Zelf bezorgdatum kiezen
De meeste variatie in smoothies en sappen
Milieu verantwoordelijke fles
100% Troeploos

“In no time een plattere buik” ~ Glamour doet JUIZ~S detox sapkuur

 In Blog, JUIZ~S in de media

De redactie van Glamour doet een JUIZ~S sapkuur. Lees het verslag hieronder of kijk op Glamour.nl.

 

Nooit eerder heb ik überhaupt aan een detox sapkuur gedacht, laat staan dit uitgeprobeerd. Met een spontane vakantie voor de deur, het kwijt willen van mijn laatste studentenkilo’s en de mega healthy-flow die op de redactie heerst, was mijn moment daar. Samen metAnke en Marcelle zou ik drie dagen detoxen met JUIZ-S om fit en healthy de zomer in te gaan.

Sylvia van JUIZ-S vertelde me over een bepaalde detoxvariant genaamd JUIZ-S Till Dinner. Hierbij mag je – in tegenstelling tot een hoop andere sapkuren – ’s avonds wel een avondmaal eten. Daarvoor ontvang je een receptenboekje met recepten. Erg handig voor de niet zo ervaren keukenprinsessen onder ons, waarvoor quinoa nog te hoog gegrepen is (moi!). Dit alles klonk voor mij als dé ideale manier om te starten met een detoxkuur.

Vol goede moed begonnen wij aan deze drie dolle dagen. Het schema werd strak gevolgd – behalve Marcelle, die op dag één vergat haar cold pressed sappen uit de vriezer te halen – en in plaats van met onze iPhones in de hand liepen we nu standaard met onze liquidsalades over de redactie.

Het vooruitzicht dat je ’s avonds iets mag eten en daadwerkelijk mag kauwen (ja.. for real ik wist ook niet dat ik dit kon missen) werkt motiverend. De maaltijden werden gezien als een beloning en vol passie vertelden we elkaar de volgende dag hoe we – tot in het extreme – van onze hapjes hadden genoten.

Mijn top-3 favorieten recepten uit het JUIZ-S receptenboekje zijn:
1. Zoete aardappel uit de oven
2. Pompoensoep met gember
3. Groente curry

Over-all ging het me goed af, smaakten de sappen goed en heb ik de detox positief ervaren. De eerste dag had ik wat hoofdpijn, maar Sylvia legde me uit dat dit juist een goed teken is, omdat de afvalstoffen dan vrij komen. Een fijne bijkomstigheid is om een keer niet over eten te hoeven nadenken, wetende dat je sowieso gezond bezig bent. Mijn resultaat? Een plattere buik (finally!) en me fit en gezond voelen.

Heb je ook interesse in een detox sapkuur? Kijk hier voor de speciale Glamour Health Challenge kortingsactie.

Recente blogs

Laat een reactie achter

0
webstation webdesign webdevelopmentwordpress webdevelopmentsapkuursapkuur