailtje sturen naar info@juizs.nl

Downloaden

Je kunt de Food & Fit vragenlijst alvast downloaden by Folders & My Detox

JUIZ~S als Personal Coach

Onze eigenaresse, Sylvia, is Orthomoleculair Detox Consulent en Orthomoleculair Voedingsadviseur (MBOG geacrediteerd, KTNO (BATC, LVNG, VBAG). Zij zal jou verder helpen en een persoonlijk voeding-, lifestyle en suppletie advies voor je opstellen. Het laatste is een advies voor voedingssupplementen die jou zullen helpen je doelen eerder te bereiken.

Super easy

Voor JUIZ~S Personal Coaching hoeft je niet perse de deur uit, want we kunnen de gesprekken gewoon per Skype of gewoon per telefoon voeren. Samen trekken we de agenda en plannen we het gesprek in wanneer het jou het beste uitkomt.

voedingsadvies2


“Ik heb onlangs de detox all day kuur voor 3 dagen gedaan. Ik had al maanden een slecht eetpatroon en was moe en niet fit. Ik heb contact opgenomen met Sylvia voor voedingsadvies na de detoxkuur. Ik kwam er alleen niet meer uit om een goed voedingspatroon te bereiken. Ik kreeg een uitgebreid intakeformulier via de mail. Deze moest ik na waarheid invullen en was best confronterend. Nadat Sylvia dit uitgebreid bestudeerd heeft, kreeg ik enkele dagen later een uitgebreid voedingsadvies precies passend bij mij en mijn wensen. Ik heb mijn hele voeding aangepast. Met nu als resultaat dat ik inmiddels 5 kg kwijt ben zonder honger te hebben of behoefte aan suiker. Ik zou het voedingsadvies van Sylvia iedereen aanraden die graag na de detox af zou willen vallen of gezonder wil eten!”

J. Jansen


Tijdens de 6-daagse sapkuur van Juiz~s voelde ik me zoveel lekkerder dan normaal, dat ik het idee kreeg dat ik iets kon verbeteren aan mijn voedingspatroon om mezelf blijvend fitter en gezonder te houden. Omdat ik tijdens de detox regelmatig goed contact had van Sylvia, besloot ik haar om advies te vragen.
Na een confronterende intake, waarin ik al mijn goede en slechte eetgewoonten moest omschrijven, kwam Sylvia met een heldere analyse én een professioneel to-the-point advies waar ik blijvend mee aan de slag kan.

0
webstation webdesign webdevelopmentwordpress webdevelopment