Dit weekend is het alweer Pasen! En deze keer lijkt het er op dat de weergoden ons goed gezind zijn en we beloond worden met een heerlijk lentezonnetje. Lekker naar buiten dus, na een feestelijk Paasontbijt. Wil je een keer iets anders op tafel zetten dan het standaard gekookte eitje met Pasen? Dan hebben we een heerlijk recept voor je! Het ziet er niet alleen uit als een feestje; het smaakt ook als een feestje!
Toch teveel chocolade paaseitjes gegeten rondom Pasen? Overweeg dan eens een JUIZS Till dinner sapkuur, het is onze milde sapkuur. Met de JUIZS Till Dinner mag je toch nog 1 vegetarische maaltijd per dag. Ideaal om te combineren met het avondeten van het gezin.
Bananen Havermout pancakes
Wat heb je nodig?:
- 50 gram havermout
- 2 eieren
- 2 bananen
- snufje kaneel
- 60 ml havermelk
- 1 theelepel bakingsoda
Toppings:
- kokosyoghurt
- 1/2 mango
- kokosolie om in te bakken
Hoe maak je het?:
- Voeg alle ingrediënten van het pannenkoekenbeslag samen in een blender.
- Blend het mengsel tot een mooi egaal beslag.
- Doe wat kokosolie in een koekenpan.
- Maak je koekenpan warm. Doe per pancake een opscheplepel beslag in de pan.
- Bak de pancake aan beide kanten in 3 à 4 minuten gaar.
- Besmeer iedere pancake met de kokosyoghurt, maak er een leuke stapel en top af met de verse mango!