Zelf bezorgdatum kiezen
De meeste variatie in smoothies en sappen
Milieu verantwoordelijke fles
100% Troeploos

FOOD FIND: JUIZ~S ALL DAY DETOX

 In Blog, Detox Diaries, JUIZ~S in de media

www.befitandfashionable.com

Begin dit jaar deed ik een detox kuur waarbij ik zelf aan de slag moest in de keuken. Leuk natuurlijk, maar het vergt ook veel tijd. Daarom besloot ik het deze keer anders te doen. Ik deed een driedaagse detox kuur met kant-en-klare sapjes.

Juiz~s
Nu wekt het woord ‘kant-en-klaar’, bij de meeste van ons geen goede associaties op. Dit keer totaal onterecht. Waarom? Deze kant-en-klare sapjes van Juiz~s. zijn namelijk 100% TLC -Troeploos, Lekker, Cold pressed- en geloof me, dat proef je.

Juiz~s sapjes worden gemaakt van echte groenten en fruit, vers van het land. Dit maakt dat de sapjes heerlijk puur smaken, je proeft écht wat erin zit. Het zijn geen ingewikkelde recepten, met 8 of meer ingrediënten, waardoor je niet meer proeft wat erin zit. What you see is what you taste!

De smaak is natuurlijk niet voor niets zo puur. Dit hebben de Juiz~s sappen te danken aan de bereidingswijze. De sappen worden namelijk niet verhit, gepasteuriseerd, vermalen of gecentrifugeerd, maar enkel koudgeperst. Hierdoor krijg je een maximale hoeveelheid sap en blijven alle goede voedingsstoffen behouden (dit omdat er geen verhitting of oxidatie ontstaat). Het is zelfs zo dat koudgeperste sappen veel meer vitaminen, mineralen en enzymen bevatten dan traditioneel sap, dat bijvoorbeeld geperst is met een sapcentrifuge.

Om het sap langer houdbaar te maken, zonder dat de smaak, vitaminen, mineralen en enzymen verloren gaan, wordt het sap na het persen ingevroren. Om diezelfde reden worden de sapjes ook bevroren bij je thuis bezorgd. Je kunt de sapjes dan zelf meteen invriezen en ongeveer 24 uur voor gebruik ontdooien. Vers en voorzien van alle goede voedingsstoffen!

Nu vraag je je misschien af, waarom detoxen? Nou, om alle toxische stoffen in mijn lichaam eens goed op te ruimen. Je kunt het eigenlijk zien als een grote schoonmaak.

Mijn ervaringen
Oh jongens, wat is dit easy. Je ontdooit de sapjes en kunt beginnen. Geen gedoe met boodschappenlijstjes, blenders en sapcentrifuges. Gewoon een flesje open draaien en klaar. Ook het drinken van de sapjes ging me goed af. De pure smaak van groenten en fruit vond ik heerlijk. Het feit dat de sapjes lekker licht waren en niet zwaar op de maag vielen, heeft er denk ik voor gezorgd dat ik vrijwel geen bijwerkingen heb gehad. In tegenstelling tot de detox kuur, die ik eerder dit jaar deed, had ik geen last van vermoeidheid en voelde me niet zwakjes. Het was alsof de sapjes direct hun werk deden. Ik voelde me energieker en ik sliep ‘s nachts ook beter.

Wat is het resultaat?
– Je voelt je energieker, blijvend, ook na de driedaagse kuur.
– Je voelt je weer fris en gezond. Het wordt niet alleen beschreven als een grote schoonmaak, zo voelt het ook.
– Je huid en haar gaan meer stralen en voelen ook gezonder aan.
– Je slaapt ‘s nachts beter.
– Je voelt je sterker, ook geestelijk, alsof je alles aan kan.
– Je geniet meer van eten, vooral de eerste dagen na de detox.

Ben jij benieuwd en wil je ook eens detoxen met Juiz~s? Je kunt de vijf- en zesdaagse kuren nu bestellen met gratis verzending (in Nederland) en 10% extra korting, bovenop de lanceringskorting. Dubbel korting dus! Dit doe je met de kortingscode #befitandfashionable. De kortingscode is geldig t/m 31 augustus 2015.

Recente blogs

Laat een reactie achter

0
webstation webdesign webdevelopmentwordpress webdevelopmentsapkuursapkuur