Zelf bezorgdatum kiezen
De meeste variatie in smoothies en sappen
Milieu verantwoordelijke fles
100% Troeploos

Sappenkuur volgen na de feestdagen: 5 x voordelen!

 In Blog

Het is voor velen de moeilijkste maand wat betreft het binnenkrijgen van de juiste voedingsstoffen: december. Een pepernootje hier, dan vind je weer een chocolade letter op je bureau, een kerst diner daar, een borreltje van de zaak. En zo gaat het de hele maand door. Natuurlijk onwijs gezellig, maar dit kan ook veel frustratie opleveren. Gelukkig zijn er een aantal manieren om je lichaam weer ‘op te schonen’ na een periode van een wat minder voedzaam eetpatroon. Eén daarvan is het volgen van een sappenkuur. JUIZ-S deelt vandaag 5 voordelen van het volgen van een sappenkuur na de feestdagen.

Manier om je goede voornemens te kickstarten

Heb jij goede voornemens voor 2018, en zo ja, wat zijn deze goede voornemens? De meeste mensen kiezen ervoor om weer wat beter voor zichzelf te zorgen, zoals meer sporten, een paar kilo afvallen of het elimineren van slechte eetgewoontes. Het volgen van een sapkuur kan een goede manier zijn om jouw goede voornemens te kickstarten in 2018!

Weg met die gifstoffen en opgeslagen afval

Er blijven vrij veel gifstoffen en/of opgeslagen afval achter in je lichaam. De enige manier om deze te verwijderen is door een sappenkuur te volgen. Dit hoeft niet te betekenen dat je een week lang moet leven op alleen maar sapjes. Er zijn bijvoorbeeld ook 3 daagse sapkuren en zelfs sapkuren waarbij je een veganistische avondmaal mag nuttigen. Voor meer informatie over de verschillende soorten sappenkuren vind je hier.

Je hoeft niet te koken

Je hebt met de feestdagen waarschijnlijk al meer dan genoeg in de keuken gestaan. Tijdens een sapkuur krijg je al je sapjes en eventuele veganistische maaltijden bij je thuis bezorgd. Het enige wat jij hoeft te doen is op de aangegeven tijdstippen je sapjes drinken of je maaltijd eten. Je hoeft dus een aantal dagen niet na te denken over wat je gaat eten, geen boodschappen te doen en niet te koken. Heerlijk toch?

Je huid en haar ziet er frisser en levendiger uit

Het effect van een sapkuur kun je niet alleen aan de binnenkant gaan merken, maar kan ook zichtbaar worden aan de buitenkant. Door een detox te doen kan het maar zo zijn dat je haar er frisser en levendiger uit ziet. En met een goede hair-do willen we allemaal wel het nieuwe jaar in gaan, toch?

Je krijgt je dagelijkse hoeveelheid aan groenten binnen

In één JUIZ~S sapje zit maar liefst 2 kilo groenten. Tijdens een sapkuur krijg je dus vele kilo’s cold pressed veggies binnen. Je lichaam krijgt tijdens de sapkuur een enorme hoeveelheid vitaminen, mineralen en enzymen binnen. En dan is nog eens een goede kickstart van het jaar!

Recente blogs

Laat een reactie achter

0
webstation webdesign webdevelopmentwordpress webdevelopmentmungbonen soepgezonde gewoontes