Zelf bezorgdatum kiezen
De meeste variatie in smoothies en sappen
Milieu verantwoordelijke fles
100% Troeploos

favouritevibes.com

 In Blog, Detox Diaries

Lieve allemaal,

Afgelopen drie dagen heb ik iets heel bijzonders mogen doen. In samenwerking met Coldpressed Juizs heb ik aan de liquid salads en het detox water gezeten. Ofwel een nieuwe start voor een healthy lifestyle en een opfris beurt voor body en mind. Benieuwd naar meer? Lees snel verder!

Zaterdag werd het mega pakket van Juizs afgegeven met daarin 12 liquid salads en drie grote flessen met daarin Detox water. Detoxen betekent ontgiftigen. Je zorgt dat alle slechte stoffen in je lichaam verdwijnen doormiddel van de sappen van Juizs. In die groente sapjes zitten geen extra stoffen, alleen de groentes en een beetje fruit (voor de smaak). Een detox sapkuur kun je dus zien als de grote schoonmaak van je lichaam.

Toen ik het gehele pakket in het zonnetje rustig aan het bekijken was werd ik stiekem toch wel een beetje bang. Drie dagen lang enkel en alleen deze liquid salads en dan voor de afwisseling dat detox water… Dat was nog wel een hele opgaven. Maar ik dacht: begin gewoon bij het begin en bouw alles vanaf zaterdag langzaam af. Beetje minder vlees, geen koffie en geen snoepjes tussendoor. Dat was eigenlijk vrij makkelijk aangezien het warm weer was en ik dus niet echt heel veel honger had. Maandag begon het echte werk pas.

De dag begon met een liquid spinash salad. En ondanks dat ik absoluut geen salade type ben vond ik hem verrassend lekker. De spinazie proefde je wel, maar op een positieve manier. En zo waren alle groente sappen op hun eigen manier lekker. Ik moet hierbij wel eerlijk bekennen dat ik wel een beetje gesmokkeld heb. Ik had nog nooit gelijnd of een detox kuur gedaan dus de verandering was vrij groot. Heel af en toe nam ik daarom wel iets van vast voedsel.

Ik had dus de drie daagde kuur en dat was eigenlijk precies goed. Je hebt nog langere maar veel langer dan dit had het ook niet moeten duren omdat mijn lichaam natuurlijk nog niet gewend is om ‘opeens’ het zonder het vaste voedsel te doen. Ook kun je kiezen of je de ’till dinner’ kuur wil of ‘All day’ kuur. Zelf had ik de till dinner versie. Je krijgt er een recepten boekje bij zodat je de hele dag door gezond kan doen! Ik zou Juizs zeker aanraden als je in bent voor een nieuwe ervaring en als start voor je gezonde lifestyle! Bekijk anders de site van Juizs voor nog meer inspiratie, informatie en motivatie!

Liefs,

Nanda

Recente blogs

Laat een reactie achter

0
webstation webdesign webdevelopmentwordpress webdevelopmentsapkuursapkuur