Zelf bezorgdatum kiezen
De meeste variatie in smoothies en sappen
Milieu verantwoordelijke fles
100% Troeploos

Nica Gimenez: een plattere buik in 3 dagen

 In Blog, JUIZ~S in de media

Hee lieve lezers,

Mensen die mij kennen weten dat ik een echte sport goeroe ben. Ik probeer 4 keer per week te sporten en ik let goed op mijn voeding. Ja het klinkt misschien raar, maar plussize modellen moeten ook in shape zijn!

Ik kreeg vorige week een heel leuk pakketje van Juiz~S. Ik ontving een 3 daagse detox kuur en ging ik hiermee aan de slag.

Wat is een detox kuur??Je hebt vast wel eens wat gehoord over detoxen. Detoxen bestaat al duizenden jaren en betekend: het reinigen van je lichaam. Heel het jaar verzameld je lichaam allerlei gifstoffen door wat je eet, inademt en bijvoorbeeld opsmeert (make-up en creme etc.) Je lichaam kan deze stoffen niet allemaal afvoeren en zo worden ze opgeslagen in je cellen, weefsel en darmen. Met de detoxkuur van Juiz~s drink je groente sapjes. Doordat je groentesapjes drinkt heeft je lichaam de tijd om de afvalstoffen te verwijderen.

 

Juiz~S detox kuur

De sapjes van Juiz~S zijn 100% troeploos en cold pressed. Doordat deze sapjes meteen na het persen naar een temperatuur van -21 graden wordt gebracht, blijven er veel mineralen, vitamines en enzymen over. Ik kreeg een pakket opgestuurd met daarin 21 sapjes. Het is de bedoeling dat ik 3 dagen lang, 7 sapjes op een dag neem. Ik was heel benieuwd en begon 2 dagen later met de kuur. Per dag drink je 4 Liquid Salads, 2 veggie soups, nutmilk en een detox water.

Dag 1

?Juiz~s adviseert om je lichaam eerst te laten wennen aan het niet eten. Reserveer 2 dagen voor je afbouw voor je de detox kuur begint. Ik at al erg gezond en hoefde niet af te bouwen. Ik begon met me eerste detox dag. Ik begon de dag met een lauw warm glas met citroensap/citroenstukjes. Om 9 uur mocht ik dan echt mijn eerste sapje drinken dit was de Liquid Salad Spinach. Bij de detox kuur van Juiz~S mag je om de 2 uur een sapje drinken waardoor je geen honger hebt. Ik voelde me erg goed gedurende de dag. Ik had geen gevoel van honger en had genoeg energie. Ik had zelfs genoeg energie om in de avond te gaan sporten!

 

Dag 2?

Ik begon me dag weer met een glas lauw water. En oh.. wat had ik een honger.. ik had echt trek in mijn lekkere ontbijt.. Maar dat zat er helaas niet in. Ik dronk om 9 uur weer mijn eerste sapje. Ook deze dag verliep soepeltjes maar ik voelde mezelf wel wat slap. Ik was een beetje duizelig en ik verlangde naar eten. Ik had niet echt honger hoor maar meer echt zin om iets te eten. Ook had ik het echt koud. Maar Juiz~s had me hier al van op de hoogte gesteld. Ik zette door en ging weer sporten in de avond

Dag 3

Ik had een hele slechte nachtrust gehad omdat ik ziek was geworden (wow me lichaam is dus echt vervuild). Ik voelde me misselijk en beroerd. Ik moest mezelf echt overhalen om nog voor de laatste dag de sapjes te gaan drinken. Ik zette door en de dag verliep zoals de dagen hiervoor. Ik had erg koude handen en voeten, ook had ik hoofdpijn en had ik nergens zin in.

Na dag 3 ben ik gaan opbouwen en oh.. wat was ik blij! Mijn ontbijt heeft nog nooit zo lekker gesmaakt als het eerste ontbijt na de detox kuur. Ik raad het iedereen aan! Elk lichaam heeft op ze tijd een reset nodig. Hieronder zie je een foto hoe mijn buik is veranderd in 3 dagen tijd.

 

 

Voordelen detox kuur

Mijn buik is nog nooit zo plat geweest! Ik ben zelfs 3 kilo kwijt geraakt!
de sapjes van Juiz~s zijn erg makkelijk te drinken. Alles is al voorgeperst (dit scheelt veel tijd). Ook worden ze gratis thuis geleverd.
Ik voel me weer gezond en fris
Ik ben voor me gevoel erg veel afvalstoffen kwijt geraakt
Ik heb nu geen zin meer om slecht voedsel te gaan eten! Ik heb nu helemaal weer zin om mijn gezonde levensstijl op te pakken
Ik waardeer mijn voedsel nu een stuk meer
Nadelen detox kuur

Ik vond jammer genoeg niet alle sapjes even lekker..
Het is best zwaar, je moet echt doorzettingsvermogen hebben om het vol te houden
Me tas was de afgelopen dagen erg zwaar door al die bevroren sapjes die ik mee moest nemen

Heb jij ervaring met een detox kuur? Laat een berichtje achter met jou ervaring.

Ben je benieuwd wat een detox kuur bij jou voor resultaat geeft? Kijk dan nu op www.juizs.nl. En bestel jou kuur vandaag nog!

Recente blogs

Laat een reactie achter

0
webstation webdesign webdevelopmentwordpress webdevelopmentsapkuur