Zelf bezorgdatum kiezen
De meeste variatie in smoothies en sappen
Milieu verantwoordelijke fles
100% Troeploos

Sander

 In Detox Sapkuur Ervaringen

Dag 1:

Gelukkig al twee dagen netjes de koffie, alcohol en tabak laten staan. Dat scheelt denk ik. Vanmorgen eerst een glas water en daar m’n dagelijkse kilometer gezwommen. En toen m’n eerste flesje. Pas na een uur daarna begint het hongergevoel te komen en kreeg ik lichte hoofdpijn. Om half één trek in tweede flesje, die smaakt lekker. Omdat je niet mag eten, denk je er misschien vaker aan, het is goed om alle eten buiten gezichtsbereik te houden. Om 15.00 uur snak ik naar m’n derde flesje.

Het vierde flesje om 18.00 uur is het avondeten. Ik ben moe en heb vanaf 17.00 uur beetje gehangen en de avond verder rustig gedaan. Ik merk dat ik eerder vermoeid ben. Het laatste flesje om 21.00 uur is een cadeautje.

Dag 2:

Sinds lange tijd een hele nacht doorgeslapen. Opgestaan zonder hongergevoel. Raar. Voel me fit. Voel me ook lichter. Er is ruim een kilo af. Ik kom erachter hoe veel momenten er zijn dat je in de verleiding wordt gebracht om te eten. Ik ben ook verbaasd hoe snel ik de koffie en de suikers vergeet. Slaap weer in één keer door.

Dag 3:

Met honger opstaan, toch zwaarder dan ik dacht. Weer een aantal feestjes met drank en lekkernijen. Moet me verbijten. Weer afgevallen, totaal 2,5 kg. Toch merk je dat je iets mist. Een ‘bite’. Voel me wat slapper maar heb ook weer zin om te sporten (boksen). Heb ik lang niet gehad. Verheug me enorm op het ontbijt. Ik volg de opbouw na de drie dagen niet. Ga gewoon weer ontbijten.

Conclusie

Ik wil dit minstens vier keer per jaar doen. Voel gewoon dat het heel goed is voor het lijf en de geest. Geeft zelfvertrouwen en geloof in je gezondheid.

Sander, Leiden, 2015

Recente blogs

Laat een reactie achter

0
webstation webdesign webdevelopmentwordpress webdevelopment