Shots Mania

We know you love discounts and so do we! Gedurende de hele maand Maart zetten we onze shots extra in de spotlight. Sluit NU met kortingscode #shotsmaniafree een shots abonnement af en je krijgt de eerste maand helemaal GRATIS! Ja je leest het goed, voor de eerste maand betaal je niets, nada, noppes!

Vind je een abonnement afsluiten net iets té, kies dan voor 20% korting op een eenmalig maandpakket van jouw favoriete shots! Gebruik hiervoor de kortingscode #shotsmania 

KORTINGSCODE #SHOTSMANIA 

Juizs gember

SHOTS ABONNEMENT: ALTIJD 20% KORTING + NU EERSTE MAAND GRATIS !

Sluit in de maand Maart een shots abonnement af en je krijgt de eerste maand helemaal gratis. Gebruik daarvoor de kortingscode #shotsmaniafree. Daarnaast krijg je bij een shots abonnement altijd 20% korting op de reguliere prijs!  Bij JUIZS sluit je een shots abonnement voor tenminste 4 maanden af, daarna kan je altijd vrijblijvend opzeggen. Van die 4 maanden krijg je dus de eerste maand helemaal van ons cadeau! Je ontvangt van ons iedere maand een pakket 3 doosjes shots, met elk 12 stuks; in totaal dus 36 stuks. Dit is ruim voldoende voor 1 shot per dag voor een hele maand. Wisselen per maand is geen probleem.

EENMALIG MAANDPAKKET SHOTS:
20% KORTING !

Vind je gelijk een JUIZS shots abonnement afsluiten net iets te snel, gebruik dan de kortingscode #shotsmania voor 20% korting op een shots maandpakket naar keuze. Let er wel op dat je de kortingscode inclusief hashtag invoert. We hebben 5 verschillende shots pakketten waaruit je kunt kiezen: Gembershots, Groene Gembershots, Kurkumashots, Cold Care Shots en onze Grand Selection shots met een selectie van shotjes. Je ontvangt van ons in een maand pakket 3 doosjes shots, met elk 12 stuks; in totaal dus 36 stuks. Dit is ruimschoots voldoende voor één shot per dag voor een hele maand.

SHOT GINGER

Powerboost van koudgeperste gember. Gember staart bekend als een natuurlijke vetverbrander. Van gember is bekend dat het erg goed is voor de maag en darmen. Ook zorgt het er voor dat de voedingsstoffen beter worden opgenomen, tot wel 200%.

Kurkuma shots

SHOT TURMERIC

Powerboost van koud geperste kurkuma. Kurkuma staart bekend als het geneesmiddel uit de natuur vooral vanwege haar krachtige, ontstekingsremmende werking. Daarom past het perfect in een detox sapkuur, maar is ook de ideale shot als je vaak ontstekingsklachten hebt. Door de zwarte peper in de shot wordt de heilzame werking van kurkuma geactiveerd. 

SHOT GREEN GINGER

Dit is onze allernieuwste shot: en volgens het ons het beste van twee werelden. Het combineert al het goede van onze gembershot met groene bladgroenten én spirulina. Spirulina is eigenlijk een superfood alg en bevat veel waardevolle mineralen.

SHOT SEASONAL

Onze Shot Seasonal zijn onze per seizoen wisselende shots. Op dit moment hebben we de Cold Care shot: een shot die ideaal is voor de maanden met de R in de maand om je weerstand te boosten. De shot bestaat onder andere uit koudgeperste sinaasappel, citroen, honing, appelazijn, gember, kurkuma, oregano, steranijs en zwarte peper.

Juizs gember

SHOT GRAND SELECTION

Kan je niet kiezen welke shots je wilt? Kies dan voor onze grand selection aan shots! Je ontvangt dan drie doosjes met elk 12 shots van de volgende selectie:

  • 4 x shot ginger
  • 4 x shot turmeric
  • 4 x pome granate 
  • 4 x shot seasonal (op dit moment shot cold care)
Juizs granaatappel

LET OP:

Al onze pakketten worden vers en gekoeld geleverd. Direct na het persen van de sapjes en shots  HPP-en we de sappen. Dat is de allernieuwste techniek om zonder conserveringsmiddelen of verhitting door middel van waterdruk voedingsmiddelen langer houdbaar te maken. Hierdoor kunnen we supervers uitleveren én toch de sapjes langer houdbaar maken. Duurt de maand echter nog langer dan de meegegeven houdbaarheidsdatum? Vries dan je sapjes en shots in. In de vriezer blijft bevroren sap maandenlang goed.

