Kurkuma Shots

Onze kurkuma shot is een hoog geconcentreerde shot van koud geperste kurkuma. Kurkuma staat bekend als het geneesmiddel uit de natuur vooral vanwege haar krachtige, ontstekingsremmende werking. Daarom past het perfect in een detox sapkuur, maar is ook de ideale shot als je vaak ontstekingsklachten hebt.

KURKUMA SHOTS IN 360°

Benieuwd naar onze kurkuma shots? Ontdek dit pakket in 360°.

BEKIJK EN DRAAI°!

arrow-juizs-360

BEKIJK EN DRAAI°!

arrow-juizs-360

KURKUMA SHOTS

Powerboost van koudgeperste kurkuma. Kurkuma, ook wel geelwortel genoemd, is de wortel van een plant. Zoals de naam al aangeeft heeft het een gele kleur. Kurkuma is lid van de gemberfamilie. Het wordt al duizenden jaren toegepast binnen de Ayurvedische en Chinese geneeskunde. Je ontvangt van ons in een maand pakket 3 doosjes shots, met elk 12 stuks; in totaal dus 36 stuks. Dit is ruim voldoende voor 1 kurkuma shot per dag voor een hele maand.

DE COMBINATIE KURKUMA & ZWARTE PEPER

Één van de grootste voordelen van kurkuma is dat het ontstekingsremmend is. Ook klachten van ziektebeelden die door ontstekingen veroorzaakt worden, kunnen door het regelmatig nemen van kurkuma minder worden.

Zo ook bij onze eigen JUIZS klant Thea. Door het dagelijks nemen van een kurkuma shot heeft ze veel minder last van haar reumatische klachten. De waarden van ontstekingen in haar bloed waren zelfs van 12 naar 4 gezakt!

In onze kurkuma shot zit ook zwarte peper. Dit is bewust, want helaas is de opneembaarheid van kurkuma zelf niet zo sterk. Door zwarte peper toe te voegen worden de ontstekingsremmende stoffen in kurkuma beter geactiveerd. 

Vind je onze kurkuma shots te pittig?
Leng een half shotje aan met kokend water en je hebt een pittige, hartige thee. Je kan ook een hartige golden milk van onze kurkuma shot maken. Meng een half shotje met een kop amandelmelk en verwarm deze in een pannetje. 

KURKUMA BLOG

Juizs rode biet
shots

De gezondheidsvoordelen van Kurkuma

Kurkuma, turmeric of geelwortel, je hebt er vast weleens iets over gehoord. Het is het belangrijkste ingrediënt van onze kurkuma shots. Het schijnt een wondermiddel te zijn dat overal goed voor is. Het helpt bij reuma. Het is goed voor de lever. Het kan je cholesterol verlagen. En het zou zelfs een werende werking op kanker […]