Dank je wel voor het doorgeven van je voorkeur!

We zullen je voorkeur verwerken en hopen je de volgende keer te zien bij één van onze webinars of andere evenementen. 

Juizs venkel

WAAROM EEN DETOX

Review Sanne
Super tevreden over de detox kuur van JUIZS. D.m.v. de nieuwe persoonlijke begeleiding middels video calls, WhatsApp en de mail staan Sylvia en Audrey direct voor je klaar. Ze weten waar ze over praten en hebben mij prima door de vijfdaagse kuur geholpen!
Review Heidi
De sapjes zijn lekker, de detox doet wat het zegt dat het zal doen. Na 2 weken kuren (incl. op en afbouw) ben ik 6 kg kwijt, voelt mijn lichaam meer in balans. Ik ben een tevreden klant. Dank je wel voor de fijne ervaring. Ik kom graag terug.
Review Chantal
Ik heb nu 2x de 5 daagse detox gedaan en voelde mij na beide keren echt zoveel beter. Je merkt gewoon dat je je lijf een reset geeft die dagen. Ook gebruik ik dagelijks de gembershots. Je hebt maar één lijf, wees er lief voor!
Review Eva
Goede en lekkere sappen. Prettige persoonlijke service en coaching. Detox op deze manier is effectief en goed vol te houden!
Previous
Next

GERELATEERDE BERICHTEN

  • JUIZS Webinar

    JUIZS Webinar: supplementen

    Zet 12 april 20:00 in je agenda: Webinar JUIZS over voeding supplementen Supplementen vervangen niet, maar dragen wel bij aan een gezonde voeding. Maar wat moet je nemen? En wanneer? Sylvia en Bianca van JUIZS, beide orthomoleculair voedingsadviseur, vertellen jou daar alles over in de GRATIS webinar op 12 April om 20:00. Ben jij er […]

  • JUIZS Webinar

    5 mythes over voeding supplementen

    Heel eerlijk, het juiste advies in voeding supplementen is best ingewikkeld. Dat komt deels omdat het voor iedereen anders is; er zoveel verschillende soorten zijn (zo zijn er al 10! verschillende soorten magnesium met net allemaal een andere functie en werking) en er ook een hoop onwaarheden over voeding supplementen in de wereld zijn. Dit […]