Gember Shots

Onze gembershot is een echte power boost. Het is een echte shot, met een hoog concentraat van koudgeperste gember. Probeer maar eens sap uit een gemberwortel te krijgen! Nieuw is onze Green Ginger variant, een combinatie van koudgeperste gember met o.a. koudgeperste spinazie. 

Juizs gember

GEMBER SHOTS

Powerboost van koudgeperste gember. Gember staat bekend als een natuurlijke vetverbrander. Van gember is bekend dat het erg goed is voor de maag en darmen. Ook zorgt het er voor dat de voedingsstoffen beter worden opgenomen, tot wel 200%. Je ontvangt van ons in een maand pakket 3 doosjes shots, met elk 12 stuks; in totaal dus 36 stuks. Dit is ruim voldoende voor 1 gember shot per dag voor een hele maand.

GROENE GEMBER SHOTS

Dit is onze allernieuwste shot: en volgens het ons het beste van twee werelden. Het combineert al het goede van onze gembershot met groene bladgroenten én spirulina. Spirulina is eigenlijk een superfood alg en bevat veel waardevolle mineralen. Je ontvangt van ons in een maand pakket 3 doosjes shots, met elk 12 stuks; in totaal dus 36 stuks. Dit is ruim voldoende voor 1 gember shot per dag voor een hele maand.

PITTIGE GEMBER & EEN PLATTERE BUIK

Denk je aan gember, dan denk je wellicht snel ook aan de Aziatische keuken of aan pittig eten. Want aan de smaak van gember zit iets pittigs. Deze pittige smaak komt door de bio-actieve stoffen gingerol en shogaol, twee van de belangrijkste bestanddelen van gember. Gingerol staat bekend als een krachtige anti-oxidant. 

Gember helpt bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel. Doordat het de opname van glucose in de spiercellen verbetert, helpt het met het normaliseren van de bloedsuikerspiegel. Hierdoor heb je minder insuline nodig en dat heeft vervolgens dus weer een gunstige invloed op de vetverbranding.

 

Hoe stabieler je bloedsuikerspiegel, hoe makkelijker jouw lichaam vet kan verbranden en hoe minder vet er wordt opgeslagen rondom je buik. Gember kan ook goed worden ingezet om het risico op de ontwikkeling van Diabetes type 2 terug te dringen. Maar gember kent nog veel meer gezondheidsvoordelen. Je leest er alles over in onderstaande blog!

Vind je onze gembershots te pittig?
Leng een half shotje aan met kokend water en je hebt een heerlijke gember thee, onze favoriet!

GEMBER BLOG

Juizs rode biet

Gember, gezond en een natuurlijke vetverbrander!

Gember is de laatste jaren steeds bekender geworden en veel cafétjes en lunchrooms hebben inmiddels steevast verse gemberthee op de kaart staan. Heb je wel eens een gember shot van puur gembersap geprobeerd? Het is ontzettend pittig en sterk van smaak, maar wist je dat het ook heel gezond is? WAT ZEGT DE WETENSCHAP OVER […]