Zelf bezorgdatum kiezen
De meeste variatie in smoothies en sappen
Milieu verantwoordelijke fles
100% Troeploos

Good Bye 2016, Hello 2017

 In Blog, Detox Diaries, High heels in de Sapfabriek

31 December, de laatste dag van het jaar alweer. Voor mij persoonlijk zijn de laatste dagen van het jaar altijd een periode om even terug te kijken naar het afgelopen jaar. Even stil te staan bij de dingen die voor mij belangrijk zijn. De mensen die er voor mij toe doen en mijn waardering voor hen (al is het mijmerend voor mijzelf in stilte) voor mij uit te spreken. En dat doe ik niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook zakelijk. Want JUIZ~S heeft het afgelopen jaar weer heel veel trouwe fans er bij gekregen! De waardering die we van onze klanten terugkrijgen, is voor ons de drijfveer om zeven dagen per week van ’s ochtends 07:00 tot ’s avonds een uur of 23:00-23:30 als het licht uitgaat bezig te zijn om JUIZ~S nog beter te maken.

2016 was een belangrijk jaar voor JUIZ~S. Het was namelijk het eerste volle jaar dat we als JUIZ~S op de markt zijn en we zijn in 2016 enorm hard gegroeid. We hebben ons sappen assortiment uitgebreid waardoor je nu als je een detox sapkuur bij ons doet om de dag andere sapjes drinkt. En ook al onze sapjes zijn nu na ontdooien 3 weken lang houdbaar in de koelkast. Dat is vooral voor onze zakelijke klanten fijn. Steeds meer kantoren, sportscholen en horeca benaderen ons met de vraag of ze onze sapjes kunnen verkopen. JUIZ~S is zelfs nu bij een supermarkt te koop. Ook hebben we veel detox workshops georganiseerd: bij kantoren gedurende hun health week, sportscholen en zelfs op Healthyfest. Lieke van Lexmond wilde er alles van weten en interviewde onze Tanisha. We hebben met groot succes de allereerste JUIZ~S Detox reis in samenwerking met Healthclub Intension georganiseerd op het heerlijke eiland Ibiza, we leveren nu 2x in de week in België en dagelijks in Nederland, en last but not least hebben we met behulp van TV-Kok Mathijs Vrieze het allereerste kindersapje met maar liefst 70% groente op de markt gebracht: JUIZ~SY. Want dat kinderen op jonge leeftijd al verslaafd zijn aan suiker en steeds maar dikker worden, vinden we bij JUIZ~S toch een zorgelijk iets. We hopen dat we met JUIZ~SY toch een stap in de gezondere richting kunnen maken.

 

Verder is er in 2016 ook een belangrijke erkenning gekomen dat detoxen of vasten een positieve werking op het menselijk lichaam heeft: de Japanse onderzoeker Yoshinori Oshumi heeft de Nobelprijs ontvangen voor de ontrafeling van autofagie. Autofagie is dat je lichaam kapotte, zieke cellen gaat afbreken tot aminozuren (de bouwsteentjes waaruit cellen worden opgebouwd) om daar weer gezonde nieuwe cellen van te maken. Dit gebeurt al bij 3 dagen detoxen. De resultaten voor je lichaam zijn alles op het gebied van anti-aging (oa.betere huid, opruimen van inflammaties) maar er wordt nu zelfs onderzocht hoe dit een positief effect kan hebben op ernstige ziektes op cel niveau als kanker.

 

 

 

Ook voor 2017 staan er voor JUIZ~S leuke dingen op de agenda: we zijn druk bezig met de laatste hand voor de lancering van nieuwe smaken, de data voor de nieuwe detox reis naar Ibiza worden binnenkort bekend gemaakt en er komen hele leuke samenwerkingen aan: hierover als het zo ver is snel meer. Een aantal dingen zullen echter niet veranderen: Al onze sapjes blijven uit minimaal 70% koudgeperste groente bestaan en slechts maximaal 30% fruit. En verder zijn ze 100% troeploos dus geen suiker, e-nummers, conserveringsmiddelen en blijven al de ingrediënten koudgeperst dus doen we niet aan toevoegingen als whey poeder of kokosmelk (want die kan je nooit koud persen). We blijven transparant: je kan precies op het etiket zien wat er in het sapje zit (als een van de weinigen) en bij elk sapje blijft het eerste ingrediënt een groente soort: het eerste ingrediënt geeft namelijk aan welk ingrediënt er het meeste inzit. We blijven dus een groente sap met een klein beetje fruit (lees relatief weinig fruitsuiker) in plaats van een vruchtensap met een klein beetje groente, wat velen wel doen puur omdat dat nu eenmaal veel goedkoper is om te maken. En voor ons net zo belangrijk: we vinden JOU belangrijk. we hebben misschien niet de promotiemiddelen van een grote multinational maar we zijn er wel voor jou: je kan ons altijd mailen of via Facebook of Instagram benaderen en je krijgt altijd zo snel mogelijk een antwoord. Ik ben zelf voedingsadviseur en geef groepslessen bij sportscholen dus probeer je zo goed mogelijk te helpen bij elke voedsel gerelateerde of training gerelateerde vraag. dus mail, app of facebook gerust. Een detox doen is best pittig en we zijn er om je te helpen en zo goed mogelijke ervaring te geven.

 

Afgelopen dagen hebben al honderden van onze trouwe klanten een nieuw pakket besteld om 2017 gezond te beginnen. Ik wil dus iedereen die dit gedaan heeft alvast heel veel succes wensen! Vergeet je niet een dag van te voren in te schrijven voor de online coaching (want de tips zijn echt heel handig) en schroom niet contact met ons op te nemen als je toch nog vragen hebt. Heb je nog niet besteld, maar wil je het toch proberen? We hebben onze kerstactie verlengd en je kan nu t/m 6 januari 20% korting krijgen met kortingscode #xmas.

Ik wens je vanavond een hele fijne jaarwisseling toe met vrienden, familie en dierbaren en op naar een happy & healthy 2017!

Liefs Sylvia

Recente blogs

Laat een reactie achter

0
webstation webdesign webdevelopmentwordpress webdevelopment