Zelf bezorgdatum kiezen
De meeste variatie in smoothies en sappen
Milieu verantwoordelijke fles
100% Troeploos

bebio.nl

 In Blog

Het is niet de eerste keer dat we een detox doen, maar toch altijd voor ons ook weer een goede start van een nieuwe periode door het doorbreken van je vaste patroon. We mochten dit keer de sapdetox van Juiz~S uitproberen en kozen voor de All Day Detox sapkuur van drie dagen voor een volledige reset. Je kunt hier trouwens ook een dinner detox doen. Dit houdt in dat je overdag alleen sappen neemt en s’avonds een gezonde maaltijd mag uit het receptenboek wat je ontvangt.

We ontvingen een grote doos met alle diepgevroren juices. Het zijn 7 cold pressed juices per dag namelijk 4 liquid salads die je energiepeil omhoog houden, 1 veggie soep en een notenmelk voor het einde van de dag. Daarnaast kregen we een duidelijk informatiepakket met ook afbouw- en opbouw tips en recepten. Het is namelijk heel erg belangrijk om je kuur goed op en af te bouwen. Het is de bedoeling dat je minimaal twee dagen van te voren begint met afbouwen. Dus geen bewerkt voedsel, vlees, koffie, suiker en alcohol maar heel veel groente, fruit en water.

100% TLC

Alle sappen van Juiz-S zijn 100 % troeploos, cold pressed. Dit is een manier van persen waardoor je veel meer vitamines, mineralen en enzymen overhoudt dan met normaal sap dat je bijvoorbeeld hebt geperst met een sapcentrifuge. Geen verhitting, maar enkel koud geperst sap met goede voedingsstoffen! Voordat je begint moet je wel echt op tijd (24 uur van te voren) je sappen uit de vriezer halen, want het duurt erg lang voordat ze ontdooit zijn in de koelkast.

Waarom een detox?

Met deze detox geef je je lichaam eens een grote schoonmaak. De sappen zorgen ervoor dat je alle toxische stoffen die in je lichaam zijn opgestapeld uit je lichaam als het ware spoelt. Bij deze schoonmaak kan het zijn dat je je ook af en toe wat minder goed voelt, omdat de afvalstoffen vrijkomen in je bloed. Zorg er dus echt voor dat je heel veel drinkt tijdens de detox. Wat handig is van Juiz-S is dat je iedere dag ook een fles detox water erbij krijgt. Dit geeft net even een lekker smaakje en fijne afwisseling van het water wat je de hele dag al drinkt.

Hoe vonden wij deze detox?

We vonden de detox goed te doen en hebben het dit keer erg goed volgehouden. Normaal hebben we veel meer trek en dit hadden we eigenlijk ook wel verwacht met deze coldpressed sappen. Omdat dit vezelarme sappen zijn waardoor ze ook een minder verzadigend gevoel hebben. Bij de notenmelk hadden we wel een andere verwachting, want die klonk als een lekker “toetje” in de avond, maar deze bleek toch een beetje saai. Dit komt doordat de melk koudgeperst is waardoor er toch minder smaak aan zit dan een normale notendrank zoals je hem gewend bent. Maar wel een goede toevoeging, want noten zijn een gezonde eiwittenbron en eiwitten zijn de primaire voedingsbron voor je spieren.

Wij raden het zeker aan om het ook eens te proberen, want je zult ervaren dat je daarna meer energie hebt en ook nog eens wat kilootjes kwijtraakt. Het is al met al een goede reset in je dagelijkse rituelen en goed om hier weer even bij stil te staan. Verder was het super fijn om het samen te doen dus onze tip is dan ook zeker: zoek een detox vriend zodat je elkaar kan motiveren!

Recente blogs

Laat een reactie achter

0
webstation webdesign webdevelopmentwordpress webdevelopmentsapkuursapkuur