Shots abonnement

Met ons shots abonnement bezorgen wij jou iedere maand 36 shots, ruim voldoende dus voor één gezonde shot van JUIZS per dag van de maand. Neem je het shots abonnement bij ons af, dan ontvang je maar liefst 20% korting op de reguliere prijs van onze shots maandpakketten. 

[product_slider post__in="16613, 16606, 16600,16594,16588" class="[email protected] [email protected]"]

VOORWAARDEN SHOTS ABONNEMENT

  • Je neemt het shots abonnement af voor tenminste vier maanden. Dit betekent dat je dus vier keer een shots maand pakket ontvangt naar keuze tegen maar liefst 20% korting op de reguliere prijs. Na vier keer het shots abonnement te hebben ontvangen, kan je je abonnement altijd opzeggen. Even mailen naar [email protected] is voldoende;
  • De eerste keer betaal je via de website; de overige drie keer betaal je via een automatisch incasso;
  • Voor de eerste keer bepaal je je bezorgdatum en bezorgvenster via de website. Vlak voordat het weer tijd is voor jouw volgende kwartaal pakket, ontvang je een mail van Audrey. In afstemming met jou, stemt Audrey met jou af wanneer en welk tijdstip je je volgende maandpakket wenst te ontvangen. Ben je dus net met vakantie, dan verschuiven we de leverdatum gewoon;
  • Wil je wisselen per maand van shots pakket, dus bijvoorbeeld de ene maand de gembershots en de volgende maand de kurkuma shots, dan kan dat gewoon! Alle prijzen van de shots abonnementen zijn hetzelfde. Geef gewoon aan ons door welke smaak je deze maand wenst te ontvangen.

 

Al onze pakketten worden vers geleverd. Direct na het persen van de shots HPP-en we de shots. Hierdoor kunnen we supervers uit leveren én toch de sapjes langer houdbaar maken. Bij onze maandpakketten adviseren wij twee doosjes na ontvangst in te vriezen. Dan kan je ze gedurende maand ontdooien. In de vriezer blijft bevroren sap maandenlang goed en zo heb je altijd je voorraadje verse shots bij de hand!

SHOT GINGER

Powerboost van koudgeperste gember. Gember staart bekend als een natuurlijke vetverbrander. Van gember is bekend dat het erg goed is voor de maag en darmen. Ook zorgt het er voor dat de voedingsstoffen beter worden opgenomen, tot wel 200%.

Kurkuma shots

SHOT TURMERIC

Powerboost van koud geperste kurkuma. Kurkuma staart bekend als het geneesmiddel uit de natuur vooral vanwege haar krachtige, ontstekingsremmende werking. Daarom past het perfect in een detox sapkuur, maar is ook de ideale shot als je vaak ontstekingsklachten hebt. Door de zwarte peper in de shot wordt de heilzame werking van kurkuma geactiveerd. 

SHOT GREEN GINGER

Dit is onze allernieuwste shot: en volgens het ons het beste van twee werelden. Het combineert al het goede van onze gembershot met groene bladgroenten én spirulina. Spirulina is eigenlijk een superfood alg en bevat veel waardevolle mineralen.

SHOT SEASONAL

Onze Shot Seasonal zijn onze per seizoen wisselende shots. Op dit moment hebben we de Cold Care shot: een shot die ideaal is voor de maanden met de R in de maand om je weerstand te boosten. De shot bestaat onder andere uit koudgeperste sinaasappel, citroen, honing, appelazijn, gember, kurkuma, oregano, steranijs en zwarte peper.

Juizs gember

SHOT GRAND SELECTION

Kan je niet kiezen welke shots je wilt? Kies dan voor onze grand selection aan shots! Je ontvangt dan drie doosjes met elk 12 shots van de volgende selectie:

  • 4 x shot ginger
  • 4 x shot turmeric
  • 4 x pome granate 
  • 4 x shot seasonal (op dit moment shot cold care)
Juizs granaatappel

BLOG

Juizs rode biet
[post_hero post__in="15594"]
[post_slider post__in="7394,3031,13566,15574,13564"]
Juizs venkel

FAQ SHOTS ABONNEMENT

Bijgaand een overzicht van de meest gestelde vragen over de shots abonnementen van JUIZS. Staat jouw vraag er niet bij, stel hem ons dan gerust! 

We geven hoge kortingen op onze abonnementen: op de maand abonnementen 20% korting. In ruil voor die hoge korting, vragen we ook wat commitment van jou.

Het shots abonnement neem je af voor tenminste vier keer: de eerste keer bij je aanmelding en daarna neem je het abonnement nog drie maanden af. Na vier keer het maand abonnement pakket  in ontvangst te hebben genomen, kan je het elk moment vrijblijvend opzeggen. Een mailtje naar [email protected] is voldoende.

De eerste keer (dus wanneer je abonnee wordt) betaal je via de website. De volgende drie keer wordt het bedrag van jouw gekozen pakket afgeschreven van jouw rekening.

Nee, dat hoeft niet. Een aantal dagen wanneer het abonnementsgeld afgeschreven gaat worden, krijgen wij een melding. Wij nemen dan contact met jou op om de bezorging in te plannen op een moment dat het jou uitkomt!

Ja, dat is geen probleem! Alle maand abonnementen hebben dezelfde prijs, dus geef aan ons door welk pakket je deze keer wenst te ontvangen en we maken het in orde voor je.

Ook dat is geen probleem! Geef het gewoon even door en wij schuiven het pakket een maandje op naar volgende maand.