Juizs spinazie

WAAROM KOUDGEPERST

Net als onze sappen zijn onze shots koudgeperst. Dat betekent dat er geen hitte bij vrij komt en dat het maximum aantal vitaminen, mineralen en enzymen uit de grondstof behouden wordt.
Probeer eens sap uit een gember of een kurkuma wortel te persen, je zult merken dat dat moeilijk gaat. Dat betekent dat het concentraat van onze gembershots en kurkuma shots echt hoog is. Daardoor zijn ze ook erg pittig - een echte shot dus - Is het voor jou te pittig? Maak er dan thee van: leng een half shotje aan met gekookt water.
Previous
Next

GEMBERSHOTS & EEN PLATTERE BUIK

GEMBER & EEN PLATTERE BUIK

Denk je aan gember, dan denk je wellicht snel ook aan de Aziatische keuken of aan pittig eten. Want aan de smaak van gember zit iets pittigs. Deze pittige smaak komt door de bio-actieve stoffen gingerol en shogaol, twee van de belangrijkste bestanddelen van gember. Gingerol staat bekend als een krachtige anti-oxidant. 

Gember helpt bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel. Doordat het de opname van glucose in de spiercellen verbetert, helpt het met het normaliseren van de bloedsuikerspiegel. Hierdoor heb je minder insuline nodig en dat heeft vervolgens dus weer een gunstige invloed op de vetverbranding.

 

Hoe stabieler je bloedsuikerspiegel, hoe makkelijker jouw lichaam vet kan verbranden en hoe minder vet er wordt opgeslagen rondom je buik. Gember kan ook goed worden ingezet om het risico op de ontwikkeling van Diabetes type 2 terug te dringen. Maar gember kent nog veel meer gezondheidsvoordelen. Je leest er alles over in onderstaande blog!

Vind je onze gembershots te pittig?
Leng een half shotje aan met kokend water en je hebt een heerlijke gember thee, onze favoriet! 

BLOG

Juizs rode biet
[post_hero post__in="33546"]
[post_slider post__in="7394,3031,13566,15574,13564"]
Juizs venkel

FAQ SHOTS ABONNEMENTEN

Bijgaand een overzicht van de meest gestelde vragen over de shots maand abonnementen van JUIZS. Staat jouw vraag er niet bij, stel hem ons dan gerust! 

We geven hoge kortingen op onze abonnementen: op de maand abonnementen maar liefst 20% korting op de reguliere prijs. In ruil voor die hoge korting, vragen we ook wat commitment van jou.

Het maand abonnement neem je af voor tenminste vier keer: de eerste keer bij je aanmelding (deze krijg je nu gratis!) en daarna neem je het abonnement nog drie maanden af. Na vier keer het maand abonnement pakket  in ontvangst te hebben genomen, kan je het elk moment vrijblijvend opzeggen. Een mailtje naar [email protected] is voldoende.

De eerste keer (dus wanneer je abonnee wordt) betaal je via de website. Met invoeren van de kortingscode #shotsmania, krijg je 100% korting, dus betaal je helemaal niets! De volgende drie keer wordt het bedrag van jouw gekozen pakket afgeschreven van jouw rekening.

Nee, dat hoeft niet. Een aantal dagen wanneer het abonnementsgeld afgeschreven gaat worden, krijgen wij een melding. Wij nemen dan contact met jou op om de bezorging in te plannen op een moment dat het jou uitkomt!

Ja, dat is geen probleem! Alle maand abonnementen hebben dezelfde prijs, dus geef aan ons door welk pakket je deze keer wenst te ontvangen en we maken het in orde voor je. 

Ook dat is geen probleem! Geef het gewoon even door en wij schuiven het pakket een maandje op naar volgende maand.