JUIZS Webinar: supplementen

Zet 12 april 20:00 in je agenda: Webinar JUIZS over voeding supplementen

Supplementen vervangen niet, maar dragen wel bij aan een gezonde voeding. Maar wat moet je nemen? En wanneer? Sylvia en Bianca van JUIZS, beide orthomoleculair voedingsadviseur, vertellen jou daar alles over in de GRATIS webinar op 12 April om 20:00. Ben jij er ook bij? Schrijf je dan nu in! Er zijn maar 50 plekken beschikbaar. 

Wat kan je verwachten?:

Voeding supplementen zijn een lastig onderwerp. Waarom? Omdat het heel persoonlijk is. Wat voor de één goed werkt, werkt voor de ander minder goed. Daarnaast is er zoveel keus! Tijdens de webinar behandelen we de volgende onderwerpen:

 • Waar moet je op letten bij het kopen van voeding supplementen?
 • Welke voeding supplementen kan je beter ‘s ochtends nemen en welke beter ‘s avonds?
 • Advies supplementen voor het lente seizoen.

gratis persoonlijk suppletie advies afspraak

Iedereen die meedoet aan de webinar, kan daarna een gratis persoonlijk suppletie advies afspraak maken met Bianca en Sylvia om samen met jou te kijken welke voeding supplementen het beste bij jou zullen passen!

Ben jij er bij? Geef je dan nu op!

Juizs venkel

WAAROM EEN DETOX

Review Sanne
Super tevreden over de detox kuur van JUIZS. D.m.v. de nieuwe persoonlijke begeleiding middels video calls, WhatsApp en de mail staan Sylvia en Audrey direct voor je klaar. Ze weten waar ze over praten en hebben mij prima door de vijfdaagse kuur geholpen!
Review Heidi
De sapjes zijn lekker, de detox doet wat het zegt dat het zal doen. Na 2 weken kuren (incl. op en afbouw) ben ik 6 kg kwijt, voelt mijn lichaam meer in balans. Ik ben een tevreden klant. Dank je wel voor de fijne ervaring. Ik kom graag terug.
Review Chantal
Ik heb nu 2x de 5 daagse detox gedaan en voelde mij na beide keren echt zoveel beter. Je merkt gewoon dat je je lijf een reset geeft die dagen. Ook gebruik ik dagelijks de gembershots. Je hebt maar één lijf, wees er lief voor!
Review Eva
Goede en lekkere sappen. Prettige persoonlijke service en coaching. Detox op deze manier is effectief en goed vol te houden!
Previous
Next

GERELATEERDE BERICHTEN

 • JUIZS Webinar

  5 mythes over voeding supplementen

  Heel eerlijk, het juiste advies in voeding supplementen is best ingewikkeld. Dat komt deels omdat het voor iedereen anders is; er zoveel verschillende soorten zijn (zo zijn er al 10! verschillende soorten magnesium met net allemaal een andere functie en werking) en er ook een hoop onwaarheden over voeding supplementen in de wereld zijn. Dit […]

 • JUIZS Webinar

  Dank je wel voor het doorgeven van je voorkeur!

  We zullen je voorkeur verwerken en hopen je de volgende keer te zien bij één van onze webinars of andere evenementen.  WAAROM EEN DETOX Review SanneSuper tevreden over de detox kuur van JUIZS. D.m.v. de nieuwe persoonlijke begeleiding middels video calls, WhatsApp en de mail staan Sylvia en Audrey direct voor je klaar. Ze weten […]