Zelf bezorgdatum kiezen
De meeste variatie in smoothies en sappen
Milieu verantwoordelijke fles
100% Troeploos

Blog Diary: I Love Health

 In Blog, Detox Diaries, JUIZ~S in de media

Dit wordt een leuke blog! Ik heb namelijk een hoop te vertellen en wel over Juiz-S, een nieuw cold pressed juice merk:

Over mijn 3 daagse detox vorige week.
Over twee (!!) hele fijne kortingen. Dubbelop korting dus!
Over de 2 detox pakketten die jij kunt winnen!
About my detox

Omdat ik alles wat ik weggeef via mijn site eerst zelf wil testen – in het kader van enkel het beste voor jullie! – heb ik de Juiz-S detox ook zelf gedaan. Twee dagen voor de start ontving ik thuis een groot pakket met daarin alle (diepgevroren) juices voor 3 dagen: 7 juices per dag, dus 21 in totaal. Daarbij kreeg ik een duidelijk informatiepakket en werd ik naar de website verwezen waar ik nog meer info kon vinden. Zoals een afbouw- en opbouwprogramma van je voeding, voor het beste resultaat. De sappen van Juiz-S zijn 100% troeploos, zoals zij het noemen. Daarbij zijn ze cold pressed, een manier van persen waarop de meeste vitamines en mineralen bewaard blijven.

Hoe ging mijn detox?

Goed! Dit was niet mijn eerste, dus ik weet inmiddels wat ik kan verwachten. De juices waren erg smaakvol, wat toch wel een pre is. Je krijgt 4 groentesappen, 1 soep, 1 notenmelk en 1 detoxwater voor een dag detoxen. Het soepje heb ik de eerste avond opgewarmd, maar dat vond ik niet echt lekker. Koud is ‘ie beter, zo vond ik uit op dag twee. De notenmelk zit in de kuur omdat dit extra eiwitten levert, die je vrijwel niet vindt in de andere sappen, maar die je lichaam wel nodig heeft.

 

Had ik honger? Hmm… af en toe. Maar het viel reuze mee. Het zit meer tussen mijn oren weet ik inmiddels. Op een ‘zwak’ moment heb ik gezondigd. Twee keer zelfs… 1 keer met een stukje appel en 1 keer met een paar schijfjes komkommer. Oepsiedaisy… ???? Lijkt me niet het grootste drama! Maar door een beetje te knagen op dit groenvoer was ik wel weer ‘verzadigd’ en kon ik de kuur gemakkelijk afmaken.

Kan ik je deze detox aanraden? Ja zeker! Ik vind zo’n detox altijd fijn als start van een nieuwe periode. Bijvoorbeeld van een nieuw seizoen of als kickstart van een gezondere lifestyle of wanneer je een paar kilo wilt afvallen. In die 3 dagen raakte ik 2,5 kg kwijt (uiteraard is dit niet alleen vet), dus dat kan motiverend werken als er nog meer af ‘moet’.

Dubbele korting op Juiz-S!

Op dit moment vind je in de webshop van Juiz-S al 10% korting op ALLE detoxkuren, maar ik mag vanuit I Love Health nog een extra kortingscode geven:

De kortingscode #ilovehealth geeft nog eens 10% EXTRA korting op de vijf-en zesdaagse kuren (JUIZ~S all Day en JUIZ~S Till Dinner) bovenop de lancering korting. Korting op korting dus! De kortingscode geldt de hele zomer, t/m 30-08-2015.

WIN || 2 x JUIZ~S All Day Detox Sapkuur

Wat moet je doen om te winnen?

Like de Facebook pages Juiz-S en van I Love Health.
Klik op ‘Vind ik leuk’ onder deze blog.
Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij echt toe bent aan zo’n fijn detox pakket!
Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren. En een emailadres erbij is nóg fijner.
De 2 winnaars worden binnen 2 weken onder de blog bekend gemaakt in de comments. Houd de site en social media dus goed in de gaten. Veel succes!

Recente blogs

Laat een reactie achter

0
webstation webdesign webdevelopmentwordpress webdevelopmentsapkuurbladgroenten