Gember Shots

Alles wat je moet weten over onze gembershots!

GEMBER SHOTS

Onze powerboost van koudgeperste gember. Gember staat bekend als een natuurlijke vetverbrander. Van gember is bekend dat het erg goed is voor de maag en darmen. Ook zorgt het er voor dat de voedingsstoffen beter worden opgenomen, tot wel 200%. 

Wij bieden de gember shots aan als maandpakket. Je ontvangt van ons in een maandpakket 3 doosjes , met elk 12 stuks; in totaal dus 36 shots. Dit is ruim voldoende voor 1 gember shot per dag voor een hele maand.

Wil je iedere maand een maandpakket gembershots ontvangen? Kies dan voor de abonnement versie. Je ontvangt dan standaard altijd 20% korting op jouw maandpakket gember shots. Wil je meer weten over hoe onze abonnementen werken? Je leest het hier!

Wat zeggen onze klanten over de juizs gember shots?

PITTIGE GEMBER & EEN PLATTERE BUIK

Denk je aan gember, dan denk je wellicht snel ook aan de Aziatische keuken of aan pittig eten. Want aan de smaak van gember zit iets pittigs. Deze pittige smaak komt door de bio-actieve stoffen gingerol en shogaol, twee van de belangrijkste bestanddelen van gember. Gingerol staat bekend als een krachtige anti-oxidant. 

Gember helpt bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel. Doordat het de opname van glucose in de spiercellen verbetert, helpt het met het normaliseren van de bloedsuikerspiegel. Hierdoor heb je minder insuline nodig en dat heeft vervolgens dus weer een gunstige invloed op de vetverbranding.

 

Hoe stabieler je bloedsuikerspiegel, hoe makkelijker jouw lichaam vet kan verbranden en hoe minder vet er wordt opgeslagen rondom je buik. Gember kan ook goed worden ingezet om het risico op de ontwikkeling van Diabetes type 2 terug te dringen. Maar gember kent nog veel meer gezondheidsvoordelen. Je leest er alles over in onderstaande blog!

Vind je onze gembershots te pittig?
Leng een half shotje aan met kokend water en je hebt een heerlijke gember thee, onze favoriet!

GEMBER BLOG

Juizs rode biet
shots

20 voordelen van Gember

Tegenwoordig is de superfood gember een veel voorkomende ingrediënt. We zien het in sappen en smoothies, maar ook in gerechten. Wat is gember en waar is gember goed voor? In dit artikel zullen we deze vragen voor je beantwoorden. Wat is gember? Gember is een veelzijdige smaakmaker, dat zowel bijdraagt aan de pittigheid van curry, […]