Zelf bezorgdatum kiezen
De meeste variatie in smoothies en sappen
Milieu verantwoordelijke fles
100% Troeploos

Review Runninglau (Laura Brijde): JUIZ~S Slowjuice pakker

 In Blog

Als je slow-juiced, dan ben je hip. Zo simpel is het. De hype van tegenwoordig daar kun je niet om heen: heel Nederland zit massaal aan de sapjes, kuurtjes en geperste groentedrankjes en dat is niet zo gek ook. Slow-juicing is namelijk enorm gezond! Afgelopen week reviewde ik een box vol sapjes van JUIZ~S & regelde ik een fijne korting voor JOU!

Wat is juicing precies? Wat is JUIZ~S ? Hoe denk ik over Detoxen? En welk sapje is het lekkerst? Dat én meer, inclusief een fixe korting, in het artikel van vandaag. Ben jij al bekend met het juice-fenomeen?

WAT IS JUICING?

Zoals het woord al zegt komt ‘Juicing’ van het Engelse woord ‘Juice’ dat staat voor ‘sapje’. Maar ho! Een gewoon sapje is het niet. Het verschil tussen een slow juice sapje & jouw dagelijkse glaasje geperste sinaasappelsap is namelijk de manier waarop het gemaakt wordt.

‘Een slowjuicer past kneuzende, malende en persende handelingen toe op de groente en het fruit, waardoor enzymen en voedingsstoffen beter behouden blijven. Het is vergelijkbaar met het koud persen van olijfolie of het kauwen door een gebit. Het resultaat is ‘levend sap’: vruchtensap dat bol staat van essentiële voedingsstoffen en levende enzymen. ’ aldus Slowjuice.nl. Dat klinkt interessant!

WAT IS JUIZ~S?

De sapjes die ik vandaag uitprobeer zijn van JUIZ~S, een bedrijf dat zich niet alleen richt op gezondheid, maar ook op eerlijkheid. Bij JUIZ~S willen ze je helpen om nét een beetje gezonder, groener en sprankelender te worden. De sappen van JUIZ~S kunnen gebruikt worden binnen een detox sapkuur, of als losse sap voor bij een gezond(ere) eetpatroon. In feite maken ze het ons zo makkelijk mogelijk. Wel de vitaminen, niet de afwas!

DETOXINGLAU

Toen ik in eerste instantie benaderd werd door JUIZ~S stond ik erg sceptisch tegenover het concept en wees ik het in eerste instantie zelfs af. Sapjes? Betekent dat dat ik aan de detox moet? Ho maar! Detoxen en ik gaan namelijk niet samen, schreeuwde ik bijna van de daken. Ik, altijd hongerig, altijd aan het vliegen en rennen. Mijn motortje heeft wat nodig om draaiende te blijven! Mezelf een beetje reinigen, dat kan ik onder de douche ook wel. Toch?

#365DAYS JUICES

Gelukkig kreeg ik een geweldig begripvol antwoord van het team van JUIZ~S. Al mijn hectische gedoe was voor niets geweest: een detox wilden ze me namelijk helemaal niet aansmeren! Hoewel het één van de mogelijkheden is die ze bieden, zijn er ook andere opties aanwezig die minder ‘heftig’ zijn. En zodoende werd ik voorgesteld aan de zogenaamde #365day sapjes. Deze sapjes, variërend van spinazie tot wortelbasis, zijn een toevoeging op je dagelijkse voeding.

BEHOUD VAN VOEDINGSSTOFFEN

Doordat de sapjes koud geperst worden bevatten ze veel meer vitamines, mineralen en enzymen dan traditioneel sap dat is geperst met een sapcentrifuge. Ze worden niet verhit, gepasteuriseerd, vermalen of gecentrifugeerd. Gevolg? Er ontstaat geen verhitting of oxidatie van de sappen en alle voedingsstoffen blijven behouden! In het kort zijn het dus flesjes vól geluk en gezondheid. En daar houd ik van!

LANG VERS

Bij mijn bestelling kon ik kiezen welke dag ik het pakketje wilde laten bezorgen: woensdagavond of zaterdagmiddag. Na mijn keuze te hebben doorgegeven kreeg ik keurig en op tijd het pakketje vol sapjes afgeleverd aan de deur. Wat helemaal top was, is dat elk sapje diepgevroren geleverd werd waardoor je ze zo direct in de freezer kunt stoppen! Voordat je met de sapjes of de kuur begint haal je de sappen 24 uur van te voren uit de freezer, waarna ze 2 tot 3 dagen na het ontdooien nog te bewaren zijn in de koelkast. Zo bederft er niets en heb je altijd een super vers sapje!

DE SMAAK-TEST

In de volgende video (zie hieronder) ging ik de test aan: voor de camera probeer ik alle 6 flesjes die ik heb besteld en laat ik weten welke ik het lekkerst (en het viest!) vind. Welke lijkt jou het lekkerst?

KORTINGSCODE SPECIAAL VOOR JOU! #RUNNINGLAU

Ook wat dagelijkse extra vitaminen nodig? Dat kan! Met de kortingscode ‘Runninglau’ ontvang je 10% korting op alle Medium, Large en Extra Large Juizsboxen. Hier kun je de code toepassen. (tot 30-10)

Heb jij een juicer thuis? Of drink je wel eens deze sapjes?

Liefs,

Lau

Recente blogs

Laat een reactie achter

0
webstation webdesign webdevelopmentwordpress webdevelopmentsapkuursapkuur